İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Ben de tavmergene gittim önce. Daha sonra tavırlarından ve her şeyden önce parayı konuşmalarından dolayı soğudum ve gitmedim. sorundan önce parayı söylüyordu doktor. üstelik normal bir şeymiş gibi gözüme baka baka normal yolla asla çocuğun olmaz dedi tamam doktorlar gerçekçi olmak zorunda ama söyleme tarzı hiç hoşuma gitmedi. 30 yaşında problemi olmadığını düşünen bir kadına şak şak öylesine bir şey söylüyormuş gibi söylenmez böyle şeyler. Şimdi Tahir Özgüder'e gidiyorum şirinyerde özel muayanesi var. Hemşiresi kurstan arkadaşım. Allah çıkardı karşıma muhtemelen. O kadar babacan, o kadar tatlı bir adam ki anlatamam. Sizi rahatlatıyor. Garantici. Ne yaptığını bilen bir doktor. Olumsuzu da söylüyor ancak insancıl bir şekilde. Sizinle beraber üzgün olduğunu hissediyorsunuz. yani sizi birer müşteri olarak değil de yardıma ihtiyacı olan hastalar gibi görüyor yani olması gerektiği gibi bence.
dün taze transfer oldu bakalım inşallah istediğimiz gibi ilerler. gönül rahatlığıyla önerebilirim.
işlemleri su hospitalde yapıyorlar. oradaki çalışanlardan da çok memnun kaldım. hepsi çok güler yüzlü ve sizinle gülüp ağlıyorlar cidden.

Merhabalar tuttu şükür 2 aylık olduk bile
Çok sevindim allah huzurlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin bebeğinize de şanslı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Biz de Mayıs ayında Ahmet bey ile irenbede tüp bebek sürecine başlayacağız. Fiyatlar ne durumda süreç nasıl işliyor ilk defa bu sürece gireceğim de stresliyim biraz

İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım bende sana aynı şeyleri söylemek nasip olur inşallah öncelikle Ahmet bey harika bi doktor bende çok stresliydim benimde ilk denememdi ama bizi öyle rahatlattı ki.. ki benim 5. Güne giden hiç embriyom yoktu yine de bize hep Umut oldu. Bize toplam her şey dahil 34 bin tl tuttu. 14 İrenbe alıyor 10 Ahmet gey 10 bin de ilaçlar tutuyor

Doktor embriyolog laboratuvar yaş eş maddiyat psikoloji inanç hepsi çok önemli . Bazı doktorlar sırf para tuzağı . Doğru tedaviyi uygulayamayan çok doktor var . Düşüncelerinize katılamadım .

Merhaba .
Funda hanım ilk görüşmeden ücret alıyormu.?
Muayene ederse ücret alınır kesin kararliysan zaten 50
Evet belki 50 yi de geçer ilaçlar vs. Ek tedavi .
1 düşük 1 de olumsuzum var .
Bağışıklık tedavisi uygulansın istiyorum .
Mikroçip , picsi gibi şeyler söylemişti doktor .
Doktora güven sırtını yaşla benim 4ncu tedavimdi

Amin. Cnm başka yer bakma bile keşke ben direk bu medikalpoint ekibi ile baslasaydim
Siz nerede başladınız?
Eşim nurettin ersöz inceyi istiyor kliniği var o da medikal pointle calisior transferlerini orda yapıyor .
Bilmiyorum kararsız kaldım çok eşim nurettin beye çok ısındigini söylüyor görüşmemiz olmuştu.

Funda hanım İzmir'de tek buna eminim malesef ki hepsi ile denedim siz bilirsiniz on gorusme yapın Funda hanım kanamam oldu hamileyken o zaman bile pozitifti 4 aylık olduk kızımla

Funda hanım İzmir'de tek buna eminim malesef ki hepsi ile denedim siz bilirsiniz on gorusme yapın Funda hanım kanamam oldu hamileyken o zaman bile pozitifti 4 aylık olduk kızımla
Peki Nurettin beye gittinizmi hiç .?
Öylemi dersiniz hiç görüşmedim funda hanimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…