Tüpe başlayacağız sanırım önümüzdeki ay.Üzüldüm canim ne kadar zor bir durum. Peki suan yeni bir tedaviye mi basliyosjn. Nasıl bir yol izleyeceksiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüpe başlayacağız sanırım önümüzdeki ay.Üzüldüm canim ne kadar zor bir durum. Peki suan yeni bir tedaviye mi basliyosjn. Nasıl bir yol izleyeceksiniz.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Tüpe başlayacağız sanırım önümüzdeki ay.
Cok dogru gercekten eve sağlıklı bebek götürebilmek asıl mesele. Maddi manevi herkesin Allah yardımcısı olsun.Ya embriyo sağlıksız oluyor ya da vücudumuz kabul etmiyor demekki.. Zaten tüp bebekte asıl başarı faktörü eve canlı bebek götürebilmek diyorlar... Malesef tüp bebekte düşük riski daha yüksek yani pozitif sonuç almakla da bitmiyor iş
Fark etmiyor cnm. Tedavin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Biz de bugün tüp bebek sürecine başlıyoruz.şuan yoldayız izmire gidiyoruz saçma bi soru mu bilmiyorum ama igneleri aç mı tok mu vurulacagim. Ona göre şuan kahvaltı yapacagız da
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Fark etmiyor cnm. Tedavin hayırlı olsun
Nasıl oldu canım. Süreç ne olacakmış şimdi. Bidaha nezaman gideceksin izmireTeşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bugün ilaçları aldık ilk igneyi hemşire hem anlatti hem vurdu. Yaşımdan dolayı ilaç dozu az anladıgım kadarıyla. Toplamda beş kez igne vurulacagim sonra çatlamasın diye başka bi igne 3 gün vurulacak. Çarşamba tekrar gelmemi istedi.Nasıl oldu canım. Süreç ne olacakmış şimdi. Bidaha nezaman gideceksin izmire
Az tutmuş maşallah. İnşallah olumlu sonuçların olur canım. Hergün bir iğne mi 5gün boyunca. Kaçlık acabaİlaçlar da 1370 tuttu.
Yaşın kaç tı ki az vermiş ilacıİlaçlar da 1370 tuttu.
200 lűk her gün.Az tutmuş maşallah. İnşallah olumlu sonuçların olur canım. Hergün bir iğne mi 5gün boyunca. Kaçlık acaba
26Yaşın kaç tı ki az vermiş ilacı
Hadi bakalım canım bana da umut ol200 lűk her gün.
Eminim ki buraya yazdığımız şeyleri yüzlerce kişi okuyacak bu yüzden tüp bebek yaptıracaklara faydamız dokunsun istiyorum. Malesef ki sende aynı şeyi yaşamışsın İzmir de tüp bebeği deneme yanılma yöntemi olarak görüyor bazı doktorlar. Olmadıysa bu sefer böyle şöyle yaparız diye en başta yapılması gerekenleri olumsuz sonuç aldıkça söylüyorlar. Ne mutlu ki sen güvendiğin bir doktor ve hastane bulmuşsun yazdıkların bana da yardımcı oldu mutlaka görüşmeye gideceğim teşekkür ederim. Fiyat olarak çok pahalı bilinir kent ama diğer merkezlerden de çok bi farkı yok galiba? Biz smyrna ya ilaçlar hariç 6.500 tl verdik. İzmir de güncel deneyimi olan arkadaşlar siz de deneyimlerinizi bizle paylaşın lütfen
İnşallah. Allah'ın izniyle güzel sonuçların haberinide veririm.Hadi bakalım canım bana da umut ol
Yok cnm hiç korkma benim de hep öyle oluyor, östrojen yükselmeye başladığı için oluyor yumurta çatladığı için değilİyi akşamlar arkadaşlar birşey soracaktım ignelerimin 4. Günü bugün iki kere şeffaf renkte uzayan akıntı geldi bu normal mi? Kusura bakmayın ayrıntılı yazdım tam derdimi anlatabilmek için.