merhaba ücreti ne kadar acaba yazabilirmisiniz
Yaaaaa şok oldum yaaa.önerebileceğiniz biri var mı peki? Ben bugün ilk defa birine gittim ve beğenmedim.180 tl çope gitti.çoook üzgünüm.Ben yazayım ücreti 160 tl. Daglarkızıreyhan üye(ki zaten banlı) Murat Sarısoy un ta kendisi...buraya gelip reklamını yaptıgı için banlandı bilginize.
Sikayetinizle ilgili bilgi vermeniz mümkün mu? Her psikoloğun uzman oldugu alan farklidir. Hatta her psikoloğun uyguladigi terapi yöntemi farklı olduğu için soruna yönelik psikolog aramak işinizi daha da kolaylaştıracak.Kızlar İzmir'de bildiğiniz, mükemmel dediğiniz psikolog var mı? Ne olduğunu anlamadığım, bir tanı koyamadığım rahtsızlıklarım var,bunun için artık acilen bir psikoloğa gitme istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum:gitme:
sonunda aklı başında biri çıktı... evet kardeşim bilgi ver, anlat nedir? nasıldır iyi psikolog?Sikayetinizle ilgili bilgi vermeniz mümkün mu? Her psikoloğun uzman oldugu alan farklidir. Hatta her psikoloğun uyguladigi terapi yöntemi farklı olduğu için soruna yönelik psikolog aramak işinizi daha da kolaylaştıracak.
müge hanım aklı başında zaten çoktu bu forumda da, bilgi veren yoktu. Merak ettim bakalım bu arkadaş neler diyecek iyi psikolog konusunda. Sabırla bekliyoruz...sonunda aklı başında biri çıktı... evet kardeşim bilgi ver, anlat nedir? nasıldır iyi psikolog?
size hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Başta şunu söylemeliyim ki siz bir psikolog iseniz bir meslektaşınız hakkında 'Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. ' gibi bir ifade kullanmanız çok yanlış ve kaba olmuş, şahsı tanımanız böyle bir ifadeyi gerektirmez bence. Diğer yorumlarınız ise bence haklı kimsenin kendi deneyiminin dışına taşıp, kendi duygularını bir çeşit kan davasına ya da rekabete dönüştürme hakkı yok, yok banlandı, yok yasaklı, yok kötü, yok bilmem ne. bahsedilen kişiler hayatlarına meslekleri sayesinde devam eden geçimlerini bu sayede sağlayan insanlar bu yüzden gerçek bir bilgiye sahip olmadan zan altında bırakan karalama politikalarına şiddetle karşı çıkıyorum. bunu yapanları ise kınıyorum. burası sadece altı da üstüde bir forum sayfası ve sınırlarını ve haddini aşan yorumlar yapılmamalı. Kires kendi de demiş zaten 'm...t bey kötü diyemem elektirik meselesi' diye sonrasında işi iyice abartmış. siz de farkında olmadan ona destek olmuşsunuz. bir psikolog olarak bu yapılanları onaylamıyorum. şahısla tanışmadan görüşmeden tanıyormuş gibi yapmak ise başka bir ayıp.Sevgili Kires Murat'ın iyi reklamını yapıyorsunuz. Kendisini iyi tanırım böyle şeylere hiç prim vermez. O hayata benim gibi ve sizin gibi pek bakmaz. Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. Kires hanım (tabii siz de hanımsanız belki de erkeksiniz, belki de değil), bu arada suç ortağınız Flower bilmem kaç nolu üye de gördüğüm kadarıyla kurum kişi kötülemekten yazdıkları silinmiş. Bu arada, Murat beyi ya da beni nasıl takip ediyorsunuz yoksa siz dedektif misiniz. Delilleri nasıl topluyorsunuz. Yoksa kutsal bir insan mısınız. Merak ediyorum bu yazılar size nasıl bir fayda sağlıyor. Acaba siz de Murat beyi rakip olarak gören psikologlardan biri misiniz. Yoksa psikolog olamadınız puanınız yetmedi, içinizde ukte olarak mı kaldı. Okuyun azizim çalışın siz de psikolog olun siz de reklam yapın. Yoksa Reyhan gibi ona hayran mısınız.
Yazık ne diyeyim, eğer öyleyseniz. Allah hepimize akıl ve fikirler nasip eylesin. Biri de yukarı da 'şok oldum' yazmış. Tüm bu forumu ve forumları reklam amaçlı yazılar yazan psikologlar basmış. O arkadaş da hala buralardan medet umuyor. Allahın inayeti üstünüzde olsun. Güzel kardeşim, güzel beyninizi kötü düşüncelerden ve kuşkulardan uzak tutun. Selametle...
size hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Başta şunu söylemeliyim ki siz bir psikolog iseniz bir meslektaşınız hakkında 'Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. ' gibi bir ifade kullanmanız çok yanlış ve kaba olmuş, şahsı tanımanız böyle bir ifadeyi gerektirmez bence. Diğer yorumlarınız ise bence haklı kimsenin kendi deneyiminin dışına taşıp, kendi duygularını bir çeşit kan davasına ya da rekabete dönüştürme hakkı yok, yok banlandı, yok yasaklı, yok kötü, yok bilmem ne. bahsedilen kişiler hayatlarına meslekleri sayesinde devam eden geçimlerini bu sayede sağlayan insanlar bu yüzden gerçek bir bilgiye sahip olmadan zan altında bırakan karalama politikalarına şiddetle karşı çıkıyorum. bunu yapanları ise kınıyorum. burası sadece altı da üstüde bir forum sayfası ve sınırlarını ve haddini aşan yorumlar yapılmamalı. Kires kendi de demiş zaten 'm...t bey kötü diyemem elektirik meselesi' diye sonrasında işi iyice abartmış. siz de farkında olmadan ona destek olmuşsunuz. bir psikolog olarak bu yapılanları onaylamıyorum. şahısla tanışmadan görüşmeden tanıyormuş gibi yapmak ise başka bir ayıp.
Ha bu arada gerçekten sevdiğiniz birinin sevgisini kazanmak için size şunları tavsiye ederim; ayrilani geri getirmek(es veyahelal olan kimse ) içinabdest alinir ve 2 rekat namaz kilinir.O kisinin resmine bakarak 30kere Peygamber efendimize salati selam gönderirlir ve 170 kere Vedduhasüresi okunur.Allahin izniyle istegin yerine gelir.
Duha süresi Kurani kerimin 93. süresidir.
Sevgili Kires Murat'ın iyi reklamını yapıyorsunuz. Kendisini iyi tanırım böyle şeylere hiç prim vermez. O hayata benim gibi ve sizin gibi pek bakmaz. Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. Kires hanım (tabii siz de hanımsanız belki de erkeksiniz, belki de değil), bu arada suç ortağınız Flower bilmem kaç nolu üye de gördüğüm kadarıyla kurum kişi kötülemekten yazdıkları silinmiş. Bu arada, Murat beyi ya da beni nasıl takip ediyorsunuz yoksa siz dedektif misiniz. Delilleri nasıl topluyorsunuz. Yoksa kutsal bir insan mısınız. Merak ediyorum bu yazılar size nasıl bir fayda sağlıyor. Acaba siz de Murat beyi rakip olarak gören psikologlardan biri misiniz. Yoksa psikolog olamadınız puanınız yetmedi, içinizde ukte olarak mı kaldı. Okuyun azizim çalışın siz de psikolog olun siz de reklam yapın. Yoksa Reyhan gibi ona hayran mısınız.
Yazık ne diyeyim, eğer öyleyseniz. Allah hepimize akıl ve fikirler nasip eylesin. Biri de yukarı da 'şok oldum' yazmış. Tüm bu forumu ve forumları reklam amaçlı yazılar yazan psikologlar basmış. O arkadaş da hala buralardan medet umuyor. Allahın inayeti üstünüzde olsun. Güzel kardeşim, güzel beyninizi kötü düşüncelerden ve kuşkulardan uzak tutun. Selametle...
O değil de kiraz kardeşim artık şunu bir açıklığa kavuşturalım. Ben psikoloğum eşim ise psikolojik danışman ve senin sandığın gibi ben Murat SARISOY değilim. Bizler fıtratımız gereği kimselere ne benzetilmek isteriz ne de bunu kabul edebiliriz. Yazdık çizdik hatta biraz da eğlendik, şakayı tadında bırakalım. Benim ve eşimin yaşam tarzımız kendisine hiç benzemez, onunla da anılmak istemeyiz. Ahlaklı, imanlı ve düzgün insanlarız. Eşim senin bu yazdığına çok kızdı ve haklı da. Sen de artık buna bir son vermelisin aksi takdirde bunları okuyanlar seni takıntılı ve garip, işi gücü olmayan bir insan sanacak, sanarlarsa da şaşırma. Sana son ve tek tavsiyem budur. Allahın selameti seninle olsun. Duayla kal, hakkını helal et.Bu ne alaka anlayamadım Murat Bey? psikolog olarak biliyoruz sizi. tırstım
O değil de kiraz kardeşim artık şunu bir açıklığa kavuşturalım. Ben psikoloğum eşim ise psikolojik danışman ve senin sandığın gibi ben Murat SARISOY değilim. Bizler fıtratımız gereği kimselere ne benzetilmek isteriz ne de bunu kabul edebiliriz. Yazdık çizdik hatta biraz da eğlendik, şakayı tadında bırakalım. Benim ve eşimin yaşam tarzımız kendisine hiç benzemez, onunla da anılmak istemeyiz. Ahlaklı, imanlı ve düzgün insanlarız. Eşim senin bu yazdığına çok kızdı ve haklı da. Sen de artık buna bir son vermelisin aksi takdirde bunları okuyanlar seni takıntılı ve garip, işi gücü olmayan bir insan sanacak, sanarlarsa da şaşırma. Sana son ve tek tavsiyem budur. Allahın selameti seninle olsun. Duayla kal, hakkını helal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?