• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de tavsiye edebileceğiniz iyi bir psikolog arıyorum!

Ücret bilgilerini adı geçen uzmanların muayenelerini arayıp alın güzel kardeşim. Ben yardımcı olurdum ama pek yakında uzun bir süreliğine yurtdışına çıkıyorum. Tavsiye istersen özelimden mesaj atabilirsin.

Ben yazayım ücreti 160 tl. Daglarkızıreyhan üye(ki zaten banlı) Murat Sarısoy un ta kendisi...buraya gelip reklamını yaptıgı için banlandı bilginize.
Yaaaaa şok oldum yaaa.önerebileceğiniz biri var mı peki? Ben bugün ilk defa birine gittim ve beğenmedim.180 tl çope gitti.çoook üzgünüm.:KK43::KK61:

Sevgili Kires Murat'ın iyi reklamını yapıyorsunuz. Kendisini iyi tanırım böyle şeylere hiç prim vermez. O hayata benim gibi ve sizin gibi pek bakmaz. Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. Kires hanım (tabii siz de hanımsanız belki de erkeksiniz, belki de değil), bu arada suç ortağınız Flower bilmem kaç nolu üye de gördüğüm kadarıyla kurum kişi kötülemekten yazdıkları silinmiş. Bu arada, Murat beyi ya da beni nasıl takip ediyorsunuz yoksa siz dedektif misiniz. Delilleri nasıl topluyorsunuz. Yoksa kutsal bir insan mısınız. Merak ediyorum bu yazılar size nasıl bir fayda sağlıyor. Acaba siz de Murat beyi rakip olarak gören psikologlardan biri misiniz. Yoksa psikolog olamadınız puanınız yetmedi, içinizde ukte olarak mı kaldı. Okuyun azizim çalışın siz de psikolog olun siz de reklam yapın. Yoksa Reyhan gibi ona hayran mısınız.
Yazık ne diyeyim, eğer öyleyseniz. Allah hepimize akıl ve fikirler nasip eylesin. Biri de yukarı da 'şok oldum' yazmış. Tüm bu forumu ve forumları reklam amaçlı yazılar yazan psikologlar basmış. O arkadaş da hala buralardan medet umuyor. Allahın inayeti üstünüzde olsun. Güzel kardeşim, güzel beyninizi kötü düşüncelerden ve kuşkulardan uzak tutun. Selametle...

Ha bu arada gerçekten sevdiğiniz birinin sevgisini kazanmak için size şunları tavsiye ederim; ayrilani geri getirmek(es veyahelal olan kimse ) içinabdest alinir ve 2 rekat namaz kilinir.O kisinin resmine bakarak 30kere Peygamber efendimize salati selam gönderirlir ve 170 kere Vedduhasüresi okunur.Allahin izniyle istegin yerine gelir.
Duha süresi Kurani kerimin 93. süresidir.

Arkadaşlar ne olmuş bu başlıkta reklam yapılmışsa, tabii ki yapılacak burası forum ve bunlar normal. Ne yapmış, mayolu fotoğrafını mı koymuş reklam yapan. Reklamını yapan kendine güveniyordur. Bunda anormal bir şey yok internet çağındayız. Ben reklama karşı değilim. Reklama karşı olmak garip. Size ne elin psikoloğunun reklamından, kendine güvenen reklamını da yapar, tanıtımını da... Anlamsız yorumlar yapmayın... İnsanları rahat bırakın, kendilerini tanıtsınlar ki biz de okuyalım, tanıyalım, ilelim, görelim, anlayalım. Bu gayet normal bence.

Kızlar İzmir'de bildiğiniz, mükemmel dediğiniz psikolog var mı? Ne olduğunu anlamadığım, bir tanı koyamadığım rahtsızlıklarım var,bunun için artık acilen bir psikoloğa gitme istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum:gitme:
Sikayetinizle ilgili bilgi vermeniz mümkün mu? Her psikoloğun uzman oldugu alan farklidir. Hatta her psikoloğun uyguladigi terapi yöntemi farklı olduğu için soruna yönelik psikolog aramak işinizi daha da kolaylaştıracak.

Sikayetinizle ilgili bilgi vermeniz mümkün mu? Her psikoloğun uzman oldugu alan farklidir. Hatta her psikoloğun uyguladigi terapi yöntemi farklı olduğu için soruna yönelik psikolog aramak işinizi daha da kolaylaştıracak.
sonunda aklı başında biri çıktı... evet kardeşim bilgi ver, anlat nedir? nasıldır iyi psikolog?

sonunda aklı başında biri çıktı... evet kardeşim bilgi ver, anlat nedir? nasıldır iyi psikolog?
müge hanım aklı başında zaten çoktu bu forumda da, bilgi veren yoktu. Merak ettim bakalım bu arkadaş neler diyecek iyi psikolog konusunda. Sabırla bekliyoruz...
Selametle kal...

Sevgili Kires Murat'ın iyi reklamını yapıyorsunuz. Kendisini iyi tanırım böyle şeylere hiç prim vermez. O hayata benim gibi ve sizin gibi pek bakmaz. Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. Kires hanım (tabii siz de hanımsanız belki de erkeksiniz, belki de değil), bu arada suç ortağınız Flower bilmem kaç nolu üye de gördüğüm kadarıyla kurum kişi kötülemekten yazdıkları silinmiş. Bu arada, Murat beyi ya da beni nasıl takip ediyorsunuz yoksa siz dedektif misiniz. Delilleri nasıl topluyorsunuz. Yoksa kutsal bir insan mısınız. Merak ediyorum bu yazılar size nasıl bir fayda sağlıyor. Acaba siz de Murat beyi rakip olarak gören psikologlardan biri misiniz. Yoksa psikolog olamadınız puanınız yetmedi, içinizde ukte olarak mı kaldı. Okuyun azizim çalışın siz de psikolog olun siz de reklam yapın. Yoksa Reyhan gibi ona hayran mısınız.
Yazık ne diyeyim, eğer öyleyseniz. Allah hepimize akıl ve fikirler nasip eylesin. Biri de yukarı da 'şok oldum' yazmış. Tüm bu forumu ve forumları reklam amaçlı yazılar yazan psikologlar basmış. O arkadaş da hala buralardan medet umuyor. Allahın inayeti üstünüzde olsun. Güzel kardeşim, güzel beyninizi kötü düşüncelerden ve kuşkulardan uzak tutun. Selametle...
size hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Başta şunu söylemeliyim ki siz bir psikolog iseniz bir meslektaşınız hakkında 'Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. ' gibi bir ifade kullanmanız çok yanlış ve kaba olmuş, şahsı tanımanız böyle bir ifadeyi gerektirmez bence. Diğer yorumlarınız ise bence haklı kimsenin kendi deneyiminin dışına taşıp, kendi duygularını bir çeşit kan davasına ya da rekabete dönüştürme hakkı yok, yok banlandı, yok yasaklı, yok kötü, yok bilmem ne. bahsedilen kişiler hayatlarına meslekleri sayesinde devam eden geçimlerini bu sayede sağlayan insanlar bu yüzden gerçek bir bilgiye sahip olmadan zan altında bırakan karalama politikalarına şiddetle karşı çıkıyorum. bunu yapanları ise kınıyorum. burası sadece altı da üstüde bir forum sayfası ve sınırlarını ve haddini aşan yorumlar yapılmamalı. Kires kendi de demiş zaten 'm...t bey kötü diyemem elektirik meselesi' diye sonrasında işi iyice abartmış. siz de farkında olmadan ona destek olmuşsunuz. bir psikolog olarak bu yapılanları onaylamıyorum. şahısla tanışmadan görüşmeden tanıyormuş gibi yapmak ise başka bir ayıp.

Haklısın Müge kardeşim;
Yazdıklarını okuyunca anlıyorum ki, makul mantıklı meslektaşlarım hala varmış. O zaman bu konuyu şöyle bağlayalım. Bu forumda adı geçen psikologların hepsi ayrı ayrı iyi insanlardır. Gidip tanımadan yardım almadan atıp tutmak da ayıptır. Psikolog arayan kardeşlerimiz internette forumlar yerine birbirlerine yüz yüze danışarak psikolog aramalı, iyice araştırmalı ve söylentilere kulak asmamalıdırlar.

size hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Başta şunu söylemeliyim ki siz bir psikolog iseniz bir meslektaşınız hakkında 'Eminim evinde göbeğini kaşıya kaşıya oturuyor ve eğer okuyorsa kahkahalar atıyordur. ' gibi bir ifade kullanmanız çok yanlış ve kaba olmuş, şahsı tanımanız böyle bir ifadeyi gerektirmez bence. Diğer yorumlarınız ise bence haklı kimsenin kendi deneyiminin dışına taşıp, kendi duygularını bir çeşit kan davasına ya da rekabete dönüştürme hakkı yok, yok banlandı, yok yasaklı, yok kötü, yok bilmem ne. bahsedilen kişiler hayatlarına meslekleri sayesinde devam eden geçimlerini bu sayede sağlayan insanlar bu yüzden gerçek bir bilgiye sahip olmadan zan altında bırakan karalama politikalarına şiddetle karşı çıkıyorum. bunu yapanları ise kınıyorum. burası sadece altı da üstüde bir forum sayfası ve sınırlarını ve haddini aşan yorumlar yapılmamalı. Kires kendi de demiş zaten 'm...t bey kötü diyemem elektirik meselesi' diye sonrasında işi iyice abartmış. siz de farkında olmadan ona destek olmuşsunuz. bir psikolog olarak bu yapılanları onaylamıyorum. şahısla tanışmadan görüşmeden tanıyormuş gibi yapmak ise başka bir ayıp.

İlk önce kuralllar geregi sitede reklam yapmak yasak. Doktor ismi önermek farklı birşey bununla ilgili dolu forumlarda doktor ismi geçer de zaten. lakin eger doktor(esas kişi) buraya herhangi biri gibi gelip kendi ismini zikrediyorsa orada modlar tarafından müdahale edilir. Bunu nasıl anlıyorlar ve ban alıyor diyorsanız eee bunu anlamak çok zor birşey degil. Karşılarında cocuk yok nitekim.

Ayrıca doktorun bu yaptıgı ne kadar etik? burada haksız rekabet yaratıyor. Forumlara saldırarak adını en üstlere taşıyıp diger meslektaşlarına haksızlık ediyor. Arama moturunda en üstlere yerleşerek insanları yanıltmaktır bu. kaldı ki Murat Bey' e 3 defa giden biriyim. Bakın bizzat gittim ve forumda asla kötüleme yapmadım yapadabilirdim. Kendisinden tavrından hoşlanmadım hepsi bu. İnsanlar doktor seçerken dikkatli olsunlar diyecegim hepsi bu.

Ha bu arada gerçekten sevdiğiniz birinin sevgisini kazanmak için size şunları tavsiye ederim; ayrilani geri getirmek(es veyahelal olan kimse ) içinabdest alinir ve 2 rekat namaz kilinir.O kisinin resmine bakarak 30kere Peygamber efendimize salati selam gönderirlir ve 170 kere Vedduhasüresi okunur.Allahin izniyle istegin yerine gelir.
Duha süresi Kurani kerimin 93. süresidir.

Bu ne alaka anlayamadım Murat Bey? psikolog olarak biliyoruz sizi. tırstım :KK53:

Murat Bey Murat Bey keşke benden alıntı yapsaydınız da bana itafen yazdıgınız yazıyı görebilseydim malum bildirim alıyoruz alıntı yapıldıgında benim de cevabım bu kadar geç olmazdı hem.

Tekrar söylüyorum siz daglarkızıreyhan adlı üye ile aynı kişisiniz :KK53: zaten Murat Sarısoysunuz denklem gibi oldu:KK53:

Reklamı yapan sizin ilk üyeliginiz daglarkızıreyhan' dı. Kazen Kazen tarafından bu nedenle banlandı. Yetmedi sürdürdünüz ikinci üyelikle daha kontrollü bir şekilde buraya geldiniz. Neyse hoş gelmişsiniz sefalar getirmişsiniz:KK53:

flower adlı üyeyi tanımam etmem burda denk geldim. Sanırım o da sizden pek memnun kalmamış hastanız. Zaten burayı görürse gelir yazar kendi adına. Neyse konumuz bu da degil.

Murat Bey, yukarıda Muge Hanıma yazdım bir daha aynı şeyleri burda tekrardan yazmama gerek yok sanırım. Ne demek istedigimi anlarsınız umarım. Saygılarımla.

valla kiraz hanım bu yazışmalardan anladığınıza göre, yani size göre ben M. bey isem (Bunu da Müge'den öğrendim temkinli kız Müge Dava mava açılırsa kendini sağlama almış.) siz kimsiniz pek bir merak ettim. Nereden bileceğiz sizin kötülediğiniz kişi benzeri bir psikolog olmadığınızı ya da M. beyin siz olmadığınızı. Sizin yazdıklarınıza bakılırsa M. bey siz bile olabilirsiniz. Gri propaganda yaparak kendinize ün katıyor da olabilirsiniz. Bildiğim şey ise her halükarda bu memlekette bu işten M. bey şanslı ve karlı çıkar. Öte yandan dini bütün bir eleştiriden tırsıyorsanız hayata bakış açınızı yakından tanımak isterim ve eminim ki bu forumları okuyan herkes sizi yakından tanımak isteyecektir. Yukarda yazılanlar belli ilgi çekiyor ve m. beyin ününden asıl siz fayda sağlıyorsunuz. Bu size iyi geliyorsa devam edin inşallah gerçek hayatta da bir gün popüler olursunuz. Öte yandan burası sadece bir forum alanı gerçek hayat değil ve siz de dahil kimse burada gerçek değil. İnsanlar bu tip forumları ciddiye almamayı öğreneli çok oldu. Eski kuşak bir 5 yıl daha ilgilenir bu forumla. Yeni kuşak ise bu dahil hiçbir forumu ciddiye almaz. Bu başlık ise saçma sapan bir başlık haline geldi bile. Duayla ve sevgiyle kalın kiraz hanım...

Hayır işin komik yanı sayemiz de reyhan, kiraz, ben ve son dönemde müge derken adam pop star kadar ünlü oldu. Sosyal medyada takipçileri arttı, İnşallah bir teşekkür eder artık hepimize. :) Bence bu forum erkeklere de açılmalı ki gelsin bizzat teşekkür etsin. :)

Bu ne alaka anlayamadım Murat Bey? psikolog olarak biliyoruz sizi. tırstım :KK53:
O değil de kiraz kardeşim artık şunu bir açıklığa kavuşturalım. Ben psikoloğum eşim ise psikolojik danışman ve senin sandığın gibi ben Murat SARISOY değilim. Bizler fıtratımız gereği kimselere ne benzetilmek isteriz ne de bunu kabul edebiliriz. Yazdık çizdik hatta biraz da eğlendik, şakayı tadında bırakalım. Benim ve eşimin yaşam tarzımız kendisine hiç benzemez, onunla da anılmak istemeyiz. Ahlaklı, imanlı ve düzgün insanlarız. Eşim senin bu yazdığına çok kızdı ve haklı da. Sen de artık buna bir son vermelisin aksi takdirde bunları okuyanlar seni takıntılı ve garip, işi gücü olmayan bir insan sanacak, sanarlarsa da şaşırma. Sana son ve tek tavsiyem budur. Allahın selameti seninle olsun. Duayla kal, hakkını helal et.

moderatörlere sesleniyorum. sınırları aşan suçlayıcı, delile sahip olmadan varsayımlarla bu başlıkta meslek sahibi insanlar karalanıyor. bir üyenin reklam yaptığı için banlanmiş olması o üyenin, reklamı yapılan kişi olduğu anlamına gelmez. Saldırıya varan eleştiriler yapılıyor. siz ise moderasyon olarak çekinmeden 'sıktınız' vb. azarlar ifadeler kullanıyorsunuz. Bu başlıktaki herkesi kendiniz de dahil uyarınız. forum sizin olabilir ama kişilik haklarımız bizimdir.

O değil de kiraz kardeşim artık şunu bir açıklığa kavuşturalım. Ben psikoloğum eşim ise psikolojik danışman ve senin sandığın gibi ben Murat SARISOY değilim. Bizler fıtratımız gereği kimselere ne benzetilmek isteriz ne de bunu kabul edebiliriz. Yazdık çizdik hatta biraz da eğlendik, şakayı tadında bırakalım. Benim ve eşimin yaşam tarzımız kendisine hiç benzemez, onunla da anılmak istemeyiz. Ahlaklı, imanlı ve düzgün insanlarız. Eşim senin bu yazdığına çok kızdı ve haklı da. Sen de artık buna bir son vermelisin aksi takdirde bunları okuyanlar seni takıntılı ve garip, işi gücü olmayan bir insan sanacak, sanarlarsa da şaşırma. Sana son ve tek tavsiyem budur. Allahın selameti seninle olsun. Duayla kal, hakkını helal et.

Valla arkadaşım boşa nefes tüketiyorsun, karşındaki insan seni gaza getiriyor. Sen de bas bas bağırıyorsun. Ekmeğine yağ sürüyorsun. Zaten karşındaki kadının isteği de bu zaten. Bunu yapma gaza gelme. Boşver kim ne derse desin. İlgilenme hele moderatörlere falan da yazma. Bu iş çığrından çıkmış, bak Murat bey muhatap oluyor mu? Ben bu insanın yanında geçmişte staj yaptım. Adamın buna ihtiyacı yok. Hayır ilgilenmiyor, bir yandan da Neden çünkü bu durum komikten de öte bir hal almış. İsteyen istediği yere gitsin. Bu insan üç kez gitmiş, beş kez gitmiş bence bu da yalan. İlgi çekmeye çalışan kendini forumlara atıyor. Reklam kısmına gelince, reklam çağımızın gerçeği. Bak sitenin her yeri doktor reklamı dolu. Tabii ki adamlar para kazanacak. Moder tavrına gelince haklısın üslup önemli, sitenin her yerine hukuki sorumluluk vb. vs. ibareleri konulmuş. Moder insan azarlıyor. Bu yanlış. Artık mesleğimizi daha fazla ayak altına almasınlar diye ikimizde susalım. Bırak ilgi çeksin, çeksinler boşver. Her gün benzer birileri çıkmıyor mu karşımıza çıkıyor ve anlayışla karşılıyoruz. Sen de öyle yap anlayışla karşıla. Kuşlar öter, develer gider canım. Boşver.

Burası fena karışmış :) herkesin psikoloğu da fikri de kendine iyi. Benim psikoloğum cihangir acar bey ve ben de çok memnunum. Sanırım iyi kötü psikolog meselesi değil de uyum sağlayıp sağlayamama meselesi. Aynı elbise gibi. Birinin üstünde çok güzel dururken bir başkasına olmaz, ya da yakışmaz değil mi.

Back