İzmir'de tavsiye edebileceğiniz iyi bir psikolog arıyorum!

merhaba son zamanlarda yaşadığım bazı durumlardan dolayı , psikolojik destek almaya karar verdim.öğrenci oldugum içinde bütçem sınırlı.o yüzden tam olarak nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum.kime sorduysam psikiyatris önerdiler,ama ben psikolog'a gitmeden psikiyatriste gitmeyi düşünmedim hiç.önerebileceğiniz bi psikolog varmıdır teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar. Ben burada yapılan yorumlara bakarak İzmirde evlilik danışmanı olarak eşimle birlikte Psikolog Nur Erdil'e gittim. Kendisinin yeri Karşıyaka'da. Ücreti de uygundu. Çok memnun kaldık hatta 4 yaşındaki çocuğumuz için de yine kendisinin yanında çalışan çocuk psikoloğundan destek aldık, ondan da fayda gördük. Geçen ay en yakın arkadaşım, ablası için psikolog aradıklarında onlara Nur hanımın telefonunu verdim, o yardımcı olabilir diye. Öğrenmişler ki, Nur Hanım sadece evlilik, ilişkiler ve aile konularında uzmanmış, ve çoğunlukla da çiftlerle çalışıyormuş. Kendisi Klinik psikolog olan bir uzmana yönlendirmiş arkadaşımın ablasını. Psikoloğun ismi Şebnem Tunay AKAN mış. Aynı merkezde birlikte çalıştıkları için kolayca randevu ayarlamış arkadaşıma. Şu ana kadar 3 seansa gitmişler ve ablasının Şebnem Hanım dan oldukça memnun olduğunu söyledi. Hangi konuda yardım almak istediğinize göre önerilecek uzman değişmekle beraber benim tecrübelerime istinaden tavsiyem ve öğrendiklerim bu şekilde. Umarım herkes aradığı desteği bulabilir.

merhaba
ılk once buraya boyle guzel bır yorum bıraktıgın ıcın cok tsk ederım arkadasım.senın yorumuna guvenerek nıl hanımla tanıstım sonuna kadar her yazdıgına katılıyorum.benım de hem kendımle hem esımle sorunlarım vardı mucıze gıbı gırdı hayatımıza benım esımın ve 5 yasındakı oglumun sorunları bır anda ortadan kalktı.kesınlıkle bende gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum gıttıgınız zaman anlıyacaksınız farkı.

Merhaba ben izmir içinde,daha çok ergenlik ve özgüven problemleri konusunda iyi olan bayan bi psikolog arıyorum.Şu anda 21 yaşındayım 3-4 sene önce pekte etkili olmayan bir depresyon tedavisi oldum ama sorunlarım tekrarladı özellikle sosyal ve okul hayatımda çok zorlanmaya başladım.Bana acilen bu konuda bir doktor önerisinde bulunabilcek olan biri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ya haklısınız o konuda eminim oldukça iyi bir doktordur tabi ama erkeklerle pek rahat konuşamıyorum özellikle bazı kişisel durumlarımı hemcinslerimle bile pek rahat konuşamıyorum biraz çocukluğumdan beri olan bişey rahat olamayacağımı biliyorum yani o yüzden bayan olması tercihim

arkadaşlar izmirde nil katre koc u öneririm, işinde çok iyi, iş arkadaşlarımla ciddi problemlerim vardı, neredeyse işi bırakıyordum uzun süredir boğuşuyordum onlarla ama bir ay gibi bir sürede beni yeniden hayata bağladı, hatta terfi almamı ona borçluyum diyebilirim,, öyle bir enerjisi var ki karşılaşınca bile insana iyi hissettiriyor, çok tatlı biri zaten kökeni şangaya dayanıyormuş çekik biraz :) enerjisiyle bile sizi etkiliyor, ayyy reklam mı oldu ne :) ama cidden tanışınca anlarsınız, italyada okumuş, duvarında birsürü diploma var öyle tek diplomalı değil, seans süresi de birbuçuk saat hatta birbuçuk saati de aşabiliyor, gecenin birsaati arıyabiliyorsunuz da kendinizi kötü hissettiğinizde, o özgürlüğü veriyor, tavsiye ederim

Ben İzmirde 2 psikolog gezdikten sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine Psikolog Şölen İnce'ye gidip çok memnun kaldım.O dönemde işimle ve sevgilimle ilgili sorunlarım vardı,depresif modda geziyordum. Moraller sıfır girdiğim görüşmelerden ağlayarak çıkıyordum ve devam etmiyordum psikoloğa. ama şölen hanımla girdiğim görüşmeden full enerji ve motivasyon çıkınca devam etmeye karar vermiştim. 8-10 seans gittim görüşmelere çok da faydasını gördüm.Sevgilimle evlendim, aklımda müdürlük yokken beni işleye işleye müdür yaptı çalıştığım bölüme :) Hatta senede 2-3 defa halen giderim güzel sohbeti, farklı bakış açısı için. Öyle parayla pek alakası da yoktur kadının, yanında yoksa müsait olunca verirsin filen der, görüşmelerimiz 1 saatin üzerine çıkar çoğu zaman. Arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde onlarda hep güzel geri dönüşler yaptılar bana. Tavsiye benden denemesi ve yorum sizlerden elbette.. sevgiler..

yav birileri ne zaman ızmir'de psikolog arasa bir yeni üye çıkıp hatice hanımı tavsiye ediyor!!!!!!!!! Dikkatinizi çekerim hanımlar! bilmem anlatabildim mi!

anlatabildinnnnnnnn canım saolll reklam kokmuş sanırım biraz ortalık
sen kimi önerirsin peki canımcım bana ve eşime de lazım biri : gerçi gittiğim biri var ama başka önerilere de açığım 38:

Merhaba canlarım... Daha önce de yazdığım gibi uzun süredir arayıştydık. Psikolog Dr. Murat SARISOY beyin Alsancak Gündoğdu da ki ofisine gittik. ilk görüşmemiz çok olumlu geçti. Bize çok güzel yaklaştı. Pozitifti, güleryüzlüydü. Ofisi çok sade ve sıcak ve de şık, her yerde orkideler var. Adam orkide aşığı belli. İlk çalışmamızı eşimle bana verdi. Şimdi 15 gün Amerika'ya tatile gidiyormuş. 15 gün sonra tekrar görüşeceğiz. Gelişmeleri seans seans yazacağım sizlere... Bakalım nasıl bir deneyim olacak, öncekine göre daha iyi olur umarım...
Hepinizi öpüyorum....

Kızlar yazacağım demiştim, baya bir oldu. Gelişmeler özetle şöyle oldu. 5. seansımızdan sonra eşimle aramızdaki tüm buzlar eridi diyebilirim. Murat bey farklı teknikleri bir arada kullanıyor, birlikte oynadığımız bir oyun sonunda ben de bir sürü hatamı gördüm. Önümüzde 2 seans daha kaldı. Eşimin çift terapisine bakışı değişti ve de psikologlara, şimdi görümceme tavsiye etti Psikolog Murat beyi. Kulaklarıma inanamadım. Görüşmek üzere... Kendinize iyi bakın...

Ben Erdal Öztürk'le görüşüyorum bir süredir. O kadar doktor gezdikten sonra sıkıntılarım konusunda bana yardımcı olabilen tek psikolog kendisi oldu. Herkese de öneriyorum arkadaşlar çok şükür şu an bütün sıkıntılarımdan kurtuldum diyebilirim. İnşallah daha da iyiye gidiyor. İsteyen arkadaşlar mesaj atarsa özelden telefon adres konusunda yardımcı olabilirim.

Ben bes yil boyunca ismail yavas beye gittim cok iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Onun disinda kibris sehitlerinin orada pinar ersoz hanim var o da cok tatli ve iyi bir doktordur.

...ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mehmet Kılıç ve eşi Seval Kılıç. ofis alsancakta ilgilenirden adresi yazarim ben de kardesim de seval hanimdan terapi gördük.cok memnun kaldim.

Valla tatlılarım, sevgili hem cinslerim isteyen istediği psikoloğa gider ama benim bildiğim hayatta önemli olan tecrübedir. Kendi alanında yaptığı işler dışında tanınmış, sosyal hayata katkısı olan, düzgün insan olmasıdır. Yoksa buradaki reklamlar uzar gider, aklı başında psikolog zaten buraya reklam yazmaz ve yazdırmaz. Öyle 3 sene 5 sene tecrübeyle foruma yazarak reklam yapanlar zaten belli oluyor. Gittik biz de zamanında pek çoğuna, yaşı genç, kendi evli değil, çocuğu yok, hayat tecrübesi yok ahkam kesen uzman çok. İstediğiniz psikoloğa gidin, araştırın bakmayın siz burada yazanlara, açın ofisine sekreterine sorun, kaç yıllık uzman, kaç yıllık evli, ne zaman mezun olmuş, kaç çocuğu var. Adam gibi kitabı yayını var mı, yoksa internet balonu mu? Haydi canlarım kolay gelsin... Öptüm...

Bir psikolog olarak, şunu söylemek isterim ki. Burada ki bazı yazılanlara hem katılıyor hem de katılmıyorum. Bir kere psikologla yüz yüze ya da telefonla görüşülmeli. Cinsiyete bakılmamalı, ancak tecrübeye bakılmalı. Ofisi bence de aranmalı, sorulmalı, ama çok netim ki, en azından gideceğiniz psikoloğa not bırakın, bakın bakalım sizi ciddiye alıp geri dönüyor mu. Ulaşılabilir mi, zaten sesinden samimi mi değil mi anlarsınız. Ama başta bu forumda açılan mesaj atın yazayım, ya da açıktan reklam yapılan yazılara kanmayın. Ha ismi alın, yazılana değil de kişiye internetten ulaşıp söylediklerine bakın. Soru sorun, net mi değil mi kıvırıyor mu? Eğitimi ne kadar, tecrübesi ne kadar, bunlarla ilgilenin. Ücret konusuna gelince ortalama bir fiyatın altına iniyor, pazarlık yapıyorsa, mesleğine saygısı bence yok demektir ya da randevularını kısa yoldan doldurmaya çalışıyor demektir. Bu forumda çok tecrübeli bazıları da arkadaşım isimler var. Onların zaten randevularının dolu olduğunu göreceksiniz, bu iyi bir işarettir. İyi bir psikolog istiyorsanız beklemeyi de bilmelisiniz. 10 lira ucuz diye hemen karar vermeyin. Öte yandan randevu aldıysanız ya zamanında dönün iptal edin ya da almayın. Ben dahil pek çok meslektaşım kara liste tutarız ve randevu alıp gelmeyen bir daha randevu vermeyiz. Bu işin ciddiyetini görmeniz önemli ki yardım işe yarasın. Aralarında mesleğine yıllarını vermiş meslektaşlarım zamanında hoca dediklerim var. Onlara taksi durağı muamelesi yapmayın.
Hakkın iyiliği sizlerle olsun... Sevgiyle ve inançla kalın...

merhaba ücreti ne kadar acaba yazabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…