yav birileri ne zaman ızmir'de psikolog arasa bir yeni üye çıkıp hatice hanımı tavsiye ediyor!!!!!!!!! Dikkatinizi çekerim hanımlar! bilmem anlatabildim mi!
Mehmet Kılıç ve eşi Seval Kılıç. ofis alsancakta ilgilenirden adresi yazarim ben de kardesim de seval hanimdan terapi gördük.cok memnun kaldim.Kızlar İzmir'de bildiğiniz, mükemmel dediğiniz psikolog var mı? Ne olduğunu anlamadığım, bir tanı koyamadığım rahtsızlıklarım var,bunun için artık acilen bir psikoloğa gitme istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum:gitme:
merhaba ücreti ne kadar acaba yazabilirmisinizKızlar yazacağım demiştim, baya bir oldu. Gelişmeler özetle şöyle oldu. 5. seansımızdan sonra eşimle aramızdaki tüm buzlar eridi diyebilirim. Murat bey farklı teknikleri bir arada kullanıyor, birlikte oynadığımız bir oyun sonunda ben de bir sürü hatamı gördüm. Önümüzde 2 seans daha kaldı. Eşimin çift terapisine bakışı değişti ve de psikologlara, şimdi görümceme tavsiye etti Psikolog Murat beyi. Kulaklarıma inanamadım. Görüşmek üzere... Kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?