Çağla kardeşim selamlar;Arkadaşlar sayfada acaba bana tavsiyede bulunabilecek bir entry var mı diye düşünürken iyiden iyiye karamsarlığa düştüm. Genel itibari ile memnuniyetsizliklerden bahsedilmiş. İnternetten neredeyse 10 kadar psikoloğu didik didik inceledim fakat yine de kararsız kaldım. Sizin önerebileceğiniz bir isim var mı onu da ayrıca araştırmak isterim. Çocuğumu emanet edeceğim ve terapilerin sağlıklı, doğru yapılmasını istiyorum ayrıca az para da vermeyeceğiz sonuçta.
İlgi ve alakanız için teşekkürler. Terapi sürecimiz psikoloğumuzun önerisi ve tavsiyesiyle olumlu şekilde tamamladık. Yeterli olduğunu söyledi ve kendisi bitirdi. Biz de hayli memnun kaldık ve sıkıntımız kalmamıştı ama hayat kalitesinin artması nedeniyle devam etmek istedik fakat bunun gerekli olmadığını ve ısrarcı olunca bizim terapiye gitmemizi tavsiye etti :) Biz de haliyle olay yerinden uzaklaştık. Velhasıl arayınca bulunuyor ama o günlerde haliyle sıkılmış ve bunalmıştım. Güvenilir psikolog bulmak zordu. Umarım herkes gittiği psikologtan memnun kalır. Hoşçakalın.Çağla kardeşim selamlar;
Karamsarlığa düşecek bir şey yok... Sen bakma forumlarda yazılanlara, son dönemde psikolog olmayan (sosyal medyada da görmüşsündür) sahte psikologlar ve koç moç bir sürü şey türedi. Bunların çoğu da kendilerine engel gördükleri popüler psikologları kötülüyorlar. Üstüne de mesleklerinde ün yapmak isteyen yeni mezun bazı psikologların ablalarına ve abilerine attıkları çamurlar eklenince böyle bir durum ortaya çıkıyor. Sen boşver ne yazıldığını bu insanların hepsi mi yetersiz? Mümkün değil... Bu yüzden bizzat kendilerine telefonla ulaş ya da mesaj at dönen ilgilenen olursa konuş, sorular sor, ikna olursan git... Sen bakma kötülemelere ktöüleyenlerin kim oldukları ve niyetleri belli, kendilerine kazanç kapısı arayan uyanıklar ve bunlar psikolog bile değiller. İçini ferah tut, emin ol adı geçenlerin hepsi de diplomalı gerçek psikologlar. Sen bak neler yapmışlar, nerden mezun olmuşlar, kaç yıldır bu işi yapıyorlar, kitapları var mı, çocukları var mı? Tipleri, tazrları nasıl, aç konuş konuşma şekilleri ne? uyduruk bir forumda yazılanlara inanma... ve sen sen ol yukarıdakiler gibi açık ya da kapalı olarak kimseyi kötüleyecek şeyler yazma... yolun açık olsun, için sevgiyle dolsun...
İlgi ve alakanız için teşekkürler. Terapi sürecimiz psikoloğumuzun önerisi ve tavsiyesiyle olumlu şekilde tamamladık. Yeterli olduğunu söyledi ve kendisi bitirdi. Biz de hayli memnun kaldık ve sıkıntımız kalmamıştı ama hayat kalitesinin artması nedeniyle devam etmek istedik fakat bunun gerekli olmadığını ve ısrarcı olunca bizim terapiye gitmemizi tavsiye etti :) Biz de haliyle olay yerinden uzaklaştık. Velhasıl arayınca bulunuyor ama o günlerde haliyle sıkılmış ve bunalmıştım. Güvenilir psikolog bulmak zordu. Umarım herkes gittiği psikologtan memnun kalır. Hoşçakalın.
epey geç cevap veriyorum, kusura bakmayın. tam hatırlamıyorum ama 8-10 seans kadar sürmüştü. Adı Zehra Orgun, Karşıyaka taraflarında.Ne kadar sürdü acaba tedavi süreci ve kime gittiginizi ogrenebilir miyim
ya dikkatimi çeken bir şey var bir arkadaş dikkatimi çekiyor ismi lazım değil hemen üstümde yazmış, bu forumda bu arkadaş özellikle bir psikoloğu düşman bellemiş verip veriştiriyor hatta o kadar ileri gitmiş ki sanki bu psikologla yılları birlikte geçmiş. hani neredeyse bu psikoloğun eski sevgilisi falan diyecek okuyanlar. ''kime gidip gidilmeyeceğini yazmış'' mış arkadaş biz nereden bilelim senin tavsiye ettiğin psikoloğun kendisi ya da eskiden hasmın olan biri olmadığını. ''ücretsiz görüşmeler yapan psikolog varmış'' da tabii canım bu insanlar hep bedava çalışıyor zaten. valla çalışıyorlar ve de tıkır tıkır paralarını alıyorlar. bırakın bu beleş psikolog arayışlarını. ortalığı bulandırmayın kimsenin kariyerine de gölge düşürmeyin. isteyen istediğine gitsin sen memnun kalmadıysan memnun kalmadım de yaz geç, başkasını kötüleyemezsin. hele hele ''gidilmeyecek'' diyemezsin. kötülediğin kişiler pizzacı değil kardeşim. ha eski sevgilinse başka tabii...
Benim dah önce gittiğim ve gerçekten çok memnun kaldığım bir terapist var. İstanbul' da ofisi var fakat ara ara İzmir' e gittiğini de biliyorum, adresi ve numarası aşağıdaki linkte yazılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?