İzmir'de tavsiye edebileceğiniz iyi bir psikolog arıyorum!

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
96
İzmir
Kızlar İzmir'de bildiğiniz, mükemmel dediğiniz psikolog var mı? Ne olduğunu anlamadığım, bir tanı koyamadığım rahtsızlıklarım var,bunun için artık acilen bir psikoloğa gitme istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum:gitme:

İzmir'de Süreyya Coşkuner'i tavsiye edebilirim. Kendisine giden arkadaşlarım oldukça memnun kaldılar. Umarım siz de memnun kalırsınız. Telefon numarasını özelinizden yazarım. Geçmiş olsun

Bazı bireysel sorunlarım nedeniyle ızmir Alsancak'da çalışan Psikolog Hatice Topçu Ersoy ile görüşüyorum ve çok memnunum. Sorunlarınız varsa kendisi ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
İzmir'de Süreyya Coşkuner'i tavsiye edebilirim. Kendisine giden arkadaşlarım oldukça memnun kaldılar. Umarım siz de memnun kalırsınız. Telefon numarasını özelinizden yazarım. Geçmiş olsun

benımide iyi bir pslkolaga ıhtıyacım var suan ılac tedavısı göruyorum bılfıgınız ıyı bır pskolag varmı ızmırde varsa özel msj atarmısınız tskler

Kesinlikle tavsiyem psikolog dr. murat ve yasemin sarısoy çifti olur... Ben hayatımda böyle tatlı böyle mutlu bir çift ve psikolog görmedim, Sorunumuzu 2 seansta çözdüler... Neyse geçenlerde bir restauranda Murat bey elde biberon bebek bakıyordu, yeni bebekleri olmuş 2.ciyi yapmışlar valla bravo adam da kadına da siz çocuğu olmayan tecrübesiz ve kendisi evli olmayan yeni psikologları geçiniz bence, insan hayatı, sonra kendini tanımalı önce ve sonra yardım etmeli... siteleri adres http://www.psikologunuz.com
okidoki

arkadaşlar muayne ücretleri ile ilgili de yorum yapabilir misiniz ? özellikle hatice hanım ve murat sarısoy için ?? ssk falan geçerli oluyor mu bunlarda ?

canım ben de sana hatice topçuyu da, murat sarısoyu da tavsiye edebilirim.kızımı murat beye götürdüm
daha önceki aile problemimizde de kendim için hatice hanıma gitmiştim

arkadaşlar muayne ücretleri ile ilgili de yorum yapabilir misiniz ? özellikle hatice hanım ve murat sarısoy için ?? ssk falan geçerli oluyor mu bunlarda ?

ssk geçerli değil canım özel danışmanlık yapıyorlar murat bey nakit ödeme kabul ediyor
hatice hanım kredi kartı ödemesi de alabiliyor

Ben evlilik konusunda yardım almak için psikolog arayışı içerisindeyim (evlat edinmek istiyoruz ama bazı konularda fikir ayrılıklarımız var bir de benim depresyon şikayetim). Bir arkadaşımdan ve bir de aile hekimimden Karşıyaka'da psikolog Nur Erdil ismini duydum; bir müşterim ve aynı zamanda arkadaşım olan birinden yine Karşıyaka'da İnci Doğaner'i. İnci Hanım psikiyatristmiş doçentmiş. Aradım ve seans süresinin 50 dk ücretinin ise 240 TL olduğunu öğrendim! Nur Erdil için de aradım onun çiftlerle seans süresi 90 dk ücreti 150 TL imiş. Bu fiyat tabii oldukça cazip geldi süresine de istinaden ama bu sefer de neden ucuz diye sorgulamaya başladım:) Lafı uzatmayım ben epeyce bir araştırma işine girince eşimin de kendi cephesinden araştırmasıyla ( eşim avukat ben bankacıyım ) son 1 ay içinde burada ismi geçenler de dahil birçok psikolog ve psikiyatrdan sonra (ücretleri 150-180 arasında çoğunun, bazıları 1 bazıları 1,5 saat, prof veya doçent olan genelde psikiyatrların ise ücreti 180-270 arası ve seans süresi hep 45-50 dk) Nur Erdil'in evlilik terapisinde çok iyi olduğunu, 90 dkyı geçse bile seansını bir anda kesmediğini ama randevusuna çok geciken çiftlerin seans süresinden kıstığını, hiç ticari kaygıları olmayan birine benzediğini (giyim kuşam iletişim şekli açısından mütevazıymış) hatta geçim sıkıntısı olan çiftlere ücrette indirim de yaptığını öğrendik. Fiyatın neden en düşüklerden biri olduğunu anlayamadık ama eşimle ben 3 gün sonra gitmek üzere randevu aldık bugün. Eğer bir aksilik olmazsa seans sonrası görüşlerimi paylaşmayı çok istiyorum. Bizimkisi aile terapisi olacak ama en azından psikolog hakkında bilgi vermiş olur sizlere de. Bence daha çok görüş paylaşılmalı bu konuda, forumlar çok yetersiz kalmış, gitmeyenler gidenlerden duyduklarını paylaşsın lütfen..

benim için iyi psikolog dediğin soruna odaklı en kısa sürede çözüme gitmeyi hedefleyen psikologdur... ben bu anlamda Hüseyin beyi tek geçerim alsancakta... numarasını isteyen özelden yazabilir...

işte anlayamadığım anlam veremediğim bir konu daha geçenlerde alsancakta bir dr.u aradım seans ücreti için 300 tl dedi :/ rakama bak! ve bu bir kere gidilince tamam düzeldin hiç sorunun kalmadı denilecek bir durum değil! ben her ay 300 liramı nasıl bağlayayımki oraya zaten kiram 600 ettimi sana 900! tüm giderlerimi topluyorum 2000 lira yapıyo, maaşım 1500lira. 800liraya geçinilir gayet büyük bir para diyenler bunuda açıklayın! 3 kere psikoloğa gitsem 900 tl yapar demekki deli para alıyo bu psikologlar??? kızlar parası olan depresyona girsin yoksa çok masraf çıkarıyor bilginize :)

Boşanma sürecinde çocuklarım için psikolog a danışmam gerektiğini düşündüğüm için izmir de psikolog araştırırken kendisine rastladım. Daha ilk görüşmede sanki beni çok iyi anlayan yıllardır tanıdığım sırdaşımla konuşuyormuş gibi hissettim. önyargısız, gülen gözlerle beni dinleyip anlayan ,çocuklarıma karşı tutumum konusunda beni çok doğru yönlendirdiğini çocuklarımın pozitif davranışlarından anladım, kendim için ne yapamam gerektiğinin farkına vardım , böyle bir süreç yaşayan herkesin bir kez bile gitmesinin bu süreci çok daha güçlü atlatmada ne kadar önemli olduğunu anladım.Kendisiyle ilgili gözlemlerim ; İşini büyük bir ciddiyetle yapıyor, tespitleri oldukça doğru, bir yol haritası çiziyor ve takip ediyor, zaman konusunda ilk seansta en fazla üç kez gelmeniz yeterli dedi ve gerçekten dediği gibi 2 seans yeterli oldu , sonrki görüşmeyi birkaç ay sonra yapacağını söyledi, bizim söylediklerimiz dışında da bizi yönlendirdi, telefonda yaptıklarımızı takip etti. Bence işini severek yapan mükemmel bir psikolog çok doğru bir adres.her zaman tel edip danışabileceğim Sinem Demirel'i psikolog olarak tavsiye ederim.

slm kizlar, ben erkek arkadasimdan ayrilmistim, daha dogrusu o benden ayrilmisti, kendimi cok kotu hissediyordum offff nedir bu cektigimiz gercekten birileriyle konusmaya ihtiyacim vardi. o sirada yeni bosanmis bir arkadasim kendi psikologunu tavsiye etti, bosanma surecini onun sayesinde atlatabilmis, pek umutlu olmasam da gorusmeye gittim, kizlar inanirmisiniz o kadar icten ki, biraz konustuk derken bir baktim herseyi anlatmaya baslamisim, farketmedim bile, bide kadin melez, japon turk arasi birsey, hakkaten insanlarin enerjisi olduguna inandirdi beni, gorusmeye basladim, ve oyle birsey ki seanslari evinde yapiyorduk, ev ortaminin cok daha guven verici oldugunu soylemisti,sanirim hakliydi cunku oyle de oldu, sanki bi arkadasimla gorusuomusum kahve icmeye gidiomusum gibi hissediodum, hic cekingen davranmiodum, uc hafta sonra kendimi harika hissetmeye basladim, suan hastasi degilim, ama arada sirada telefonla gorusuyoruz, biraz yogun olsa da bana vakit ayirmaya calisiyor, hakkaten yasam kocum gibi bazen arayip birseyler danisiyorum, arkadasim gibi hissediyorum, ismi nil asimo koc, kendine ait sitesi de var, nilasimokoc.com diye. tavsiye ederim, emin olun onunla tanisinca anlicaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…