İzmir'de İngilizce Kursu önerileri :( Offff ....

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Kızlar, İngilizce kursuna gideceğim. İzmir'deyim. Ama herkes reklam peşinde internette. Aranızda böyle deneyimlemiş birileri varsa yardım edebilir mi? İngilizcemi baya ilerletmem lazım.

Bu konuda Türkiye'nin neresinde olursan ol tavsiyem Amerikan Kültür derneği ya da British Kültür Derneği kursları... Çünkü yabancı hocalarla çalışıyorlar. Ben ingilizce kursuna gitmedim lise dil mezunuyum ama etrafımda kursuna gidenler var duyduğuma göre de iyi eğitim veriyorlar. Sadece biraz pahalıdır.
Bir de Ege Universitesinin dil kursları da var daha ekonomiktir ve sonuçta universite olduğu için değerli hocalar tarafından veriliyordur dersler...
Bunlar sadece aklıma gelen ve kendim için de giderim diyebileceğim kurslar... O yüzden tavsiye edebiliyorum

The English Academy derim. Öğretmenleri yabancı, biraz tuzlu ama değiyor yani. (Ve nereye gidersen git kesinlikle yabancı öğretmenden ders al. Yoksa hepsi boşa yani)

The English Academy derim. Öğretmenleri yabancı, biraz tuzlu ama değiyor yani. (Ve nereye gidersen git kesinlikle yabancı öğretmenden ders al. Yoksa hepsi boşa yani)

İkinize de teşekkür ediyorum çok . Zaten, ikisi arasında kaldım. Ama Amerikan Kültür'ün fiyatı 310 gibi bir rakam , kur başı.
Çok yüksek ya, English Academy de o civarlarda. Nasıl olacak merak ediyorum gerçekten ... En iyisi gidip konuşmak. Taksitlendirmeleri nasıl yapıyorlar acaba :/

Sıfırdan mı başlayacaksın? Yoksa bir alt yapın var mı?
Eğer düşünürsen, Anadolu Üniversitesinin e-sertifika programları var belli seviyeye kadar öğrenip kursların konuşma sınıflarına katılabilirsin pratik amaçlı... Yani teoriyi uzaktan eğitimle alıp pratik için konuşma sınıflarına gidersen belki biraz daha indirimliye gelir bu da şimdi aklıma geldi

Yok ilkokulda 3 yıl özelde okumuştum. Orda temelden veriyorlar ingilizceyi ya. Ben anlayabiliyorum. Ama konuşamıyorum diyenlerdenim :) Temelim var. Sıfırdan başlamayacağım. Bu dediğini de araştıracağım :) Sağol çok teşekkür ederim Lilly :)))

Rica ederim

bende çok istiyorum ingilizce öğrenmek 310 tl aylıkmı çokmuki kurs için :26:

konak pierin karşısındaki yerdi galiba amerikan fast mi neydi yanlışmı hatırlıyorum

english academy ye gittim ingilizce adına hiç birşey bilmiyorum sadece 1 ay baya fark etmişti yüm hocalar yabancı türkçe konuşamıyosunuz 2008 de gitmiştim 250 tl vermiştim 1 ay da hilton otelin karşısında ışıklardan geötikten sonra sağ tarafta kalıyo

1 ayda 250, maşallah ya ... Çok işte bir de 2008 de. Memnun kalmadın mı yani ?

konak pierin karşısındaki yerdi galiba amerikan fast mi neydi yanlışmı hatırlıyorum

Orası senin dediğin yerdi sanırım canım ama benim dediğim sevgi yolunun ordaki amerikan kültür derneği :)

American kültür canım en iyisi o

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sana tavsiyem şu eğer temelden başlayacaksan yada İngilizcen ortanın altındaysa üniversitelerin yabancı dil kursuna gitmen orda kurları alıp ilerledikten sonra Amerikan Kültüre gitmen yabancı hocalarla pratik yaparsın.Konuşmanı ilerletirsin ve daha ileri seviye kurlara geçersin.

Benim sana tavsiyem şu eğer temelden başlayacaksan yada İngilizcen ortanın altındaysa üniversitelerin yabancı dil kursuna gitmen orda kurları alıp ilerledikten sonra Amerikan Kültüre gitmen yabancı hocalarla pratik yaparsın.Konuşmanı ilerletirsin ve daha ileri seviye kurlara geçersin.

konu 5 senelik sayın üye. çok aradınız mı hortlatmak için?

Bu konuyu nereden buldunuz allasen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…