buca tarafında da bi abla var süper alıyor...bbildiğim kadarı ile karşıyakadan bile müşterisi var...dileyenlere adresi veririm...
Buca tarafında iyi kaş alan yerin adresini verirsen çok sevinirim.(Tabii hala memnunsan)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buca tarafında da bi abla var süper alıyor...bbildiğim kadarı ile karşıyakadan bile müşterisi var...dileyenlere adresi veririm...
merhaba bende ebru şallının kaşlarından istiyorum kaş uzmanı olan biyer arıyorum... hatay renkli durağında bir kuaförde ilan gördüm kaş uzmanı ölçümle kaş alıyor diye GİDEN VARMI? bana bir yardım edin... kaçtır uzatıp aldırıyorum.... olmuyo uzatıyom olmuyo... bi yardım edin önerdiğiniz yer varmı?Canım , güzelyalı tansaşın karşısında site var,sitenin sağındaki sokaktan gir,ilk sağa sap.Bir apartmanın altında mine salonu var.Oraya aldırıyorum ben.Nurten diye bir abla var hafif yaşlı.2 gün çalışıyor orada.Ama kadın süper alıyor=)
ben ebru şallı gibi istiyom öylede yaparmı ve nekadara alıyor?kızlar balçova kipanın karşısında ara sokakta aura dıye bir yer var ve burası sadece kaş bıyık cilt bakımı ve sir yapan bir yer saç yapılmıyor ve 4 5 odacık şeklınde perdeler germişler yanyana sedyeye yatırıp alıyo kadın kaşlarınızı tam istedıgım gbi yaptı kadın anlattım kımse beceremıyordu tek o becerdı böyle dizilerdekılerın kaşları gbi olsun ıstedım kalın ama çekıcı ...
sımdı alttan cıkanları kendım alayım derken yıne bozdum berbat oldu snra başka kuafore gttım hiç gzel almadı kahretsın pişman oldum bndan snra hep auradakıne gidicem her yer 4 iken orası 8 lıraya alıyor ama değer ya kaş insanın yüzünü cok değiştiriyor onemlı yanı gtmek ısteyen olursa tarıf edebılırım
Bostanlıda Key açıldı çok şık bir yer orasımı iyimiş arkadaşlar??
elbola canım ben hiç gitmedim key bostanlı ya burda okudum bende bende kalınlaştırmak istiyorum ama onu yapıcak birini bulamıyorum
valla benım gttıgım yer cok güzel ama balçovada kalınken şekil verıyor ve çok ciddiye alıyor kadın diğerlerı gibi hadi yolayımda gıtsın demıyor
canım dediğim yer balçova kipa karşısında hemen ışıklardan karşıya geçip o yoldan düz ilerle solda görürsün zaten numarasını kaybetmişim ama bulursam sonra yazarım..canım gerçi üstünden zaman geçmiş ama bahsettiğin yer "aura" öyle değil mi..ben gitmeyi düşünüyorum oraya ben de kaşlarımı kalınlaştırdım bıraktım şimdi güzel düz bir şekil verdirmek istiyorum.tarif edebilirmisin ?a.s.
senin istediğin kaş sitilini anladım sanatçıların kaşlarının duruşu bile bi farklı oluyo bizim nedense sıradan oluyo bende o tarz kaşlarım olsun istiyorum geçtiğimiz günlerde birinin kaşlarını çok begendım profesyonel alınmiş belli nerde aldırdıgını sordum Alsancakta Tuğberk diye bir çocuk varmış o alıyormuş randevuyla çalışıyormuş gitmek kısmet olmadı ama işi biliyor belli.. yeri gitmediğim için tam bilemıyorum ama yerın numarası var 4216621merhaba bende ebru şallının kaşlarından istiyorum kaş uzmanı olan biyer arıyorum... hatay renkli durağında bir kuaförde ilan gördüm kaş uzmanı ölçümle kaş alıyor diye GİDEN VARMI? bana bir yardım edin... kaçtır uzatıp aldırıyorum.... olmuyo uzatıyom olmuyo... bi yardım edin önerdiğiniz yer varmı?
kızlar gecen cumartesı alsancakta Tuğberke kaşımı aldırdım 20 tl verdım ama bence değdi sonunda istedıgım şekle kavuşturdu sizce nasıl olmus?kalın başlayıp küt bitiyo ayrıca Tugber şarkıcı Sılanın ve Ebru akel gibi bi çok ünlünün kaşını alan biri kendısı zaten profesyonel makyöz