izmirde gögüs büyütme ameliyatı

canım sana yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana..bende cook memnun oldugum ıcın sızlere tavsıye edıyorum..burada olupta hayal kırıklıgına ugrayan cookk ve az bı ucrette vermıyosunuz...doktorumada cooooookkk guvenıyorum ve gonul rahatlıgıyla hepınıze tavsıye edıyorum..hem cookk ılgılı hemde meslegınde cookk ıyı..

Sekoya geçmiş olsun ne insan nekadar mutlu oluyor değilmi :) bende sırt üstü yatıyorum yan yatmak imkansız benim 4 üncü günüm ama hiiiiçç önemli değil çooookkkk mutluyum

merhaba sekoya ben 28ınde oldum ufuk bey çok ii bir dr emın ol.işini biliyor çok yoğun o yüzden. ben hiç bişeye karışmadım herşeyı ona bıraktım .sonuçtanda memnun olacağıma emınım.çok tecrubelı ekıbıde aynı şekılde.güvenılır,ilğili şimdi sargılar var açılınca sonuçuda sölerım ama zaten o gayet profösyönelce konuşup sana nasıl olur söluyo tahmınlerındede en ıyısını bulmak için denıyormuş.bence çok ıı bır karar dr.ufuk bılkay.

Son düzenleme:
gizeml cnm ben darkbloom.o üyeliğimi iptal ettirdim.bunu aldım.arkadas listene ekle beni cnm.ben msj atamıyorum 50 msj olmadan

Kızlar bu gün duş aldım ilk banyom :) Çok mutluyum Gayet iim 28 nde göğüs büyütme ameliyatı olmuştum lakin çok gerginler çok şişler bu şişlik bu gerinliğim ne zaman geçer yaahu ne olur yardımmm

8 gün içinde sağlığına kavuşmana sevindim . bukada çabuk iyileşme süreci çok mükemmel cidden boshayallersmile

hatta 7 gün olmuş

canım sen ne zannedıyodun...ıyılesme suren cok cabuk oluyo...dıorum zaten hep 4 yada 5 . gunden sonra normale donuyosun sadece kollarına cok yuklenmemen gerekıyo o kadar..doktor sıtesınden baksana bursadakı plastık cerrahlara...egıtımlerını gorursun ve fıkrın olur..ben doktorumla ordan ıletısıme gectım..sana fıkır verır hıc olmassa..

sitenin adı ne ki canım bilmiyorumkismile

gizeml merhaba!daha önceden can kopala ameliyat olmayı düşünüyordum.hatta gidip muayene de oldum.çok da güven verdi aslında.2 hafta önce ameliyat olmuş olacaktım ki özel bir takım sorunlar ve biraz da maddi sıkıntılar nedeniyle ertelemek zorunda kaldım.ama daha fazla erteleyemem işe başlamam gerekiyor.bu ay yaptırmam gerekiyor yani.
cenk tokat kredi kartına taksit yapıyor diye yazdığını hatırlıyorum bir daha sormak istedim sana.

arkadasımın yerine ben cvp vereyim.12 taksit yapıyormus.ben öyle biliyorum

canım cenk bey 4000 lıraya yapıyo eger degısmedıyse..90 lıra muayene ucretı var ve amelıyat oldugun zaman 4000 lıradan 90 lıra dusuyo..yanı muayene ucretı almamıs gıbı oluyo.garantı bankasıyla anlasmalı cenk bey ve kredı kartına 10 taksıt yapıyo..
bu arada 35özge35 oda can beyı dusunyodu ama canbey 270 onermıs dıye vazgecti.cenk bey 350 yaptı ve cok guzel oldu gorustukte muayenede.. benden 1 hafta sonrada ozge amelıyat oldu ve cook memnun..foruma pek gırmıyo sımdı..bıde burda bı arkadas can beyın yaptıgı dıkıs ızlerınden memnun degıl..benı dınlersen ben onermıyorum can beyı ama karar senın..cenk bey hem basarılı hemde cok sempatık.
cenk beye olmasan da can bey harıcınde bırını dusun derım..

herkeze merhaba: amelıyat olalı 8 gün olmuş daha dün gibi yaaa.Endişeler,korkular geldı geçti şimdi süperim sargılardan kurtuldum sporcuya geçtım gögüslerim tam istediğim gibi oldu 300cc yuvarlak kullanıldı 75ı dolduramazken şimdi 80 enden taşıyorum çokkkk mutluyum.doktorum ufuk Bılkay hiç tedetdütsüz size öneririm işinin ehli kendınden emın ne yaptığını bilen biri.hiç bir endişe duymadan ister burun ister gögüs amelıyatlarında kendınızı onun güvenlı ve bilğili ellerine teslım edebilirsiniz emınım pişman olmazsınız.ii ki vazgeçmemişim doktorumdan.herkeze bol şans diliyorum.

Tatlım çok geçmiş olsun çok sevindim herşeyin iyi olmasına memnun olmana bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle 11 gün önce oldum bende çooookk mutluyum bu gün kontrolüm vardı Darısı Tüm İsteyenlerin Başına İnaşallahhhhh....

Gizeml tatlım sen masaja ne zaman başlamıştın mesela operasyondan 20 gün sonramı yada atıyorum 10 gün sonramı birde ödemlerin şişliklerin ne zaman geçti yardımcı olursan sevinirim Teşekkürler Canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…