- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
arkadaşlar bugün ikinci kontrolümden geldim artık bandajlardan kurtuldum sporcu sütyenimi giydim süngersiz penye birsütyeni tam doldurabilmek çok güzel bir duygu.çok şükür herşey yolunda sırt üstü yatmak dışında çünkü sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı bana 300 cc yuvarlak hıgh profil dual plan takıldı göğsüm hiç yok gibiydi dümdüzdü şimdi sporcuda 75 b dolu dolu gazi hastanesinde Cenk Tokat yaptı ameliyatımı hastaneden de doktorumdan da çok memnunum cenk bey gerçekten çok iyi ve çok ilgili bir doktor cenk beyi tercih etmemde gizeml nin büyük etkisi oldu iyi ki cenk beyi seçmişim şimdi ben de meme büyütme isteyen herkese Cenk Tokat ı tavsiye ediyorum.
merhaba hozmanck ben henüz ameliyatımı olmadım önce 20 eylül dedik sonra önemli bir toplantım var 28 eylül olsun dedi dün görüştüm tahlillerimi ne zaman yaptırayım diye 28 ine sizi yazmamışım 29 u olur mu dedi tmm dedim ama bu tavırları güvenimi sarsıyor tabi acaba doktor konusunda doğru bir karar verdim mi diye kendimi düşünmekten alamıyorum meme büyütme ameliyatı yaptıranların yorumlarına ihtiyacım var[ufuk beye]
hatta 7 gün olmuş
canım sen ne zannedıyodun...ıyılesme suren cok cabuk oluyo...dıorum zaten hep 4 yada 5 . gunden sonra normale donuyosun sadece kollarına cok yuklenmemen gerekıyo o kadar..doktor sıtesınden baksana bursadakı plastık cerrahlara...egıtımlerını gorursun ve fıkrın olur..ben doktorumla ordan ıletısıme gectım..sana fıkır verır hıc olmassa..
sitenin adı ne ki canım bilmiyorumkismile
arkadasımın yerine ben cvp vereyim.12 taksit yapıyormus.ben öyle biliyorum
Tatlım çok geçmiş olsun çok sevindim herşeyin iyi olmasına memnun olmana bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle 11 gün önce oldum bende çooookk mutluyum bu gün kontrolüm vardı Darısı Tüm İsteyenlerin Başına İnaşallahhhhh....herkeze merhaba: amelıyat olalı 8 gün olmuş daha dün gibi yaaa.Endişeler,korkular geldı geçti şimdi süperim sargılardan kurtuldum sporcuya geçtım gögüslerim tam istediğim gibi oldu 300cc yuvarlak kullanıldı 75ı dolduramazken şimdi 80 enden taşıyorum çokkkk mutluyum.doktorum ufuk Bılkay hiç tedetdütsüz size öneririm işinin ehli kendınden emın ne yaptığını bilen biri.hiç bir endişe duymadan ister burun ister gögüs amelıyatlarında kendınızı onun güvenlı ve bilğili ellerine teslım edebilirsiniz emınım pişman olmazsınız.ii ki vazgeçmemişim doktorumdan.herkeze bol şans diliyorum.