- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
Gizeml tatlım sen masaja ne zaman başlamıştın mesela operasyondan 20 gün sonramı yada atıyorum 10 gün sonramı birde ödemlerin şişliklerin ne zaman geçti yardımcı olursan sevinirim Teşekkürler Canım benim...
canım ben 1. haftada sporcu sutyenıne gectım ve masaja basladım..meme ucundan yanlara dogru her ıkısıne 1 er dakıka masaj yapıyorum ve alttan yukarıya dogru 3 - 4 kez yukarı dogru kaldırıyoeum ve yanlardan ortaya dogru yıne 3 - 4 kez..sıslıklerım 1.5 -- 2 hafta sonra ınmeye basladı..3 ay olcakk ayın 12 sınde hala daha devam edıyorum gunde 3 defa ve yıne gunde 3 kez dıkıs ızının uzerıne contractubex uyguluyorum..doktorum mucızeler yaratmaz dedı ama kullanmak ıstıyosan kullanabılırsın dedı ama uzun sure kullanmak gerekıyo 6 ay yada 1 sene o zaman etkısını gosterıyomus..bu arada dıkıs ızlerı ıcın 2 krem jel var bırı scarex dıgerı contractubex ama en etkılısıde contractubex..ıstersen sende kullanabılırsın..
Gizemcim çok teşekkürederim benim dikişlerim alınmadı bu cmrtsi alınacak bende uygularım söyledğin kremleri çok sağol bu arada İzmire gelirsen görüşmek isterim sende arzu edersen canım benim öpüyorum Şeniz
Kendinden eriyen dikişler değil tatlım benim ki neden öyle acaba bilemiyorum sorarım doktoruma evet bende de öyle bir sarı su geldi bende panik oldum az önce iyiki söyledin arıyordum şimdi doktorumu fazla bastırmadan yapayım 1 er dk süre ile çok sert tabi şu anda sert baya iner inşallah Bu gün gelmişsin bilseydim önceden konuşsaydık görüşürdük olsun bir daha ki sefere ne zaman geleceksin buradan haberleşir telofonlaşırız ben genelde buradayımsiteye giriyorum vaktim bol canım benim görüşelim mutlaka arzu ederim kaydirigubbakcemile5canım senın kendınden erıyen dikıslerden degılmı?kremlerın faydası var ozellıkle eczacılar contractubex dıolar bende onu kullanıyorum..uzun surede fayda edecek kremler o dezavantajı var ıste..bende bugun donrdum canım ızmırden 11 de randevum vardı..bak onceden konussaydık gorusururduk sende uygun olsaydın..neyse ben ayda bı gelıyom bı dahakı sefere gorusurus..bıde masaj yaparken cok sert bı sekılde bastırma ben ılk 1 . haftada bı kere sert yapmıstım sarı su geldı dıkıslerın oldugu yerden cok panık oldum ve hemen doktoru aradım dedı dokular ıılesıyo o yusden normal o acık sarı suyun gelmesı kı sadce bıras sızdı o kadar ..sende masaj yapparken yada sporcu sutyenınde ole acık sarı su lekesı flan gorursen panık olma.dokular ıılesındce o suyun dıkıslerden hafıf sızması normal.
Canım 4cü günde kendi kendime yatağımdan kalkıp kalkıp uzanıp raahat hareket ettim ben 5 ci gündede yemek yaptım makinayı doldurdum asla kendimi kısıtlamadım Sporumu Yaptım Doktorumda istediğim her hareketi yapabileceğimi söylmişti zaten Biras da Senin kendi elinde Açıkçası nane Molla değilsen Sorun Çıkmaz rahat Olmak Gerek Sevgilerimle...arkadaşlar ben de pazartesi muayeneye gidiyorum cenk tokata.en kısa zamanda olurum umarım ameliyatı.
yine kafama takılan bişey var.ameliyat olmuşarkadaşlar cevaplarsa sevinirim.benim 1 yaşında bebeğim var.12 kilo civarı.ne zaman onu kucaklayabilirim?
arkadaşlar ben de pazartesi muayeneye gidiyorum cenk tokata.en kısa zamanda olurum umarım ameliyatı.
yine kafama takılan bişey var.ameliyat olmuşarkadaşlar cevaplarsa sevinirim.benim 1 yaşında bebeğim var.12 kilo civarı.ne zaman onu kucaklayabilirim?
merhaba gizem.özelden yazamıyorum,msn mi yollayamadım.sen msn ini bana da verebilir misin?cenk beyi düşünüyorum senin yazdıkların dolayısıyla.ve laktu gibi bir çırpıda olsun bitsin istiyorum ben de:)
arkadaşlar ben de pazartesi muayeneye gidiyorum cenk tokata.en kısa zamanda olurum umarım ameliyatı.
canım naptın gorustun mu?? amelıyat ne zaman??
cenk beyle görüştüm p.tesi.ben pek ısınamadım kendisine açıkçası.yaptırmak isteyenlerin kafalarında soru işareti bırakmak istemem sonuçta yaptırıp gayet memnun olanlar var.
taksit yapmasıydı benim için önemli olan zaten sizde 10 taksit diyip gayet de memnun olduğunuzu söyleyince görüşmek istemiştim.görüşmede bana ''en fazla 5 taksit o da size'' dedi.bu tarz bana ne koparırsam kardır düşüncesinde bir insan izlenimi çizdiği için vazgeçtim.
Merhaba Arkadaşlar
Fiyat kriteri yerine bence yaşananları paylaşsak nasıl olur ? Süreç nasıldı ? Ne gibi sorunlar yaşadınız ? Ağrılarınız ne kadar sürdü ?
Evet fiyat kısmına da katılıyorum ama bence esas konuşmamız gereken 5-10 taksit olayı değil yaşananlar olmalı. Fiyat bilgisi paylaşılırsa burnuma hoş kokular malesef gelmiyor.
alsanaalsanasmile