izmirde gögüs büyütme ameliyatı

bunun bıde sonrasında kontrollerı var..o zaman sana zaman ayırabılecek mı? bunlarıda dusun oyle karar ver bence..kolay gelsın ve gecmıs olsun sımdıden

doğru söylüyorsun. sonrası da önemli.senin de dediğin gibi her doktor büyük yapma taraftarı değil ya da cesaret edemiyor
ben büyük istiyorum.ufuk bey dual plan yuvarlak pütürlü meme altı kesisiyle yapacağını söylemişti zaten ben de öyle olmasını istiyordum 350 ya da 375 cc istiyorum göğüs altı çevrem 79 cm göğsüm yok denecek kadar az.omzum geniş cenk bey de en uygununu seçecektir zaten

doğru söylüyorsun. sonrası da önemli.senin de dediğin gibi her doktor büyük yapma taraftarı değil ya da cesaret edemiyor
ben büyük istiyorum.ufuk bey dual plan yuvarlak pütürlü meme altı kesisiyle yapacağını söylemişti zaten ben de öyle olmasını istiyordum 350 ya da 375 cc istiyorum göğüs altı çevrem 79 cm göğsüm yok denecek kadar az.omzum geniş cenk bey de en uygununu seçecektir zaten

bana uyguladıgı yontemde dual plan gayet dogallar..ıstersen foto atayım sana..benım bıldıgın duzdu ve gözumu ancak doyurdu..daha kucuklerı olmazmıs zaten cenk beyde dedı 325 denemıs olsada olu olmasada olur gıbı durmus.. ben cenk beye ozellıkle belırrttım uzun boyluyum bıras yapılıyım buyuk olsun dıyee..oda guzel yapmıs eellerıne saglık :KK66: özelden maıl yazacam ıstersen ekle atayım sana resım

gizeml cim sen gece hastanede kaldın mı bir de dokunduğunda silikonu hissediyor musun

evet bır gece kaldım ben aydında yasıyorum o yusden gıtmek ıstemedım hemen..sabahında cenk bey geldı gorustuk ve cıkıs yaptım..ben hıssetmıyorum protezleri..benımlermıs gıbı artık..2.5 ay oldu amelıyat olalı ve gayet ıyıyım..kımse anlamıyo sılıkon oldugunu :))

bırde kusma oldu bende narkosdan dolayı..sabah amelıyat oldum ve ogleden sonra kendıme geldıgımde cenk bey geldı..mıde bulantısını kesıcı yuksek dozda bır ıgne yaptılar ve yemek yıyebıldım ve ozel hastane oldugu ıcın personelı daha ılgılı..cenk bey aynı zamanda özel gazi hastanesının doktoru..

tahlillerin de ameliyat günü hastanede mi yapıldı tahliller ve hastanede gece kalma da 4000 tl nin içinde mi

Gizeml selam sen çok güsel bilgilendiriyorsun bunun için teşekkürederim belki farkındasın belki diğilsin bilemiyorum ama bana da Güç verdin Çok Sağol Demek İstiyorum teşekküederim Yardımların için

tahlillerin de ameliyat günü hastanede mi yapıldı tahliller ve hastanede gece kalma da 4000 tl nin içinde mi

evet ıcınde canım..ben hazıranda konusup temmuzda amelıyat oldum..suan bı degısıklık varmı bılmıyorum ama aynıdır sanırım..daha once yasdıklarımı okudunmu bılmıyorum ama hastane cok konforlu yanı bı unv hastenesıyle kıyaslanmaz bence..ben gunduz uyudugum ıcın narkozun etkısıyle gece cok fazla uyuyamadım..tv ızledım yatak kumandalı karsında plazma odada teksın..refakatcın ıcın yataga donusen koltuk...bunlar benı cok cezbetmıstı..daha oncede amelıyat oldum farklı amelıyatlar bırı ege bırıde aydın devlette ama özelın halı bı baska ya..refakatcıye bıle gerek kalmayabılıyo hemsırelerı cok ılgılı sureklı gelıp ılgılenıyolar..

Gizeml selam sen çok güsel bilgilendiriyorsun bunun için teşekkürederim belki farkındasın belki diğilsin bilemiyorum ama bana da Güç verdin Çok Sağol Demek İstiyorum teşekküederim Yardımların için

canım ben dogru bır doktor tercıhı yaptım ve sonucundan da cok memnunum..ben aydındada amelıyat olabılırdım tanıdık prof dr vardı ama aydında kac kısı gıdıp sılıkon yaptırıyo..aldıkları unvanlar teorıde benım ıcın pratıkte ıyı olan bırı onemlıydı..benım doktorum op. dr. ama deneyımı cok fazla..ben aksam 6 da aradım hastaneden cıkmıstır goruseyım dıe ılk aradıgımda 9 da arayın dedi hemsıre amelıyatta sımdı dıe..gıdıp gorustugum ılk doktordu ve belırledık amelıyat gnunu amelıyatımı oldum.. bu sıteden ıkı arkadas daha oldu amelıyat onlarda cok memnun..en cokta amelıyat sonrası sık sık kontrole cagırması cok hosuma gıttı..mesela bı ara masaj yaparken fazla bastırmısım ıkıncı hafta sarı su aktı dıkısın ucundan ve hemen arayıp gorusebıldım kendısıyle..doktor sıtesınde kendı numarası muayenenın numarası var ve kotu bı durum olmadı sımdıye kadar ama olsa bıle hemen ulasabılıyorum..bunlar benım ıcın cok onemlı ve amelıyatı dusunen sızler ıcınde onemlı olması gerekır..
okumusundur laktunun yasdıklarınıda.o dırek kasaltı olmasına ragmen cok agrısı olmadı..onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum..
burada mutsuz olanların yazdıkları benı cok uzuyo..o kdar para verıp sonucun beklenılen gıbı olmaması ınsanın psıkolojısınıde cok bozar..ben memnun oldugum ıcın onerıyorum.elımden geldıgıncede yardımcı olmaya calısıyorum ama karar sızlerın..
umarım kısa zamanda sızlerde ıstedıgınız goguslere sahıp olursunuz..

Gizeml evet çok haklısın doktorun deneyimi çok mühim lakin bu deneyimde zaten pratisyenlikten doçentliğe doçentlikten profluğa uzanan uzun bir yoldur deneyim olmadan bu ünvanı almak kolaymı sana katılıyorum ben sonuna kadar hemde : güven versin hastasına önem versin ve titiz çalışsın işini sevsin gerisi boş zaten sana özel mailimi yazsam eklermisin

Gizeml evet çok haklısın doktorun deneyimi çok mühim lakin bu deneyimde zaten pratisyenlikten doçentliğe doçentlikten profluğa uzanan uzun bir yoldur deneyim olmadan bu ünvanı almak kolaymı sana katılıyorum ben sonuna kadar hemde : güven versin hastasına önem versin ve titiz çalışsın işini sevsin gerisi boş zaten sana özel mailimi yazsam eklermisin

sen haklısın ama her profta mukemmel sonuclar cıkarmıyo hatta aydında 1 docent doktor hastasıyla mahkemelık yanlıs 1 uygulama yaptıgı ıcın..demek ıstedıgım her unvanı alanda alanında mukemmel degıl cunku verdıklerı tezlerle unvan alıyolar..ben ıngılızce ogretmenıyım benım okudugum unıde ıkı hocam vardı ıkı kelıme konusamıyo ama prof..
sen bana mesaj sayından dolayı yazamassın ama beımkıı bı kac mesaj ustte yazıyo..ıstersen ekleyebılırsın bazaen ekledıgınde gelmıyo bı mesaj at yada donerım sana..

gizeml malesef denedim ama olmuyor yaffff msjım gönderilemiyormuş az mış 50 olmalıymış falan filann:KK43:

Merhaba miks :)) Yarın Ahmet beyle olan randevunun sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım her şey yolunda gider. Bende çarşamba günü görüşmeye gideceğim bende sonucu paylaşırım buradan. Haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için :KK66:):nazar:

cuma günü için cenk tokat`tan randevu aldım. bir de onunla görüşüp karar vermek istiyorum galiba ufuk bilkay dan vazgeçicem.cenk bey pazar günü ameliyat yapıyor mu. yıllık iznime pazar günü ayrılıyorum 15 gün iznim var ve iyileşme sürecimi olabildiğince evde geçirmek istiyorum.

canım nasıldı gorusmen..karar verebıldın mı??

canım sana ozelden maılımı yazdım.ıstersen ekleyebılırsın.

gizeml ben maalesef henüz özel mesaj aramıyorum. Sorularına gelince fiyat almadım ayrıca ben göğüs ameliyatı değil liposuction olacağım canım hastane olarakta ya kent ya da gazi de. vereliniortak anlaşırsak tabi

Herkese Selam dün Prof Ahmet Seyhanla randevum vardı herşey çok güzel geçti istediğim herşeyi rahatlıkla sorabildim muayene etti bilgiler verdi 28 de yani Salı Günü Gazi Hastanesinde Operasyonum gerçekleşecek Allahın izniyle Boddy cim tavsiye ederim ben çok memnun kaldım güveniyorum bana güven verdi doktorum kapıdan içeri girdiğimden itibaren gerek sekreter gerek Ahmet bey çok ilgili ve her konuda yardımcı zaten 25 de görüşüp 28 de opersyona karar vermem de sanırım bunu gösteriyor ben bile şaşırdım Çok Mutluyum gidip görüşmeni tavsiye ederim Boddy cim

Herkese Selam dün Prof Ahmet Seyhanla randevum vardı herşey çok güzel geçti istediğim herşeyi rahatlıkla sorabildim muayene etti bilgiler verdi 28 de yani Salı Günü Gazi Hastanesinde Operasyonum gerçekleşecek Allahın izniyle Boddy cim tavsiye ederim ben çok memnun kaldım güveniyorum bana güven verdi doktorum kapıdan içeri girdiğimden itibaren gerek sekreter gerek Ahmet bey çok ilgili ve her konuda yardımcı zaten 25 de görüşüp 28 de opersyona karar vermem de sanırım bunu gösteriyor ben bile şaşırdım Çok Mutluyum gidip görüşmeni tavsiye ederim Boddy cim

Canım çok sevindim senin adına umarım her şey yolunda gider bende çarşamba günü görüşmeye gideceğim. Fiyatlarda makuldür umarım bilmiyorumkismile ALLAH yardımcın olsun şimdiden iyilik haberlerini bekliyorum

merhaba. bende cenk tokatla görüştüm ve 30 eylül silikon ameliyatı olucam inşalla. kafam takıldı ama high profile 225 ya da 25o dedi bana göğüs tabanım dar oldugun için high profil dedi . max. 275 uygun dedi siz 300lerden bahsedince şaşırdım bayaga .

X