izmirde gögüs büyütme ameliyatı

bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum, korkuyu nasıl yenebilirim ki

ben korkumu burada ameliyat olanları dinledikçe yendim. hatta canım yanıyor diyenlere rağmen

burda herkes samimi reklam yok, acıyosa acıyo diyo, yalan yok. ama sonunda güzel bir şeyler olacağına emin oluyosun, olay bitiyo

Ayyy allahim ne guzel bize de bilgi ver olurmu? Ozellikle fiyati bana ozelden atar misin? Off ya para ayarlayabilsem bende hemen dusunuyorum. Hayirisi olsun canim ben bike heyecanlandim

fiyat vermede sakınca yok, ben konuştum 5-5,5 dedi. ama yarın kesin fiyatı alırım.
ama burada devlet hasatnelerine daha uygun fiyata ameliyat olanlar da var, 3 bine bu ameliyatı olan ve çok memnun olanlar var.
benim gezme şansım olmadığımdan maalesef garanti bir doktor aradım.

Hadi hayırlı olsun En zor kısmı atlatmışsın canım sen. Bundan sonra adım adım ilerleyeceksin

ay hadi bakalım hayırlısı canım saol

Minnoş ne yaptın? Görüştün mü drla?

Merhabalar, konunun başlarını okudum, ama çok uzun olduğu için sonları okuyamadim. Cenk Tokat'tan çok memnun kalmışsın,ameliyatın üzerinden 4 yıl geçti sanırım değil mi? Su an nasılsın, hiç problem yaşadın mi? Benim 1 kızım var 1.5 yasinda, göğüslerim çok küçük ve emzirmeden dolayi da sarkti malesef çok küçük yaslarimdan beri gogus kompleksim var ve artık kararlılık ameliyat olmaya. Izmir'de yaşıyorum. Cenk Tokat, Ufuk Bilkay ve Ahmet Bey sanırım isimlerini gördüğüm doktorlar. Cenk tokat hala gazı hastanesinde mi yapıyor ameliyatı ve güncel fiyat bilgisi olan biri var mı acaba? Bir de çocuğum küçük, eve geldiğimde kucak filan isteyecek muhtemelen ama ben cesaretlenmisken ameliyatı çok ileriye ertelemek istemiyorum herseyden çok kendim için bana da biraz cesaret verir misiniz?
Bu arada sanırım emzirme bittikten 3 ay sonra yapılıyorMuş estetik. 2.çocuk düşünmüyorum ama kararı degisirse silikonlar ileride emzirmeye engel olmaz değil mi??

Evet canim 4 sene okdu cenk beye ameliyat oldum. Herhangi bi siknti yasamadim. Aydinda yasiyorum ben ve ne zaman izmire yolum dusse ugrarim ve muayenee olurum. Cunku kapsul olusma durumu olabiliyo ve bunu ben anlamayabilirim. Ufuk bilkayi bende amelyat olcagim zamanlar duydum ama cenk beyde karar kildim ufuk bilkayla gorusmedim. Nasil biridir bilmem ama ben doktor sitesinde gordum cenk beyide ufuk beyide az cok resimden anliyorum kisisel gorusum konusmadim ama resmi cok yapmacik geldi eledim o yzden kariyer acisindan baktigimda cenk bey fen lisesi mezunu ankara universitesinde okumus ve uzmnligi ege universitwsi gayet basarili. El pratigide onemli tabi. Bunlar benm doktor secmedeki asamalarim ve dikkat ettigim noktalar. Daha once bosu bosuna bi ameliyat gecirip narkozu fazla alip zor uyaninca ince eleyip slk dokuyorum.
Cocugun kucak istiyosa zor olur ve kucagina almayacaksin. Onun disinda emzirme bittikten 3-6 ay sonra yapiyolar meme ameliyatini. Ama yaptirdiktan sonra ozguvenin tavan yapiyo oyle bi ameliyat. Ben marmaristeyim suan tatilde ama sahilde gozler uzerimde:)karar senin.
Suan ucreti 5500 tl muayene ucrrti var ama onuda ameliyat olursan 5500 den dusuyo.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Gerçekten artık güzel göğüslere bakip iç çekmekten sıkıldım. Sadece çocuğum ufak olduğu için düşündürüyor beni ve hala meme emiyor
Ben de olmusken büyük ve dolgun olsunlar ama yapmacık da durmasinlar istiyorum. Normalde ameliyattan çok korkarım ama sezaryen olduktan sonra bu da en fazla onun kadar acı verir diye düşünüyorum umarım yanılmam :)
Iyi tatiller ve tadını çıkar :) muayene ücreti ne kadar cenk beyin? Ve neler sormam gerekiyor benimde kadar ameliyatı ciddi olarak düşünmemiştim, protezlerle ilgili filan hıc bilgim yok

Dekolte ve heryerde dolgunluk istiyosan yuvarlak protez ttercih et cynku damlada altta dolgunluk var o yuzden istedigi sonucu alamazsin memelerin biraz sarkmissa ozellikle. Muayene ucretini tam bilmiyorum ya 125 yada 150 tl. Ama dedigim gibi ameliyatta dusuyo o ucreti. Emziriyosan biraz daha bekle canim. Bu ameliyatta ilk 3-4 gun yatip kalkma sikinti sirtin kollarinda guc olmuyo ama sonrasiyasayacagin mutluluga deger bence.sana zaten sorman gerekenleri o anlatiyo sen sormadan bende oyle olmustu ama istedigin buyklugu cerrahin kim olursa olsun iyi belirt canim. Tesekkur ederim bu arada sende ameliyattan sonra tadini cikarirsin

Canim kapsul olusma masaj yapiyosun. Biraz dikkat etmen lazim ve doktor kontrollerine gitmen lazim. Bnm 4 sene bitti allaha sukur bir sorun yasamadim. Allah kimseyede yasatmasin.

Canim cenk beyle bende kontak tayim..beni arkadas olarak eklermisin? ? resimlerin varsa görebilirmiyim rica etsem?

Canim cenk beyle bende kontak tayim..beni arkadas olarak eklermisin? ? resimlerin varsa görebilirmiyim rica etsem?

Rassig sen bana ne zmn yazdin goremedim kusura bakma cvp yazmamidim sanirim.eklerim tabi istek gonderirsen kabul ederim. Bu arada yarin kankam burun ameliyati olacak. İzmir gazi hastanesinde olacam. Birebir gorusmek istersende gelebilirsin numarami yazarim ozelden istersen

Ne kadar sevindim cevabina canim..ben yurt disindayim. .ön görüsmeye gidemicem icin burada onun hastalariyla kontakt kurmaya calisiyorum..bana yardimci olursan sevinirim..numarani yazabilirsin istersen tabiiki..bugün mail aldim cenk beyden..resim gönderdim. Cevap bekliyorum

Arkadaslik teklifi gönderdim

Daha dun gibi geliyo ama 4 sene bitti. 5. Seneme giriyorum. Saka gibi geliyo ama iyiki benimleler ya ve iyiki yaptirmisim.
Herseyden once rahat rahat denize girmenin özgürlügùnu yasiyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu ameliyati ve banada onlarla beraber nice saglikli ve mutlu bir ömür versin.

Kizlar merhaba,
Sonunda ameliyat ucretinin bi kismini biriktirdim cenk tokata bu ay icinde muayeneye gidecegim. Tahminen ameliyat tarihini ne zamana verir sizce. Bir ay sonraya falan gun verir mi

Kizlar merhaba,
Sonunda ameliyat ucretinin bi kismini biriktirdim cenk tokata bu ay icinde muayeneye gidecegim. Tahminen ameliyat tarihini ne zamana verir sizce. Bir ay sonraya falan gun verir mi

ben aradim eylül basi yurt disindaymis..ben eylülün 2. haftasi gidip hem kontrol, hem ertesi gün ameliyat olucam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…