izmirde gögüs büyütme ameliyatı

arkadaslar 19 AĞUSTOS 2014 salı gunu saat 17,00 - 18,00 gıbı forumda gecen sene gorustugumuz gıbı bır gorusme ayarladık.
gecen sene meme amelıyatı olan izmirli arkadaslar olarak bulusalım dedık cunku hepimız bırbırımızı tanıyoruz ama bırde reelde goruselım dedık ve cokda guzell yaptık. bu sene tekrarlamak ıstıyoruz.
berattı arkdasım ıngıltereden geldı oda ızmırde suanda.

bızlerle gorusmek ısteyen, sohbet etmek ısteyen butun arkadaslarımızı beklıyoruz. buyuk bır ıhtımalle lozan pastanesınde gorusuruz gecen sene oldugu gıbı cunku en bılındık mekan orası.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar 19 AĞUSTOS 2014 salı gunu saat 17,00 - 18,00 gıbı forumda gecen sene gorustugumuz gıbı bır gorusme ayarladık.
gecen sene meme amelıyatı olan izmirli arkadaslar olarak bulusalım dedık cunku hepimız bırbırımızı tanıyoruz ama bırde reelde goruselım dedık ve cokda guzell yaptık. bu sene tekrarlamak ıstıyoruz.

bızlerle gorusmek ısteyen, sohbet etmek ısteyen butun arkadaslarımızı beklıyoruz. buyuk bır ıhtımalle lozan pastanesınde gorusuruz gecen sene oldugu gıbı cunku en bılındık mekan orası.
Evet Gizeml arkadaşımın dediği gibi cok güzel bir buluşma olmustu. Cok guzel vakit geçirmiştik . Izmir de ve yakınında bulunan tüm arkadaslara duyurulur . Gelin görüşelim :) biz Gizeml le salı gunu 5-6 gibi bulusacagız bu yıl belki baska bir mekanda olabilir aslında . Gelmek isteyen

Gizeml arkadaşımın dediği gibi , gecen yıl guzel bir buluşma olmustu . Cok guzel vakit geçirmiştik . Önümüzdeki salı 5-6 arası Gizeml ile bulusacagız . Izmir ve yakınında bulunan arkadaslardan gelmek isteyen olursa bildirin lütfen . Müsait olursanız gelin görüşelim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bıldıgınız bı mekan varsa orasıda olabılır.beratticim alsancakta denızın karsısında cafeler var oralarda olabılır.ben un mesajı yazdıgımda sanada yazacaktım uyumusum odama gecınce.ıstersen bı yer belırleyelım 17,00-17,30 gıbı goruselım

evet bıldıgınız bı mekan varsa orasıda olabılır.beratticim alsancakta denızın karsısında cafeler var oralarda olabılır.ben un mesajı yazdıgımda sanada yazacaktım uyumusum odama gecınce.ıstersen bı yer belırleyelım 17,00-17,30 gıbı goruselım
seneye bende katilirim artik size insallah:KK24:

Gizemlcim, Lozan da bulusup sahile beraber ineriz. Guzel mekanlar var , bakariz artik ... gorusmek uzere:)

Arkadaslar, bulusma yeri kesinlesti . Alsancak La sera olacak. Gizeml arkadasimiz tarih konusunda yanlislik yapmis 19 Agustos yani yarin bulusuluyor (19 Eylul degil ) Saat: 17.00- 18.00 vanilya 35 ile gorustum oda gelecek. Yarin La sera da gorusmek uzere ...

Iyi akşamlar ,ben burnumu ve göğüslerimi yaptırmak istiyorum.fakat hangı doktora danişacagımı bılmiyorum.

Yardımcı olabilirmisıniz ?

Sütyen ölçüm 75 a ve ben 75 c istiyorum ,evet plastik cerraha danışmak istiyorum.

Ben Almaya'da yaşıyorum ama annem izmirde haftaya İzmir uçmayı düşünüyorum

X