- Konu Sahibi asminreina
- #1.161
canım merhaba çok mutlu oldum mesajını okuyunca. izninle sorularım olacak. iyileşme süreci nasıldı, ne kadar sürede kendi işlerini yapar hale geldin? ikincisi, şuanda izlerin ne durumda nereden kesi yapılarak ameliyat oldun? son olarak ücret ne kadardı ve ameliyat için kolay yer bulunabiliyor mu yoksa baya önceden sıra mı bekleniyor? çok teşekkür ederim şimdiden ve geçmiş olsun...
Sağol canım benim iyileşme surecım cok iyiydi cok sorunsuz ve güzel bir ameliyat gecirdim bıtek yatıp kalkarkn bıkac gun tuvalete gırerken sıkıntı yasadım onun dısında her ısımı gordumm forumda hasta yorumalrında okudugum zor surecler agrılı doneelr bnm hıc olmadı hatta amelıyat olup olmadıgıma bıle ınanamadm o derece:) izlerim tabikide var biraz kızarıklılar gitsin iz için doktorum krem verecek meme altı kesısıyle amelıyat oldum gogus dokum yoktu benım. valla cnm bn doktorla gorustum zaten aklımda olan bıkc doktordan bırıydı kendısıne amelıyat olan bıkac tanıdıgım vardı onlrla konustum izmirde horman tdavısı gordugum doktorum vardı bıkac doktorda tedavı gorıyorum onalra danıstım bana dırek onun ısmını soledıler baska kımseyle muhattap olma ısının en ıyısıdır dedıelr gıttım konustuk anlastık bnden tahlıller ıstedı amelıyat ıcın uygun muyum herhangı bı sıkıntı olmasın dıye. 1 hafta ıcınde tahlıllerımı goturdum sorun olmadıgını soledı regl zmanından sonra amelıyat olabılırısn dedı 15 gun ıcınde hastalıgım gldı bıttı ve bn hemen amlıyat oldum gııdıp gorusmem amlıyat gunu almam bıtmesı hersey 25 gun 1 ayda oldu fiyat olarakta basta özel muanane oldugu ıcın gorusme parası evrdım amelıyata da karar verınde 6000 tlye oldum amelıyatımı ama memnunum cok