izmirde gögüs büyütme ameliyatı

canım merhaba çok mutlu oldum mesajını okuyunca. izninle sorularım olacak. iyileşme süreci nasıldı, ne kadar sürede kendi işlerini yapar hale geldin? ikincisi, şuanda izlerin ne durumda nereden kesi yapılarak ameliyat oldun? son olarak ücret ne kadardı ve ameliyat için kolay yer bulunabiliyor mu yoksa baya önceden sıra mı bekleniyor? çok teşekkür ederim şimdiden ve geçmiş olsun...

Sağol canım benim iyileşme surecım cok iyiydi cok sorunsuz ve güzel bir ameliyat gecirdim bıtek yatıp kalkarkn bıkac gun tuvalete gırerken sıkıntı yasadım onun dısında her ısımı gordumm forumda hasta yorumalrında okudugum zor surecler agrılı doneelr bnm hıc olmadı hatta amelıyat olup olmadıgıma bıle ınanamadm o derece:) izlerim tabikide var biraz kızarıklılar gitsin iz için doktorum krem verecek meme altı kesısıyle amelıyat oldum gogus dokum yoktu benım. valla cnm bn doktorla gorustum zaten aklımda olan bıkc doktordan bırıydı kendısıne amelıyat olan bıkac tanıdıgım vardı onlrla konustum izmirde horman tdavısı gordugum doktorum vardı bıkac doktorda tedavı gorıyorum onalra danıstım bana dırek onun ısmını soledıler baska kımseyle muhattap olma ısının en ıyısıdır dedıelr gıttım konustuk anlastık bnden tahlıller ıstedı amelıyat ıcın uygun muyum herhangı bı sıkıntı olmasın dıye. 1 hafta ıcınde tahlıllerımı goturdum sorun olmadıgını soledı regl zmanından sonra amelıyat olabılırısn dedı 15 gun ıcınde hastalıgım gldı bıttı ve bn hemen amlıyat oldum gııdıp gorusmem amlıyat gunu almam bıtmesı hersey 25 gun 1 ayda oldu fiyat olarakta basta özel muanane oldugu ıcın gorusme parası evrdım amelıyata da karar verınde 6000 tlye oldum amelıyatımı ama memnunum cok

Sağol canım benim iyileşme surecım cok iyiydi cok sorunsuz ve güzel bir ameliyat gecirdim bıtek yatıp kalkarkn bıkac gun tuvalete gırerken sıkıntı yasadım onun dısında her ısımı gordumm forumda hasta yorumalrında okudugum zor surecler agrılı doneelr bnm hıc olmadı hatta amelıyat olup olmadıgıma bıle ınanamadm o derece:) izlerim tabikide var biraz kızarıklılar gitsin iz için doktorum krem verecek meme altı kesısıyle amelıyat oldum gogus dokum yoktu benım. valla cnm bn doktorla gorustum zaten aklımda olan bıkc doktordan bırıydı kendısıne amelıyat olan bıkac tanıdıgım vardı onlrla konustum izmirde horman tdavısı gordugum doktorum vardı bıkac doktorda tedavı gorıyorum onalra danıstım bana dırek onun ısmını soledıler baska kımseyle muhattap olma ısının en ıyısıdır dedıelr gıttım konustuk anlastık bnden tahlıller ıstedı amelıyat ıcın uygun muyum herhangı bı sıkıntı olmasın dıye. 1 hafta ıcınde tahlıllerımı goturdum sorun olmadıgını soledı regl zmanından sonra amelıyat olabılırısn dedı 15 gun ıcınde hastalıgım gldı bıttı ve bn hemen amlıyat oldum gııdıp gorusmem amlıyat gunu almam bıtmesı hersey 25 gun 1 ayda oldu fiyat olarakta basta özel muanane oldugu ıcın gorusme parası evrdım amelıyata da karar verınde 6000 tlye oldum amelıyatımı ama memnunum cok

Ben doktoruma guvendım bana ne boyut gosterdı ne kac cc hakkında bılgı verdı yok photosp calısmasıymıs yok boş sutyene sılıkon ornegı koyup nasıl bısey ıstedıgını bulmakmıs bole seyler olmadı bana bıkc resım gosterdı ve sordugu sey nasıl bısey hayal ettıgım bnm sadece dedıgım zatn amelıyat olmak zor bı durum hem maddı ozellıkle de manevı amelıyat olduguma degecek bı goruntu ıstedıgımı soledım cok kucuk olmasın dedım hepsi bu aradan bkc hafta gectı amelıyat gunume az kaldı arkdslarımla konusurken bana en azndan resım gotur ya ıstedıgın gıbı olmazsa tamamn doktorun elıne bırkma kndını bu senın zevkın dedıelr haklılardı amelıyat gubu bkc resımel gıttım en azından tam olark nasıl bısey ıstedıgımıb ılsın dıye bana dedıgı tek sey bnm aklımda nasıl bı goruntu yapacagım var bosver resımelrı dedı ve ılk ıkı denemesınden sonra hemen protezde karar kılmıs kullanılan olcu 350 cc az bı boyut degıl tek uzuntum amelıyat bıttı 1 hfta gectı sargılar acıldı koca bı gogus beklerken (350 cc az bı goruntu degıl) bana kucuk glddıler onunda nedenını sordugumda kas altına oldugu ıcın o sekl durdugunu daha buyugunu derımın kabul etmeyıp zorlanaagını ve hoş durmayacagıını soledı amelıyat psıkolojısı sanırım ınsan o kdr para verınde koca gogusler bklıyo ama acıklama yapılınca ıcım rahatladı buyuk olması adına yapay duracagına bu kdarı yeterli. sen ne kadr mudahale edersen et doktor amelıyat esnasında sana oalbılecek goruntuyu koyuyo buyuk ıstıyorsun dıye buyuk koymuyo en azndan bnm doktorum yapmadı 1.60 boyunda 60 kıloyum bnm olculerıme gore oalbılecek bı goruntu oldu bence cok arastırmak cok dusunmek sadece kafa karsıtırıyo ıyıkı de on tane doktor gezmedım zaten ısının ehli bi doktorsa az da olsa ıstekelrını anlattıysan gerısı onun ustalıgına klmıs bısey

ben en çok bu adnan oktarın kedıcıklerını kım amelıyat yaptı da o kadar şişirdi onu merak ediyorum. hanı doktoruma hep buyuk dedım ben 375 yaptı azımsanacak bı boyut degıl hemde sıfır meme dokusundan ve daha buyugunde derı bırlesmıyo olacaktı ama cıdden merak ettıgım adnan oltarın kedıcıklerının nasıl o kadar buyuk oldugu. fikri olan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben en çok bu adnan oktarın kedıcıklerını kım amelıyat yaptı da o kadar şişirdi onu merak ediyorum. hanı doktoruma hep buyuk dedım ben 375 yaptı azımsanacak bı boyut degıl hemde sıfır meme dokusundan ve daha buyugunde derı bırlesmıyo olacaktı ama cıdden merak ettıgım adnan oltarın kedıcıklerının nasıl o kadar buyuk oldugu. fikri olan var mı?

Alemsin valla çok güldüm :))) doğru ama...

bende gecen gün gördm hatunların heryerleri abartı:)senin gibi bende düşündüm tek değilmişim
gögüsleri normalden büyük dudakları öyle hele makyajları sanki hepsi aynı fabrikanın ürünü:KK52:

bide bızde estetık yok dıyolar. bence hem memede hemde popoda sılıkon var. ayrıca dudak burun oynanmıs.ve bence kaburga kemıklerını aldıranlar oluyo bel daha ınce dursun diye içlerınde onu yaptıranda var gıbı. ama doktoru cıddı merak edıyorum yazmıyo bo yerdede. ama bana uzerıne para verseler o memeleri yaptırmam. cok abartı ya o kadarıda

bende gecen gün gördm hatunların heryerleri abartı:)senin gibi bende düşündüm tek değilmişim
gögüsleri normalden büyük dudakları öyle hele makyajları sanki hepsi aynı fabrikanın ürünü:KK52:

bence 1 kere yapılmıyordur belki de.:44:
yani onları gectim yurt dışında uçuk gögüsler yaptıranlar var futbol topu kadar :)))) :44:

nasıl cesaretlendim nasıl:) ciddi ciddi adımları atıyorum hadi bakalımm

nasıl cesaretlendim nasıl:) ciddi ciddi adımları atıyorum hadi bakalımm

Bence durman hata korkulacak ınan hıcbırsey yok bana da bole soeldıler ınsna cok ınanmıyo ama basımdan gectıgı ıcın tekrar tekrar soluyorum korkulacak bırseyy yokk maddiyat oalrak hazırsan gıt hemn ol derım gecırelen her dkka zamn kaybı keske daha onceden olsymısım dıyorum o decere:))

korkulacak bı ameliyat degıl zaten sadece 3-4 gün yatıp kalkmak sıkıntılı. odaa cekılsın yanı sonrasındakı özgüvenne deger. maddi imkanın varsa bencede bekleme.ayrıca bu forumu. kesfedenler +1 önde cunku tecrubelerden faydallanmak. çok önemli.

Son düzenleme:
korkulacak bı ameliyat degıl zaten sadece 3-4 gün yatıp kalkmak sıkıntılı. odaa cekılsın yanı sonrasındakı özgüvenne deger. maddi imkanın varsa bencede bekleme.ayrıca bu forumu. kesfedenler +1 önde cunku tecrubelerden faydallanmak. çok önemli.

Gizeml güzel söylemişsin walla, yeni burun oldum ben, meme için içime sinecek bir Dr bulabilseydim ikisini kombine yaptıracaktım ama ayarlayamadım:S

Şimdi iyileştikten sonra meme için görüşmelere devam edicem, sizlerin de tavsiyesiyle cenk tokat ilk sıralarda, hatta belki göz kapağı için de küçük bir op. Düşünebilirim. Bi iyileşeyim de

Gizeml güzel söylemişsin walla, yeni burun oldum ben, meme için içime sinecek bir Dr bulabilseydim ikisini kombine yaptıracaktım ama ayarlayamadım:S

Şimdi iyileştikten sonra meme için görüşmelere devam edicem, sizlerin de tavsiyesiyle cenk tokat ilk sıralarda, hatta belki göz kapağı için de küçük bir op. Düşünebilirim. Bi iyileşeyim de

göz kapagını bende dusunuyorum. bana yakısıyomuş boyle dıyolar ama benim de yaptırasım var. bı bayan gormustum burun amelıyatı oldugumda opera sanatcısıydı cok begenmıstım. ilerleyen zamanda bende dusunuyorum.

Son düzenleme:
göz kapagını bende dusunuyorum. bana yakısıyomuş boyle dıyolar ama benim de yaptırasım var. bı bayan gormustum burun amelıyatı oldugumda opera sanatcısıydı cok begenmıstım. ilerleyen zamanda bende dusunuyorum.

Benim de göz kapaklarım etlidir, Tatar gözü gibi ama zamanla o yağ dokusu eriyip o kısım sarkıyor gözlerin üzerine ve çok yorgun gösteriyor insanı, memeye beraber onu da halletmek niyetindeyim içime sinerse, araştıralım bakalım biraz:)

evett haziranda ameliyat oluyorum.. ailem de destek oluyor şimdiden çok mutluyum umarım sıkıntısız geçer gider ameliyat da :) buranın desteği büyük.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bende artık yakın zamanda cenk tokatın muayenesine gitmek istiyorum ama izmiri bilmiyorum. Otogarda indikten sonra nasıl gidebiliriz muayenesine.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bende artık yakın zamanda cenk tokatın muayenesine gitmek istiyorum ama izmiri bilmiyorum. Otogarda indikten sonra nasıl gidebiliriz muayenesine.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Otogar - Esbaş (163 nr) otobüsüne bin. Lozan Durağında inmek istediğini söyle şoföre, sanırım lozanda durmuyor. Montrö'de inebilirsin. Orası da çok yakın. Geriye doğru yürürsün. Atatürk Lisesi ni mutlaka görürsün. Ve Lozan Meydanında Lozan pastanesi var. lozan pastanesinin hizasından yürüyorsun, fakat otobüs yolundan yürüyeceksin. Ara yoldan değil. Lozan pastanesinden 50 m bile uzaklaşmıyorsun. Yol üstünde 3 ya da 4. katta bir apartmanda. Çok rahat bulursun. Muayenehane nrsını kaydet, en kötü arar sorarsın.

Otogar - Esbaş (163 nr) otobüsüne bin. Lozan Durağında inmek istediğini söyle şoföre, sanırım lozanda durmuyor. Montrö'de inebilirsin. Orası da çok yakın. Geriye doğru yürürsün. Atatürk Lisesi ni mutlaka görürsün. Ve Lozan Meydanında Lozan pastanesi var. lozan pastanesinin hizasından yürüyorsun, fakat otobüs yolundan yürüyeceksin. Ara yoldan değil. Lozan pastanesinden 50 m bile uzaklaşmıyorsun. Yol üstünde 3 ya da 4. katta bir apartmanda. Çok rahat bulursun. Muayenehane nrsını kaydet, en kötü arar sorarsın.

çok teşekkür ederim canım saol, bu cmt randevu aldım gidiyorum kısmetse.. ilk adım karar vermekti, 2. adım ilk görüşme:KK76:

yavaş yavaş ilerliyorum, çok heyecanlııı:KK53:

çok teşekkür ederim canım saol, bu cmt randevu aldım gidiyorum kısmetse.. ilk adım karar vermekti, 2. adım ilk görüşme:KK76:

yavaş yavaş ilerliyorum, çok heyecanlııı:KK53:

Ayyy allahim ne guzel bize de bilgi ver olurmu? Ozellikle fiyati bana ozelden atar misin? Off ya para ayarlayabilsem bende hemen dusunuyorum. Hayirisi olsun canim ben bike heyecanlandim

X