- 30 Haziran 2014
- 688
- 329
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.201
hayirlisi olsun insallah..yazarim buraya gelismeleri..cünkü ben arastirirken cok destek gördüm buradaki arkadaslardanAyy canim ne guzel ya cok heyecanli gelismelerden haberdar et olur mu mutlaka
Evet Gizeml arkadaşımın dediği gibi cok güzel bir buluşma olmustu. Cok guzel vakit geçirmiştik . Izmir de ve yakınında bulunan tüm arkadaslara duyurulur . Gelin görüşelim :) biz Gizeml le salı gunu 5-6 gibi bulusacagız bu yıl belki baska bir mekanda olabilir aslında . Gelmek isteyenarkadaslar 19 AĞUSTOS 2014 salı gunu saat 17,00 - 18,00 gıbı forumda gecen sene gorustugumuz gıbı bır gorusme ayarladık.
gecen sene meme amelıyatı olan izmirli arkadaslar olarak bulusalım dedık cunku hepimız bırbırımızı tanıyoruz ama bırde reelde goruselım dedık ve cokda guzell yaptık. bu sene tekrarlamak ıstıyoruz.
berattı arkdasım ıngıltereden geldı oda ızmırde suanda.
bızlerle gorusmek ısteyen, sohbet etmek ısteyen butun arkadaslarımızı beklıyoruz. buyuk bır ıhtımalle lozan pastanesınde gorusuruz gecen sene oldugu gıbı cunku en bılındık mekan orası.
Gizeml arkadaşımın dediği gibi , gecen yıl guzel bir buluşma olmustu . Cok guzel vakit geçirmiştik . Önümüzdeki salı 5-6 arası Gizeml ile bulusacagız . Izmir ve yakınında bulunan arkadaslardan gelmek isteyen olursa bildirin lütfen . Müsait olursanız gelin görüşelim :)arkadaslar 19 AĞUSTOS 2014 salı gunu saat 17,00 - 18,00 gıbı forumda gecen sene gorustugumuz gıbı bır gorusme ayarladık.
gecen sene meme amelıyatı olan izmirli arkadaslar olarak bulusalım dedık cunku hepimız bırbırımızı tanıyoruz ama bırde reelde goruselım dedık ve cokda guzell yaptık. bu sene tekrarlamak ıstıyoruz.
berattı arkdasım ıngıltereden geldı oda ızmırde suanda.
bızlerle gorusmek ısteyen, sohbet etmek ısteyen butun arkadaslarımızı beklıyoruz. buyuk bır ıhtımalle lozan pastanesınde gorusuruz gecen sene oldugu gıbı cunku en bılındık mekan orası.
seneye bende katilirim artik size insallahevet bıldıgınız bı mekan varsa orasıda olabılır.beratticim alsancakta denızın karsısında cafeler var oralarda olabılır.ben un mesajı yazdıgımda sanada yazacaktım uyumusum odama gecınce.ıstersen bı yer belırleyelım 17,00-17,30 gıbı goruselım
ınsallah canım. keske olabılseydın bu senedeseneye bende katilirim artik size insallah
Gizemlcim, Lozan da bulusup sahile beraber ineriz. Guzel mekanlar var , bakariz artik ... gorusmek uzere:)evet bıldıgınız bı mekan varsa orasıda olabılır.beratticim alsancakta denızın karsısında cafeler var oralarda olabılır.ben un mesajı yazdıgımda sanada yazacaktım uyumusum odama gecınce.ıstersen bı yer belırleyelım 17,00-17,30 gıbı goruselım
Ben çok üzülüyor ve kıskanıyorum amaGizemlcim, Lozan da bulusup sahile beraber ineriz. Guzel mekanlar var , bakariz artik ... gorusmek uzere:)
Üzülme canım benim bir daha ki sefere ist a gelecegim . Ben de cok istiyorum seni görmeyi . En kısa zamanda insallah :)Ben çok üzülüyor ve kıskanıyorum ama
Arkadaslar, bulusma yeri kesinlesti . Alsancak La sera olacak. Gizeml arkadasimiz tarih konusunda yanlislik yapmis 19 Agustos yani yarin bulusuluyor (19 Eylul degil ) Saat: 17.00- 18.00 vanilya 35 ile gorustum oda gelecek. Yarin La sera da gorusmek uzere ...
Tesekkurler.19 Ağustos olarak düzeltme yaptım !
canım keske gelebılsen sende. ama ben 24 agustosta ıstanbuldayım gorusuruz ;Ben çok üzülüyor ve kıskanıyorum ama
İnşallah görüşürüz canımcanım keske gelebılsen sende. ama ben 24 agustosta ıstanbuldayım gorusuruz ;
Plastik cerraha danısacaksın canım. Ben ikisinide oldum izmirde cenk tokata. İzmirdeysen öneririmIyi akşamlar ,ben burnumu ve göğüslerimi yaptırmak istiyorum.fakat hangı doktora danişacagımı bılmiyorum.
Yardımcı olabilirmisıniz ?
Görüşürsünn canım bir kaç cerrahla ona gore karar verirsin.Sütyen ölçüm 75 a ve ben 75 c istiyorum ,evet plastik cerraha danışmak istiyorum.
Ben Almaya'da yaşıyorum ama annem izmirde haftaya İzmir uçmayı düşünüyorum