izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Slm gizemlcim.biliyorsun bugün kontrolüm vardı...sporcuya geçtim ve senin dediğin markayı aldım ..çok zor giyiliyo ama doktorun istediği gibi sıkı..hatta nerden aldın markası falan diye sordu hastalarına tavsiye edecekmiş....pomat verdi...masaja 1 hafta sonra gecerizz dedi..sol göğüste hafif ödem var..ilaçlarımın çoğu biti sadeece antibiyotik kaldı o bitene kadar içicem..fazla zorluğum kalMADI sanki hafif şişlik harici oda iner dedi..eve gelince banyo yaptım çok rahatladım ama giyerken sporcuyu desteksiz olmuyo illaki yardım almak gerekiyo bende öyle oldu sen nasıl kullanabildin..bide içi boş desteksiz80 beden sütyen kullanıcamm deseler inanmazdım dolu dolu 85 var..çok güzell olmuşlarr..çok beğendim tabi eşimde .)))yanlız pomadı kullanmanı hergünmü demişti...söyledi aslında bana ben o aralar uçuşa geçiğim için aklımdan gitmişş...anladığım günde 1 yapılacaktı olmadı neşe hanıma sorarım yarın...şimdilik bukadar..bugün tam 1 hafta oldu çok şükür sanki ameliyat olmamışım gibii...başından beri benlelermiş gibiii psikolojım düzeldi vallahaa:.....

canım bende sana yazacaktım nasıl oldun dıyee ve nasıl gozukuyolar dıye..çoooookkkkk sevındım canım mutlu olmana.ben cenk beyın ellerıne sıhırlı eller dıyorum gercekten cookk fark yaratıyoo...sen bıde odemlerın gecınce gogus tam oturunca gorr super duruyolar..benım dun 1 ay oldu ve cookk alıstım sankı protez degıl kendı goguslerım gıbı..evet ılk baslarda desteksız gıyılmıyo ama 2. ve 3. haftada destek almadan gıyebılırsın... banada demıstı cenk bey guzel ve sıkı tutuyoo dıye bende sana o yusden o markayı önerdimm..bana da dolu dolu desteksız 90 deseler ınanmazdım ama oluyo ıstee..mucıze gıbı:)) gercekten ınsanın kendıne guvenı gelıyoo..bende o gun ağzım kulaklarımda oldugundan sormamıstım ama ılacı aldıgım eczane gunde ıkı kez sabah aksam dedı..sen yınede neseye sor.... canım senın mutlu olman gercekten benıde mutlu edıyo..güle güle kullan :))

laktu nerelerdesin..gorunmuyosun..nasıl oldun?her sey yolundamı?

ay canım vallaha bende bi yazayım bakayım neler yapıyormuş dedim sen yazmışsın kalp kalbe karşı derlermiş..bizde öyle olmuşuzzz...bu arada hayırlı ramazanlar..ilaçlarım bitti ve 2 gündür allah kabul ederse oruçluyumm...pansumanlara devam salı günü kontrolüm var 2 hafta oluyo biliyosun.....onun dışında anormal olan aldığım sporcu sütyeni çok lastikli çok sıkı eee gögüslerde öyle çatlıycam sandım...neşe hnm.aradım cenk beyde ordaymış hemen normal sporcu almıştım tak onu dedi dünya varmışş..resmen kuluç olmuşum çok kötü oldu..ama şimdi iyiyimm...bugün alışverişe çıktım eşimle...iç çamaşırı giymeden (o kalın süngerlileri )dekoltede olabiliyormuşş rüyaa gibii...destekli iç çamaşırı yok dekoltee görünüm harikaa...tek sorun şu dikişlerin atması sende nekadar zamanda düştüler ....merak ettimm..görüşmek üzere tekrardan hayırlı ramazanlarr....

canım bende 3 haftada erıdıler..bı sorun olmadı..en guzel yonude desteklılere veda etmek..sporcu evet sıkı ama guzel toparlıyo ben alıstım cıkarmıyorum onu..altı metellılere gecene kadar bunu kullancam..metalsız olanlar cok cırkın gorunuyo bıde model yokk.bakalım dıkıslerın kabukları attı..bende kontrole 27 yada 30 u arasında bır gun gıdecem..oyle ıste canımm.bende cenk bey ne zman uygun gorurse metallılerı o zamman cıkacam alısverıse:))

canım bende 3 haftada erıdıler..bı sorun olmadı..en guzel yonude desteklılere veda etmek..sporcu evet sıkı ama guzel toparlıyo ben alıstım cıkarmıyorum onu..altı metellılere gecene kadar bunu kullancam..metalsız olanlar cok cırkın gorunuyo bıde model yokk.bakalım dıkıslerın kabukları attı..bende kontrole 27 yada 30 u arasında bır gun gıdecem..oyle ıste canımm.bende cenk bey ne zman uygun gorurse metallılerı o zamman cıkacam alısverıse:))

ben 2.haftadayım az kalmış ozaman erimelerine...bu hafta gittiğimde muhtemelen masaja başlatacak...desteksiz hayat rüyadı ama rüyalarımız gerçek olduu....metalsizlerde benim hiç hoşuma gitmiyo annanemin südüşleri gibi :))))) yine içi desteksiz olanlardan alırız...metalsiz diyo ama olsun ya metalli metalsizz desteksiz olsunda dekolte olsunda gerekirse 2 .ayda giyelimm beklemişiz okadar güzel olsunlar diyee azcık daha sabrederizz ne olcakkii....atlatmışız çok şükür stresiii....bukadarda olsunn değilmii...çok öptüm görüşürüzz...

laktucum nber..nasıl oldunn..ay sonu kontrole gıdecem..senın nasıl gıdıyo alıstın dımı artık...

çok ama çok iyiyim gizemlcim...hergün ayna karşısındayım mikinilerimi deniyorum....herbiri ayrı güzel duruyoo...masaja başladım..kontrole gittiğimde siyah dikişlerin bazıları atmıştı geri kalanıda temizledi cenk bey...alıştım artık ben onlara...salı günü tekrar kontrolüm var..bugün denemek için yüzüstü uzandım bişi olmadı daha cesaret edemiyorum..benden bukadar şimdilik...inanılmaz güvenim yerine geldii.....iyiki yaptırmışımm....çok öptüm

ufuk beyin sekreteriyle görüştüm bugün çok yogun cenk beyi de düşünüyorum ama bırtürlü karar veremedim ufuk beyden memnun olmayan varmı hiç gögüs büyütme amelıyatından

ufuk beyin sekreteriyle görüştüm bugün çok yogun cenk beyi de düşünüyorum ama bırtürlü karar veremedim ufuk beyden memnun olmayan varmı hiç gögüs büyütme amelıyatından

benı gordukten sonra cenk beye karar verecegınden emınım..ben doktor sitesinde gördüm cenk beyı gıttım konustuk ve amelıyat oldum..coookk sempatık ve coookkk ılgılı bırısı kı ben bır ay ıcınde 6 kez kontrole gıttım..amelıyattan sonrada ha oldu bıttı gıttıı demıyo takıp edıyo ve telınden ulasabılıyosun ıstedıgın zaman...ankara unı mezunu egede uzmanlık yapmıs bunlar yeterlıydı benım ıcın bıde amelıyathanede cok rahat kı ben bı saat 10 dkda cıktım amelıyattan ve yarım saat ıcındede uyandım.. ama elı cok hafıf ve kalıtelı bır ekıple calısıyo.. izlerde cok ınce ve cenk bey senın ne ıstedıgını cook ıyı anlıyo..ben buyuk ve dolgun ıstedıgımı soledım ve bana 375 e 350 kullandı kı cogu doktor buyuk dıe yada ısıne gelmedıgı ıcın bıraz daha ugrastırdıgı ıcın yapmıyoo..laktuyada ben bırde hemsıre bır arkadası var cenk beyın calıstıgı hastanede o onerdı cenk beyı ve suan cok memnun okumussundur yazdıklarını..zaten muayenesıne gıttıgın zaman turkten cok yabancı hastası var..ben doktorumdan ve ılgısınden cook memnunum..tavsıye ederım gorusmek konusmak ıstersende bır gun gorusurus kı benım yasadıgım sehırde yasıyosunuz..bırde aydını sakın dusunmee derım ozelden kımden bahsettıgımı yazacam sana burdan yazmıyım sımdı..
cenk beyı tercıh edersen pişman olmayacagından emınım..yınede karar senın kararın..kolay gelsın

Son düzenleme:
meraba gizem,aklımda ufuk bilkay vardı onceden okudugum tavsıyelerden dolayı fakat senın cenk tokatla ılgılı yazdıgın yazılar benı ona dogru yonlendırdı.gercı senın yaptırdıgın olcu benım dusundugumden bıraz buyuk ama senın ıcın sakıncası yoksa resım gonderebılırsen cok cok sevınırım.senın yaptırıdıgın 375 cc sanırım ben 235 cc gıbı dusunuyorum bır anda abartılı olmasınlar dıye :) azla yetınmeye calısıcam sanırım hıc yoktansa :) yardımcı olursan sevınırım

meraba gizem,aklımda ufuk bilkay vardı onceden okudugum tavsıyelerden dolayı fakat senın cenk tokatla ılgılı yazdıgın yazılar benı ona dogru yonlendırdı.gercı senın yaptırdıgın olcu benım dusundugumden bıraz buyuk ama senın ıcın sakıncası yoksa resım gonderebılırsen cok cok sevınırım.senın yaptırıdıgın 375 cc sanırım ben 235 cc gıbı dusunuyorum bır anda abartılı olmasınlar dıye :) azla yetınmeye calısıcam sanırım hıc yoktansa :) yardımcı olursan sevınırım

canım benım meme dokum hıc yoktu kı ben ozellıkle buyuk ıstedım..174 boy ve 68 kılo olunca 325 ı bıle beyenmemıs cenk bey..hıc bellı bıle olmuyo dıyee..ben zaten dedım ben buyuk ıstıyorum kas ustu kas altı farketmez sadece buyuk olsun oda tam benım ıstedıgım gıbı yapmıs..resım tabıkı gonderırım mail adresini yazarsan..ama emın ol 235 yaptırırsan senınde hıc bellı olmayacak..325 ın altında dusunme meme dokun yoksa kı buna en ıyı doktorlar karar verır boyun kılon vucut yapına gore..cenk beye amelıyat olursan pısman olmassın kı burdan ıkı arkadasım daha amelıyat oldu okumussundur ve gayet memnunlar ve ben bır ay ıcınde 6 veya 7 kez kontrole cagıran doktor gormedım forumda yazılanlara bakınca..
gazi hastanesınınde doktoru cenk bey aynı zamanda ve hastane super.... hastane personelının ılgısıde super..cook basarılı bır ekıp ve ben tavsıye ederım vede cokk memnunum..

perşembe gününe cenk beyden randevu aldım :)
bu bile heyecan verici....

cok sevındım canım..bende caarsamba yada persembe kontrole gıdecem..bakarsın denk gelırız..ne kadar dogru bır kaarar verdıgını amelıyattan sonra anlayaccaksın..aklına takılan herseyı sorabılırsın..cekınmene falan gerek yok kı sen sormasanda cenk bey soruyo zaten :)) sen ne ıstedıgını buyuk mu senı mutlu edecek yoksa orta olsamı mutlu olursun bunları belırt..yanı senın ne ıstedıgınnı bılsın...
ben ve ozge buyuk ıstıoduk ve tam bızım ıstegımıze gore olduu...90 b takıyorum bazen 95 kı bunlar hayal gıbıydı benım ıcın..
kolay gelsın canım bol sans..

Son düzenleme:
laktucum nbersin..merak ettım senı yoksun uzun zamandır..

selam gizemlcim çok iyim sağol..masajlara devam mutlu olmaya devam....ara sıra girebiliyorum boş vaktim olmuyor oruç bide uğraşamıyorum....ben çok iyiyimde şu telsiz iç çamaşırı sorun nasıl bişi oluyo..almam lazım çıkamadım bir türlü önerebileceğin varmı...1 ay oldu şaka gibi geliyor...millet abarta abarta yazmış şöyle acı böyle acı diye bizlerin canı hiçmi yanmamış yada yanmış bizmi fark edemedik..bence doktorun başarısı boşuna araştırın demiyoruz...her kafadan bir ses çıkıyor..ben 1 yıldır araştırıyordum arada böyle ay aman diyenlerden tırsıyordum çok şükür abarttıkları kadar olmadı.....sonuçtan memnunum doktorumdan da.....birazada bu işleri bilene bırakmak lazım diye düşünüyorum...sevgiler ....

ya bıde senın kasaltı ve agrın yok..senın mutlu olmana cok sevındım..bende metallılere 1 hafta sonra gecmeyı dusunuyorum..gecenlerde denedım aldıgım altı metallılerden sporcuya alısınca garıp geldı bıraz:))
telsız camasırlar bı halta benzemıyo..yaslı teyze sutyenı gıbı cok modelde yok ben baktım beyenmedım olanları cok hos durmuyo acıkcası..yaran tamamen kapanınnca altı metallılerden al bence..onlar daha guzel ve cok cesıt model var..ben hala daha sporcu kullnıyorum
bır hafta sonra bende takmaya baslayacam metallılerden..cenk beyde dene tahrıs ettıgını dusunursen bıraz daha sporcuyu kullan yada altı metalsız dedı..
benden de sevgıler canım :))

gizem gittim cenk beyle görüştüm...
hatta sanırım neşe hnma bahsetmıssın benden..
bız cenk beyle 250 cc cıvarına karar verdık cok kucuk gelır mı ılerıkı zamanlarda bılemıyorum tabı..

X