- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
- Konu Sahibi asminreina
Slm gizemlcim.biliyorsun bugün kontrolüm vardı...sporcuya geçtim ve senin dediğin markayı aldım ..çok zor giyiliyo ama doktorun istediği gibi sıkı..hatta nerden aldın markası falan diye sordu hastalarına tavsiye edecekmiş....pomat verdi...masaja 1 hafta sonra gecerizz dedi..sol göğüste hafif ödem var..ilaçlarımın çoğu biti sadeece antibiyotik kaldı o bitene kadar içicem..fazla zorluğum kalMADI sanki hafif şişlik harici oda iner dedi..eve gelince banyo yaptım çok rahatladım ama giyerken sporcuyu desteksiz olmuyo illaki yardım almak gerekiyo bende öyle oldu sen nasıl kullanabildin..bide içi boş desteksiz80 beden sütyen kullanıcamm deseler inanmazdım dolu dolu 85 var..çok güzell olmuşlarr..çok beğendim tabi eşimde .)))yanlız pomadı kullanmanı hergünmü demişti...söyledi aslında bana ben o aralar uçuşa geçiğim için aklımdan gitmişş...anladığım günde 1 yapılacaktı olmadı neşe hanıma sorarım yarın...şimdilik bukadar..bugün tam 1 hafta oldu çok şükür sanki ameliyat olmamışım gibii...başından beri benlelermiş gibiii psikolojım düzeldi vallahaa:.....
canım bende sana yazacaktım nasıl oldun dıyee ve nasıl gozukuyolar dıye..çoooookkkkk sevındım canım mutlu olmana.ben cenk beyın ellerıne sıhırlı eller dıyorum gercekten cookk fark yaratıyoo...sen bıde odemlerın gecınce gogus tam oturunca gorr super duruyolar..benım dun 1 ay oldu ve cookk alıstım sankı protez degıl kendı goguslerım gıbı..evet ılk baslarda desteksız gıyılmıyo ama 2. ve 3. haftada destek almadan gıyebılırsın... banada demıstı cenk bey guzel ve sıkı tutuyoo dıye bende sana o yusden o markayı önerdimm..bana da dolu dolu desteksız 90 deseler ınanmazdım ama oluyo ıstee..mucıze gıbı:)) gercekten ınsanın kendıne guvenı gelıyoo..bende o gun ağzım kulaklarımda oldugundan sormamıstım ama ılacı aldıgım eczane gunde ıkı kez sabah aksam dedı..sen yınede neseye sor.... canım senın mutlu olman gercekten benıde mutlu edıyo..güle güle kullan :))