-
- Konu Sahibi asminreina
hayırlısı olsun canım doktorun kim birde hangi hastanede olucaksın birde sende yaklaşık olarak sana maliyeti ne olucak bu ameliyatın bana kısa bilgi verebilrimisin
beratticim teşekkür ederim.bırakamıyorum ben bu sigarayı ya,bu arada spor yapıyorum biraz kilo fazlam dediğin gibi birkaç kilo, sigara konusu çok keyfimi kaçırıyo.bide çok heycanlıyım aklıma kötü kötü şeyler geliyo.herkes de oldumu böyle şeyler sadece bende mi bilmiyorum.sakinleşmeye çok ihtiyacım var.10 hazirana bişey kalmadı
Minanazcim , simdiden birakman gerekiyor sigarayi . Sonucta bir ameliyat gecireceksin ve sigara kullanmaya devam edersen kotu yonde etkiliyebilir ameliyatini. Dusun ki cok guzel goguslere sahip olacacaksin:) ameliyatinin ve sonraki sureclerinin iyi yonde olmasi icin simdiden birak. Dedigim gibi ben kendindimi , sigarayi biraktigim gunden beri spora vermistim. Sen calisiyorsun sanirim. Belki spor yapmaya vaktin yoktur, hafta ici. En azindan , aklina sigara geldikce kendini isine vererek yada baska yonlere vererek aklindan gecistirmeye bak. Sahip olabilecegin guzel goguslere odaklan:)aklina da kotu seyler getirme hersey cok guzel gelisecek ve hayal ettigin goguslere sahip olacaksin Allahin izniyle. Yaza da bomba gibi gireceksin:)
berattim teşekkür ederim fotoları gördüm.özelden yazamıyomuşum 100 mesaj falan diyo.çok güzeller.ya hiç bi cc gözüme büyük gelmiyo,seninkileride çok beğendim en iyisi ben 300 e tamam demeliyim,olursa şayet ameliyatta denesin.sigaraya gelince ben çalışmıyorum,bugün evde sigarayı az içmeye çalıştım,sürekli bişeyler yiyip duruyorum,o da kötü olacak birkaç kilo artıyorum hemen.dediğin gibi mecburen kurtulmam lazım bu sigaradan.öpüyorum seni benimle konuştığun için
kızlar ya biliyorum böyle şeylerden bıkmışsınızdır ama gerçekten yardıma ihtiyacım var LÜTFEN CENK TOKATIN HASTALARI BENİ EKLEYİN fotolarınza bakayım cc konusunda bana çok yardımcı oluyo.ben 200 250 diyordum birkaç fotoğraf gördüm şimdi 300 olabilir bana diye düşünüyorum.172 boyum var 56 kiloyum gizemi gördüm mesela hiç 375 gibi değil,görmeyince 375 ten korkmuştum ama görünce çok güzel geldi bana.o yüzden cenk beyin hastalarının yardımına ihtiyacım var.10 hazirana kadar kafamı rahatlatmalıyım bu konuda
Minanaz, ben 10 gun once Cenk beye ameliyat oldum, 325 cc yuvarlak, mentor kaszari alti. Iki cocuk emzirdim, gevsemis bir meme dokum vardi. Beni ekle ama henuz albumum yok, su anda foto cekemem, odemlerimi atmadim daha. Ben max 300 cc diye israr ettim Cenk beye, ancak ameliyatta kendisi bunu uygun gormus, o konuda biraz problem yasadim, takintili bir insanim ben. Haliyle su anda gozume cok buyuk gorunuyorlar, inmesini umit ediyorum. Bu arada boyun ve kilon benden fazla, sana 300 dediyse olculerin kucuk olabilir, cunku bende 350ye cikabilirim demisti, sasirmistim. Kendimi minyon saniyorum ben :)
Haklisin. Sadece tek fotoluk bir album yaptim, belki fikir verir ama dedigim gibi odemlerimi atmadim ve fotografta morluklarimi da farkedebilirsin belki. Yani 10 gun cok kisa bir sure, insallah daha iyi olacak. Bu arada Natrelle istegin yumusakliktan dolayi mi yoksa farkli bir sebepten mi?arrogant senide takip ediyorum canım,yani cenk beyin hastalarının çoğunu takip etmeye çalışıyorum.okumuştum cc konusundaki sıkıntını cenk bey bana orta profilml yoksa yüksek profil mi istersin dedi.ben yüksek olursa bi anda portakal gibi fırlarmı bilemedim dedim.o da o zaman orta kullanırız dedi.galiba orta ya göre konuştu 275 dedi 300 ü de denerim olurmu bilmiyorum dedi.galiba yüksekte çapı daralıyo oyüzden daha fazla kullanabilirmiş gibi geldi.ay sonunda telefon açıp tam fikrimi söyleyeceğim.10 hazirana kadar ben natrella istemiştim o da temin edeceğini söyledi.ayın sonunda bütün kafamdaki soruların ve düşüncelerin hepsini cenk bey le konuşmam lazım .o yüzden panik halinde bütün bilgileri almaya çalışıyorum
Minanaz, ben 10 gun once Cenk beye ameliyat oldum, 325 cc yuvarlak, mentor kaszari alti. Iki cocuk emzirdim, gevsemis bir meme dokum vardi. Beni ekle ama henuz albumum yok, su anda foto cekemem, odemlerimi atmadim daha. Ben max 300 cc diye israr ettim Cenk beye, ancak ameliyatta kendisi bunu uygun gormus, o konuda biraz problem yasadim, takintili bir insanim ben. Haliyle su anda gozume cok buyuk gorunuyorlar, inmesini umit ediyorum. Bu arada boyun ve kilon benden fazla, sana 300 dediyse olculerin kucuk olabilir, cunku bende 350ye cikabilirim demisti, sasirmistim. Kendimi minyon saniyorum ben :)
Minanaz, bu arada benim protezim moderate plus profile, cenk bey high profile icin de uygun olabilecegimi ancak sıkı spor yaptıgım icin sırt bolgemın geniş oldugunu ve 12,5 cm.lik meme taban genişliğimin de moderate plus için daha uygun oldugunu soyledi. Senin ölçülerini bilmiyorum, meme çapı ölçüsü önemli o noktada. Benimki gibi meme yapılarında HP dogal durmayabiliyor, ama kimilerinde de mukemmel gorunuyor.
arrogant senide takip ediyorum canım,yani cenk beyin hastalarının çoğunu takip etmeye çalışıyorum.okumuştum cc konusundaki sıkıntını cenk bey bana orta profilml yoksa yüksek profil mi istersin dedi.ben yüksek olursa bi anda portakal gibi fırlarmı bilemedim dedim.o da o zaman orta kullanırız dedi.galiba orta ya göre konuştu 275 dedi 300 ü de denerim olurmu bilmiyorum dedi.galiba yüksekte çapı daralıyo oyüzden daha fazla kullanabilirmiş gibi geldi.ay sonunda telefon açıp tam fikrimi söyleyeceğim.10 hazirana kadar ben natrella istemiştim o da temin edeceğini söyledi.ayın sonunda bütün kafamdaki soruların ve düşüncelerin hepsini cenk bey le konuşmam lazım .o yüzden panik halinde bütün bilgileri almaya çalışıyorum
kızlar ya biliyorum böyle şeylerden bıkmışsınızdır ama gerçekten yardıma ihtiyacım var LÜTFEN CENK TOKATIN HASTALARI BENİ EKLEYİN fotolarınza bakayım cc konusunda bana çok yardımcı oluyo.ben 200 250 diyordum birkaç fotoğraf gördüm şimdi 300 olabilir bana diye düşünüyorum.172 boyum var 56 kiloyum gizemi gördüm mesela hiç 375 gibi değil,görmeyince 375 ten korkmuştum ama görünce çok güzel geldi bana.o yüzden cenk beyin hastalarının yardımına ihtiyacım var.10 hazirana kadar kafamı rahatlatmalıyım bu konuda
arrogant senide takip ediyorum canım,yani cenk beyin hastalarının çoğunu takip etmeye çalışıyorum.okumuştum cc konusundaki sıkıntını cenk bey bana orta profilml yoksa yüksek profil mi istersin dedi.ben yüksek olursa bi anda portakal gibi fırlarmı bilemedim dedim.o da o zaman orta kullanırız dedi.galiba orta ya göre konuştu 275 dedi 300 ü de denerim olurmu bilmiyorum dedi.galiba yüksekte çapı daralıyo oyüzden daha fazla kullanabilirmiş gibi geldi.ay sonunda telefon açıp tam fikrimi söyleyeceğim.10 hazirana kadar ben natrella istemiştim o da temin edeceğini söyledi.ayın sonunda bütün kafamdaki soruların ve düşüncelerin hepsini cenk bey le konuşmam lazım .o yüzden panik halinde bütün bilgileri almaya çalışıyorum
Haklisin. Sadece tek fotoluk bir album yaptim, belki fikir verir ama dedigim gibi odemlerimi atmadim ve fotografta morluklarimi da farkedebilirsin belki. Yani 10 gun cok kisa bir sure, insallah daha iyi olacak. Bu arada Natrelle istegin yumusakliktan dolayi mi yoksa farkli bir sebepten mi?
Minanaz, bu arada benim protezim moderate plus profile, cenk bey high profile icin de uygun olabilecegimi ancak sıkı spor yaptıgım icin sırt bolgemın geniş oldugunu ve 12,5 cm.lik meme taban genişliğimin de moderate plus için daha uygun oldugunu soyledi. Senin ölçülerini bilmiyorum, meme çapı ölçüsü önemli o noktada. Benimki gibi meme yapılarında HP dogal durmayabiliyor, ama kimilerinde de mukemmel gorunuyor.
minanaz merhaba bende 10 mayısta cenk beye ameliyat oldum 250cc high profile mentor takıldı. benim hiç göğsüm yoktu canım. yardımı olur belki diye bugün foto eklemeyi deneyeceğim eğer becerebilirsem :).benim göğüsaltı ölçüm 66 cm olduğu için cenk bey en fazla 250 cc takabilirim demişti..senin göğüs altı ölçün kaç?
ayrıca hiç panik olma ben ve burda bu tecrübeyi yaşayan birçok arkadaşımız sonuçtan oldukça memnun ve cenk bey de işinin ehli bir doktor o sana yakışanı yapacaktır
canım ben de geçen gün cenk beyi aradım ,demek sendin natrella isteyen kişi .
Ben de aynı şey için telefon açmıştım .
Sen hangi serisini istiyordun ?
canım bu moderate plus daha önce duymadığım bişey,o ne oluyo tam olarak.yanılmıyorsam benim 12 cm.diğeride 11.5 cm.diye biliyorum