- 9 Haziran 2009
- 1.729
- 6
- Konu Sahibi asminreina
kızlar benide eklermisiniz bende görebilirmiyim resimlerinizi ben 173 54 kiloyum ve gögüs dokum hiiiç yoookk bana kaç uygundur ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çapı moderate gibi daha geniş, fakat projeksiyonu daha yüksek. Cenk beyin masasında bütün hepsinden örnekler var gösterecektir zaten sana. Benim göğsüm için en uygun profil buydu, senin ölçülerine göre söyleyecektir sana da.
canım ben cenk beyi ameliyat sabahı göreceğim.ben daha önce görüştüm kendisiyle evet masanın üzerinde vardı.özelinden bahsediyorum bana sadece orta profil bide yüksek profili gösterdi diğerlerini çok hatırlamıyorum.am telefon açıcam birkaç gün içinde seni söyleyyim diyorum bide jass ı söyliycem ikiniz galiba bir gün arayl olmuşsunuz 10-11 mayıs,hatırlıyo genelde gizemi söyledim neşe hanıma tamam dedi hatırladı.seni 325 moderata diye jass da 250 diye hatırlatırım diye tahmin ediyorum,
minacım telde konusursun ve netlesırr.bende aydında oldugum ıcın amelıyat oncesınde 1 kez gorustum ve amelıyat gunu gorustum bıde.
ama telde dedım hep abartı olmayacak sekılde dogal olsun dıye.
moderate le hıgh profıl arasındakı fark ; hıgh profıl memeyı 7 cm ılerı dogru gotururken, dıgerı 5 cm ılerı dogru goturuyo..
yanı protezın yukseklıgıyle alakalı. cenk bey daha ıyı acıklar sen takıldıgın noktaları sorarsın tekrar telde.
kızlar bana biriniz cenk beyin muayenehane telini verebilir mi bende bi randevu alayım bide en çabuk kaç gün içinde yapabilir bu operasyonu bilen varmı?? benim izmirde kalışım süreli 1 haftada olduda bitti olması lazım :SS
arrogant teşekkür ederim canım ya bence çok çok çok çooooooook güzel görünüyo.ben inanamadım bayıldım.bence hiç ama hiç büyük durmamış.bide bu 10 günlük hali diyosun.daha zamanla oturuyo diyorlar.allah nazardan saklasın lütfen keyfini çıkar.çok beğendim.natrella tercihim daha yumuşak olduğundan dı.mentor ben dokundum 4 memeye sert geldi benim elime 2 arkadaştada natrellaya dokundum o yumuşaktı.o yüzden kafama takıldı.bunu cenk beyle paylaştım sizde uygun görürseniz natrella istiyorum dedim.o da tamam dedi itiraz etmedi.arada bi fiyat farkı olacaksa bunu karşılayacağımı söyledim
Aborjinos, ozel mesajla yazarim Cenk bey in telini. Kendimden ornek vereyim. Ben gecen yil 19 mayis da yurt disindan izmir e gelmistim. 21 mayis da muayene oldum ve ameliyat detaylari konusuldu ve 22 Mayis da ameliyatim gerceklesti. 4.gun sargilarin aciliyor ve kontrolun yapiliyor. Bir hafta sonunda tekrar gidersin kontrole.
Merhaba canım görüştüm cenk beyle natrella kullanıcak iyi geçti görüşmem.pazartesi giriyorum nasip olursa.sormak istediğin bişey varsaanlatayım
Merhaba canım görüştüm cenk beyle natrella kullanıcak iyi geçti görüşmem.pazartesi giriyorum nasip olursa.sormak istediğin bişey varsaanlatayım
Teşekkür ederim. Natrella 275cc 300 cc deniycem dedi.orta profil adı neydi tam hatırlayamıyorum onu kullanıcam dedi.ben sadece beğendiğim foto yu gösterdim gerisini size bırakıyorum dedim.inşallah iyi olur çok korkuyorum. Bugünlerde çok duygusalım ağlamak geliyo içimden.sizede böyle şeyler oldumu hep kötü şeyler geliyo aklıma.
Teşekkür ederim. Natrella 275cc 300 cc deniycem dedi.orta profil adı neydi tam hatırlayamıyorum onu kullanıcam dedi.ben sadece beğendiğim foto yu gösterdim gerisini size bırakıyorum dedim.inşallah iyi olur çok korkuyorum. Bugünlerde çok duygusalım ağlamak geliyo içimden.sizede böyle şeyler oldumu hep kötü şeyler geliyo aklıma.