-
- Konu Sahibi asminreina
merhaba kızlar
bende buradaki meme büyütme forumlarını okuyup irdeleyip bi dönem vazgeçip sonra ani bi kararla izmir 9 eylül hastahanesinde ameliyat oldum
kas altı 380 cc high profil damla protez meme altı kesisinden takıldı
bugün 26. günüm
kas altı olduğundan ilk hafta ağrım çok oldu
şu an sağ daha şiş ve ucu aşağıda gibi
doktorum özellikle sağ tarafa sert masaj ve bol su içmemi tavsiye etti zamanla eşitleneceğini söyledi
büyüklükleri şekilleri konusunda içim rahat ama sertlik canımı sıkıyor hissediyorum silikonları acaba bu dönemde kapsül oluşması sözkonusu olur mu?
ikinci haftadan itibaren masaj yapıyorum günde 4 kere kollarım kopuyor
masaj yapınca gayet yumuşuyorlar ama normalde sert bilemedim işte sizde durumlar nasıl?
Merhaba, yıllar once ilk bebegimin dogumunda bu siteye uye olup, o zamandan beri pek giris yapmamistim. İkinci bebegimi de buyuttukten sonra, meme buyutme operasyonuna kesin karar verdim. Aylardir arastirma halindeyim, Cenk Tokat ve Cuneyt Ozek'e muayene oldum; ilk gorusme ve muayene tarzlari cok farkli geldi bana. Sanirim forumda Prof. Cuneyt Ozek'e ameliyat olan az kisi var. Goruslerinizi bekliyorum. 10 Mayis civari dusunuyorum operasyonu.
Merhaba, yıllar once ilk bebegimin dogumunda bu siteye uye olup, o zamandan beri pek giris yapmamistim. İkinci bebegimi de buyuttukten sonra, meme buyutme operasyonuna kesin karar verdim. Aylardir arastirma halindeyim, Cenk Tokat ve Cuneyt Ozek'e muayene oldum; ilk gorusme ve muayene tarzlari cok farkli geldi bana. Sanirim forumda Prof. Cuneyt Ozek'e ameliyat olan az kisi var. Goruslerinizi bekliyorum. 10 Mayis civari dusunuyorum operasyonu.
Merhaba gizeml,canım nasıl muayene tarzları farklı. yanı senın ıcın kullanacakları protezler le mı ılgılı takıldın?
bende bu foruma ılk gırmeye basladıgımda cenk beye hıc amelıyat olan yoktu.ılk konuyu ben actım ve amelıyatımdan da , doktorumdan da cok memnunum..
doktor prof cok basarılı dıye dusunme profluk okuyarak alınıyo,, ama nettede hıc denk gelmedım basarısıız mı acaba dıye de dusunme.
yaptıgı ameıyatların resımlerını gor ve onlar sana fıkır verır
ıkısını arastır , gorusmussun de zaten hangısı ıcıne sınerse ona ameıyat olursun?
gorusmelerındekı konusmaları, yaklasımları nasıldı.
dıkıs ızlerı nasıl?
kendıne gore burada okuduklarından fıkır edınmıssındır ve bunarı doktor gorusmelerıne harmanlarsan , fıkırlerın netlesır.
bana mesela cenk bey yuvarlak kullanıyorum ve hastam ozelıkle ıstemedıkce damla kullanmıyorum demıstı.benım ıcın onemlı noktaydı ve ıstedıgım buyukuktede hem fıkır ounca bıde sordugum her seye cevap alınca ıste benım cerrahım budur dedım ve ameıyat gunumu aldım amellıyatımı oldum.
Merhaba gizeml,
Muayene tarzlari farkli derken ilk gorusme seklinden bahsettim, Cenk bey ile gorusmem bir saatten fazla surdu, uzun uzun anlatti onlarca fotograf gosterdi, Cuneyt Ozek ile 12 dk surdu! Muayene ucreti almasina ragmen (200 tl), sadece gogsume uzaktan bakti, tek bir foto gosterdi (bana benzeyen vucut ve gogus yapisi oymus), ve istedigi tahlilleri yazip elime verdi. Onlarca sorum havada kaldi. Meger ben ameliyata karar verirsem ameliyattan birkac gun once gidip tartisacakmisiz bunlari! Evet cok candan ve guleryuzlu bir dr, ama bu sekil benim hosuma gitmedi.
Ha bir de cenk bey kas zari alti icin cok uygun bir hasta oldugumu, 300 cc yuvarlak moderate plus kas zari alti dusundugunu soyledi, ki ben de kas zari altina sicak bakiyordum zaten. Cuneyt Ozek ise direkt kas alti yapiyorum ben dedi, baska birsey anlatmadi. Boyle iste. Ucuncu bir doktora gorunerek kafami karistirmak istemiyorum, sanirim %90 cenk tokati tercih edecegim.
evet cenk bey cok ılgılı ve sen sormadan senın akındakı soruların cevabını alıyosun..bende oyle olmustu.
cenk beyınde 100 tl muayene ucretı var ama hakkını verdıgını dusunuyorum. uzun uzun ılgılenıyo ve her seyı sorabılıyosun.
en son gecen gıttıgımde zamanıda vardı muhabbet ettık bıraz yontemlerden sılıkonlardan falan..
amelıyattan sonra amelıyat ettım gule gule de demıyo. kontrollerı muntazam yanı zaman ayırıyo hastasına ve ucretı de yok kontrolerın.
ılk ay 5 - 6 kez kontrole gıttıgımı bılıyorum..
bı de 200 lıra vermıssın sasırdım yanı bu kadar ozensız olmasına cuneyt beyın.
Merhaba gizeml,
Muayene tarzlari farkli derken ilk gorusme seklinden bahsettim, Cenk bey ile gorusmem bir saatten fazla surdu, uzun uzun anlatti onlarca fotograf gosterdi, Cuneyt Ozek ile 12 dk surdu! Muayene ucreti almasina ragmen (200 tl), sadece gogsume uzaktan bakti, tek bir foto gosterdi (bana benzeyen vucut ve gogus yapisi oymus), ve istedigi tahlilleri yazip elime verdi. Onlarca sorum havada kaldi. Meger ben ameliyata karar verirsem ameliyattan birkac gun once gidip tartisacakmisiz bunlari! Evet cok candan ve guleryuzlu bir dr, ama bu sekil benim hosuma gitmedi.
Ha bir de cenk bey kas zari alti icin cok uygun bir hasta oldugumu, 300 cc yuvarlak moderate plus kas zari alti dusundugunu soyledi, ki ben de kas zari altina sicak bakiyordum zaten. Cuneyt Ozek ise direkt kas alti yapiyorum ben dedi, baska birsey anlatmadi. Boyle iste. Ucuncu bir doktora gorunerek kafami karistirmak istemiyorum, sanirim %90 cenk tokati tercih edecegim.
Canım hiç bir ücret ödemeden ege ünivertesinde doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğluna bi git görüş derim ben ameliyat oldum o kadar memnun kaldım ki anlatamam fiyatı 3 milyarı geçmez çok ilgili bi doktor muayene için hiç bir ücret de ödemezsin şiddetle tavsiye ediyorum ben yiğit beyle karşılaştığım için çok şanslıyı :)
Gizeml simdi seninle arkadas olunca fotolarini gorebiliyor muyum? Cok acemiyim ben bu forumda. Ben kendi gogsumun fotolarini cektim ve sonra netten resmen birebir aynisini buldum, ameliyat sonrasi hali cok basariliydi. Cenk beye direkt onu gostereyim diyorum. Hatta keske buraya koymayi becerebilsem.evet cenk bey cok ılgılı ve sen sormadan senın akındakı soruların cevabını alıyosun..bende oyle olmustu.
cenk beyınde 100 tl muayene ucretı var ama hakkını verdıgını dusunuyorum. uzun uzun ılgılenıyo ve her seyı sorabılıyosun.
en son gecen gıttıgımde zamanıda vardı muhabbet ettık bıraz yontemlerden sılıkonlardan falan..
amelıyattan sonra amelıyat ettım gule gule de demıyo. kontrollerı muntazam yanı zaman ayırıyo hastasına ve ucretı de yok kontrolerın.
ılk ay 5 - 6 kez kontrole gıttıgımı bılıyorum..
bı de 200 lıra vermıssın sasırdım yanı bu kadar ozensız olmasına cuneyt beyın.
Gizeml simdi seninle arkadas olunca fotolarini gorebiliyor muyum? Cok acemiyim ben bu forumda. Ben kendi gogsumun fotolarini cektim ve sonra netten resmen birebir aynisini buldum, ameliyat sonrasi hali cok basariliydi. Cenk beye direkt onu gostereyim diyorum. Hatta keske buraya koymayi becerebilsem.
Cok sagol canim yardimlarin icin, cenk beye tekrar gitmeden once netlestirmis olacagim tam istedigim sekli insallah.forumdakı konulara 25 mesaj yazdıktan sonra ben dahıl arkadas olarak ekledıgın kısılerın albumlerı varsa hepsının albumlerını goruyosun.evet begendıgın ve olmaasını ıstedıgın resımlerı doktora gosterırsen daha ıyı olur.
profılınde album olustur dıye bı kısım olmalı oradan yapabılırsın. senı yonlendırıyo zaten ama özel album olarak yap.
yanı özel dıye bı kısım var onu ısaretle.
canım ben 1. haftada sporcu sutyenıne gectım ve masaja basladım..meme ucundan yanlara dogru her ıkısıne 1 er dakıka masaj yapıyorum ve alttan yukarıya dogru 3 - 4 kez yukarı dogru kaldırıyoeum ve yanlardan ortaya dogru yıne 3 - 4 kez..sıslıklerım 1.5 -- 2 hafta sonra ınmeye basladı..3 ay olcakk ayın 12 sınde hala daha devam edıyorum gunde 3 defa ve yıne gunde 3 kez dıkıs ızının uzerıne contractubex uyguluyorum..doktorum mucızeler yaratmaz dedı ama kullanmak ıstıyosan kullanabılırsın dedı ama uzun sure kullanmak gerekıyo 6 ay yada 1 sene o zaman etkısını gosterıyomus..bu arada dıkıs ızlerı ıcın 2 krem jel var bırı scarex dıgerı contractubex ama en etkılısıde contractubex..ıstersen sende kullanabılırsın..
Kizlar ameliyat olusumun ustunden bir ay 3 hafta gecti cok memnunum iyiki Cenk Tokat i secmisim. Simdilik hersey yolunda umarim boyle gider:) resimlerimi ekledim gorebilirsiniz:)
gizeml merhaba. ben bişy merk ediyorum ameliyattan sonra göğüs ucunu hissedememe gibi bi problemin oldu mu ya da böyle bişyle karşılaşan var mı? operasyondan sonra hissizllik şikayetinde bulunanları okudum bu biraz kafamı karıştırdı. bir de resimlerini görmemin bi sakıncası var mı ben özelden mesaj atamıyorum henüz nasıl görebilirm?
ben yasamadım canım hatta amelıyattan sonra uçlarını aşırından bırı tutup cekıyomus gıbı bı hıste yasadım.
hıs kaybı yasayan arkadaslar var evet ama genellıkle gecıcı ve bazen kalıcıda olabılıyo.
Arkadaşlar izmir'de koltukaltı kesisi yapan doktor var mı??
Canım hiç bir ücret ödemeden ege ünivertesinde doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğluna bi git görüş derim ben ameliyat oldum o kadar memnun kaldım ki anlatamam fiyatı 3 milyarı geçmez çok ilgili bi doktor muayene için hiç bir ücret de ödemezsin şiddetle tavsiye ediyorum ben yiğit beyle karşılaştığım için çok şanslıyı :)