-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.001
Bu arada forumda bazı arkadaşlar kas altı yöntemiyle protezin biraz baskılanıp daha küçük gözüktüğünü yazmışlar.Ama daha doğal görünmesi açısından bu yöntem daha fazla tercih ediliyor bildiğim kadarıyla.Bu durumda örneğin 325 cc lik bir ölçü dolgun durur mu?Çok tedirginim.Bunca sene beklemişim.Ah keşke şöyle yaptırsaydım demek istemiyorum.En azından 85 beden desteksiz bir sütyeni dolu dolu doldursun istiyorum.Kaç cc olması gerektiğine nasıl karar vericem?Dokturumda bu konuda sanki tercihi hastaya bırakıyor.Yani diğer bazı hekimler gibi ille de benim dediğim demiyor.Vücut yapınızı dikkate alarak ne olabileği konusunda fikrini belirtiyor sadece.
mesela kasaltına konulan 350 cc, 325 gıbı bı gorunum verır. benım bakarsan resımlere sıfır meme dokum vardı doktor ustu kasaltında bıraktıgı ıcın dogal bır gorunum ooldu. mesela benım 375 cclık bı protesı dırek kasustune koysaydı portakal gıbı bı gorunum olcaktı. bunuda sordu ole ısteyen hastalarım var ıstersen oylede yapablrım dıye ben dogalı tercıh ettım.
benım sagda 375 solda 350 cc var ve bırınde meme dokum dıgerıne gore az oldugu ıcın 375 koydu ve ıkısıde 375 te esıtlendı..ıkısını 375 yapsaydı bırı dıgerınden buyuk duracaktı. buda onemlı bı detay.
benım 85c.
bır lınk atacagım sana ordan msj sayını doldurursun
Teşekkürler Gizem.Bende senin gibi tahmin ettim.Ama bana doktorum kaz zarı altı demiş.Ben kas altı sanıyordum.Arada ki fark ne ki?Sence hangisi daha dolgun ve doğal durur?Kas üstünün bende portakal gibi duracağı hususunda seninle hem fikirim.Doktorumda aynı görüşte.Fakat kas altı mı kas zarı altı mı kafam karıştı.
izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.hihoyyyt
canim halen daha me,nunmusun yurddisindan gidenler icin acaba anlasmali kalabilecegim yer varmidirki
nekadar dir acaba ameliyat ücreti ?
Ben Cenk Tokat'a 2 ay once ameliyat oldum evet 5000 tl fiyati hersey dahilevet memnunum canım. sanırım anlasmalı calıstıgı bı ekıp var. ama tam bılgım yok o konuda.
kendısıyle konusman daha saglıklı.
en son amelıyat olan arkadas 5000 tl ye amelıyat olmustu.
degısmemıstır sanırım..en son gorusen arkadaslar fıyatı yazarsa daha guncel olur
Benim yontemim kas zari alti, protezim 325 cc yuvarlak. Daha onceden meme dokum oldugu icin kas altina koymaya gerek gormedi doktorum, hem daha agrili hem de o kaslarda uzun sure hareket kisitlamasi oldugundan spor yapmam mumkun olmayacagi icin. Albumumde fotograflarim var yenisini de cekip koyabilirim. Ust kisimlarda doku daha az oldugundan hafif bir yuvarlak goruntu var evet, ama beni rahatsiz etmiyor, zaten kollari yukari kaldirinca oyle gorunuyor duz dururken oldukca dogal. Zamanla daha da dogallasacaktir, benim henuz iki ay gecti ameliyatimin ustunden.Teşekkürler Gizem.Bende senin gibi tahmin ettim.Ama bana doktorum kaz zarı altı demiş.Ben kas altı sanıyordum.Arada ki fark ne ki?Sence hangisi daha dolgun ve doğal durur?Kas üstünün bende portakal gibi duracağı hususunda seninle hem fikirim.Doktorumda aynı görüşte.Fakat kas altı mı kas zarı altı mı kafam karıştı.
Benim yontemim kas zari alti, protezim 325 cc yuvarlak. Daha onceden meme dokum oldugu icin kas altina koymaya gerek gormedi doktorum, hem daha agrili hem de o kaslarda uzun sure hareket kisitlamasi oldugundan spor yapmam mumkun olmayacagi icin. Albumumde fotograflarim var yenisini de cekip koyabilirim. Ust kisimlarda doku daha az oldugundan hafif bir yuvarlak goruntu var evet, ama beni rahatsiz etmiyor, zaten kollari yukari kaldirinca oyle gorunuyor duz dururken oldukca dogal. Zamanla daha da dogallasacaktir, benim henuz iki ay gecti ameliyatimin ustunden.
Berati beni arkadaş olarak eklediğin için çok sağol.Ama resimlerini neden göremiyorum.425 cc nasıl duruyor görmek isterim.1 haftam kaldı çünkü.Olmadan görebilirsem bana çok fikir verecek çünkü.Doktor 325 olabilir demişti ilk muayenede.Ama ben 400 cc civarı desem kabul edermi ki.Çok mu abartı olur ki.Normal bir sütyende (desteksiz) kaç kullanırsın dedi Cenk Bey?
Slm Pistachos, resimlerimi bir sure once kaldirmistim. Bir iki tane eklemeye calisirim. Tatildeyim bulundugum yerde internet az. Pek giremiyorum bu aralar. Ameliyat kararin hayirli olsun, umarim hersey istedigin gibi gelisir.
Ekledim seni canım, albumu gorebılırsın. Ben ameliyat oncesi doktoruma ısrarla dogal goruntu istiyorum deyip maximum 300 cc demiştim. Ameliyatta ikisini de denemiş ve 325i uygun bulmuş. Berattinin dedigi gibi olcuyu doktoruna bırakmalısın. Ben once cok dolgun bulsam da şimdi cok cok memnunum buyuklugunden.Öncelikle ilgin için teşekkürler.Sanırım forumda Cenk Beye en son ameliyat olan kişi sensin.Albümünü çok merak ediyorum.Ama önce beni eklemen gerekiyor:)Bana ameliyat önceini biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?Büyüklüğü için bana da 325 cc yuvarlak high profile,kas zarı altı olabilir dedi.Yani senle aynısı.Ben dolgun dolgun olsun istiyorum ama öyle silikon diye de bağırmasın.Bu büyüklük seni mutlu etti mi?Mesela sen ne istemiştin?Ameliyat öncesi tam karar verdiğiniz gibi mi oldu?Yöntem,cc gibi detaylar.Ben doktorumla bir defa görüştüm oda yaklaşık 4 ay gibi bir süre önce.Bılmiyorum beni hatırlar mı?Gerçi fotoğraflarımı çekmişti.Offff düşündükçe bir sürü soru geliyor aklıma ama senide bunaltmak istemiyorum.Cevapların için şimdiden çok teşekkürler.
Ekledim seni canım, albumu gorebılırsın. Ben ameliyat oncesi doktoruma ısrarla dogal goruntu istiyorum deyip maximum 300 cc demiştim. Ameliyatta ikisini de denemiş ve 325i uygun bulmuş. Berattinin dedigi gibi olcuyu doktoruna bırakmalısın. Ben once cok dolgun bulsam da şimdi cok cok memnunum buyuklugunden.
Ben de anlamadim, herhalde bir hata oldu, istegini kabul etmeme ragmen uzun sure gorunmedin listemde. Simdi gorunuyorsun, sanirim albumu de gorebilirsin.Canım hala arkadaşlık listemde değilsin(