izmirde gögüs büyütme ameliyatı

kızlar benide eklermisiniz bende görebilirmiyim resimlerinizi ben 173 54 kiloyum ve gögüs dokum hiiiç yoookk bana kaç uygundur ki

canım ben cenk beyi ameliyat sabahı göreceğim.ben daha önce görüştüm kendisiyle evet masanın üzerinde vardı.özelinden bahsediyorum bana sadece orta profil bide yüksek profili gösterdi diğerlerini çok hatırlamıyorum.am telefon açıcam birkaç gün içinde seni söyleyyim diyorum bide jass ı söyliycem ikiniz galiba bir gün arayl olmuşsunuz 10-11 mayıs,hatırlıyo genelde gizemi söyledim neşe hanıma tamam dedi hatırladı.seni 325 moderata diye jass da 250 diye hatırlatırım diye tahmin ediyorum,

minacım telde konusursun ve netlesırr.bende aydında oldugum ıcın amelıyat oncesınde 1 kez gorustum ve amelıyat gunu gorustum bıde.
ama telde dedım hep abartı olmayacak sekılde dogal olsun dıye.
moderate le hıgh profıl arasındakı fark ; hıgh profıl memeyı 7 cm ılerı dogru gotururken, dıgerı 5 cm ılerı dogru goturuyo..
yanı protezın yukseklıgıyle alakalı. cenk bey daha ıyı acıklar sen takıldıgın noktaları sorarsın tekrar telde.

kızlar bana biriniz cenk beyin muayenehane telini verebilir mi bende bi randevu alayım bide en çabuk kaç gün içinde yapabilir bu operasyonu bilen varmı?? benim izmirde kalışım süreli 1 haftada olduda bitti olması lazım :SS

Aborjinos, ozel mesajla yazarim Cenk bey in telini. Kendimden ornek vereyim. Ben gecen yil 19 mayis da yurt disindan izmir e gelmistim. 21 mayis da muayene oldum ve ameliyat detaylari konusuldu ve 22 Mayis da ameliyatim gerceklesti. 4.gun sargilarin aciliyor ve kontrolun yapiliyor. Bir hafta sonunda tekrar gidersin kontrole.

sana msj attım canım ? naptın çok merak ediyorum .

Kusura bakma geç döndüm.evet mesajını gördüm ama ben özelden mesaj yazamıyorum. 100 mesaj doldurmam gerekiyormuş.benim tarih 10 haziran olduğuiçin fazla girmiyorum heycanlanıyorum çünkü. Ben cenk beyle telefonla görüştüm.perşembe günü izmire gidicem gel son kez görüşelim dedi.ayrıntıları orda konuşucam.gidip geleyim sonra anlatırım olanları.zaten 4 gün sonrada giricem ameliyat a allah izin verirse

Çok sağol tatlım ben ulaştım kendisine ilk bakıcak duruma sonrası bendd ameliyat olucam heyecan bastı şimdiden kızlar şimdi bana önerisi olan varmı

Merhaba canım görüştüm cenk beyle natrella kullanıcak iyi geçti görüşmem.pazartesi giriyorum nasip olursa.sormak istediğin bişey varsaanlatayım

Canım evet inanılmaz heyecanlıyım çok korkuyorum pazartesi saat 13 de bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var duaya unutma ama

Teşekkür ederim. Natrella 275cc 300 cc deniycem dedi.orta profil adı neydi tam hatırlayamıyorum onu kullanıcam dedi.ben sadece beğendiğim foto yu gösterdim gerisini size bırakıyorum dedim.inşallah iyi olur çok korkuyorum. Bugünlerde çok duygusalım ağlamak geliyo içimden.sizede böyle şeyler oldumu hep kötü şeyler geliyo aklıma.

inşallah gönlüne göre olur :)

hiç dert etme canım... anlamayacaksın bile nasıl olup bittiğinin... benim aklıma da neler geliyordu... ne kötü senaryolar yaratıyordu zihnim anlatamam.. o ameliyata nasıl girdiğimi bilmiyorum desem yeri... ama biti gitti senin de öyle olacak. :)

Cnm gecmis olsun .
Niye yazmiyorsun hangisi kullanildigini ve ameliyatin nasil gectigini .

Bir tek gizem sagolsun cok yardimci oluyor herkese senelerdr .

kızlar selam.Bende çiçeği burnunda yeni bir üyeyim.Özellikle Gizeml arkadaşımızın açmış olduğu bu konu başlığını uzun süredir takip ediyorum.Gerçi uzun zamandır yorum yazan yok.Bende dayanamadım hem üye olmak hemde sizlerle paylaşmak istedim yazdıklarımı.Nasip olursa 2 haftaya olucam ameliyatımı.Ama sizlerin fotolarını da görmek istiyorum.Gerçi karar verdim sayılır artık nasıl olması gerektiğine.Sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum.Önce sizleri arkadaş olarak eklemem mi gerekiyor nasıl görebilirim sizlerin fotolarını.Gizeml nerlerdesin uzun zamandır uğramıyorsun foruma????

canım sınavım var bu ay o yuzden cok takılamıyorum.
ben senı arkadas olarak eklerım. 25 mesaj syısını doldurdugunda ekledıgın kısının profılıne gırersın. albumu varsa profılın sol tarafında albumler var ordan bakabılırsın. benım oncesı ve sonrası seklınde albumum var gorebılırsın..

gizem öncelikle yaptığın açıklamalar için teşekkür ederim.Şu 25 mesaj sayısını hemen doldurmam lazım.Ameliyatıma az bir zaman kaldı.Özellikle senin resimlerini görmek isterim.Sanırım senin ameliyatından bu yana 2-2.5 yıl oldu.Bir aksilik olmazsa yaşayacağım süreci sen ve senin gibi vefakar arkadaşlar sayesinde adım adım biliyorum.Bir yandan yaşayacağının ne olduğunu bilmek çok iyi.Bir yandan da daha çok korkuyorum.İnşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…