izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Herkese merhaba tam gögüs operasyonu derken tercihi bebisten yana kullanip bu olayi bu güne kadar erteledim. Simdi sira geldi gögüse cok arastirmistim 2 yil öncesi cenk ve cüneyt bey arasinda kalmistim. Diyosunuz ki cenk bey hep yuvarlak yapiyor bense damla istiyorum dogal dursun die ki bu konuda pek bilgim yok bana öneriniz tavsiyeleriniz varmi benim dogumdan sonra bile memikletim hic büyümedi neredeyse. Suanda dümdüz zaten igrenc ( boyum 173 kilom 54 cok zayifim maalesef bana ne türü gider bu konuda bilgili arkadaslar ne drsiniz birde sizce hangi doktor birde yigit bey var tabi

canım yuvarlak dogal durmuyo dıye bır dusuncen var ama bence yanlıs dusunuyosun..genellersek burada %80 de yuvarlak var..cerrahların coguda yuvarlagı onerıyo..
ben doktorumla gorustugumde damla yapsm 6 ay sonra gelır ustlerı ıstedıgım gıbı dolgun degıl derseın dedı..cenk bey ısteyene damlada yapıyo oyle bır cekıncesı yok ama önermiyo cok fazla.
bıde damla protez seklını daha ıyı korusun dıye bıraz daha sert oluyo bıldıgım kadarıyla.
arastır bıras daha aklına kım yatarsa tercıhını ondan yana kullanırsın..

Son düzenleme:

Canim haklisim sanirsam aslinda inan aylarcaxarastirmistim bu konuyu hem doktorlari hatta protez markalarini bile ögrenmistim ama hepsi uctu gitti aklimdan yok halilelikti yok bebekti 3 yil olmus simdi hesapladimda silindi hepsi aklimdan simdi su 2 ay icinde yaptirmak istiyorum ve änerilere acigim sizim marka ne

Yuvarlak doğal durmaz,damla doğal durur diye birşey yok.Doğru yöntem,kişinin vücut yapısına göre uygun protez kullanılırsa gayette doğal bir sonuç alırsınız her iki protezdede..bende iki çocuk doğurdum,emzirdim.Görüştügüm tüm doktorlar bana yuvarlak protezi uygun gördüler (biri hariç,oda bütün hastalarına damla protezi tercih ediyordu zaten)..Gayette doğal,olması gereken diri gögüslerim oldu.Şu anda bakıyorumda bana asla damla olmazdı mesela

Canim ben baska bisey daha danisicam 2 cocuguda silikonun varken dogurdun yoksa onlardan sonra mi birde yanlis anlamazsan kac yasinda yaptirdin ben suan 29 um aslinda 2 cocukta istiyorum ama öyle olsa 33-34 yasi bulcak cok gec kalcam suan bile gec kaldim ama bi yandsnda cocuktan sonra mutlaka gene deforme olur diyorlar cooook aradayim ya senin düsüncen nedir birde doktor tavsiyeni bekliyorum

Canım kesinlikle hatta şiddetle yiğit bey diyorum ameliyatlarını ege de yapıyo ve çok doğal yapıyo zaten muayene eder sana nasıl yakışır nasıl uygun olur hepsini anlatır muayene ücreti yok ameliyatlarını ege ünv yapıyo ücrette 2500 civarı tutar geçmez çok memnun kalıcağından eminim:)

Canım ben iki çocuktan sonra protez taktırdım..30 Dan sonra yani
Göğüslerinin durumundan şikayetçiysen,bu durum senin psikolojini bozuyorsa bekleme yaptır..Ama tekrar bir bebek,hamilelik ve özellikle emzirme tabiki azda olsa deformasyon yapacaktır..Benim birinci çocuktan sonra imkanım olsaydı beklemezdim mesela :)) Ama yakın zamanda çocuk düşüncem olsaydı beklerdim kesinlikle.
Yani sana tavsiyem ikinci çocuğu yakın zamanda düşünüyorsan bekle,yok daha çok var diyorsan bekleme...
Ben Istanbulda ameliyat oldum.Sanırım sen izmirde düşünüyorsun.İstanbulda kendi doktorumla karşılaşmasaydım İzmirde Cenk tokat beye gelmeyi bile düşündüm ben.Çünkü kendisi büyük proteze sıcak bakan bir doktor.Ayrıca sonuçlarınıda çok beğeniyorum

Canim ben bu yigit beyden nasil randevu alabilirkm özel muayenesimi var yoksa ege ünv. Bi yere mi gidiyorum detayli anlatirsan sevinirim tatlim

Canim aynaya baktigimda igreniyorum kendimden hic yok yani tahta direk dümdüz yazda geliyo giycek bisey bulamiyorum dolgulu südyen takiyorum ama ici bos yani belli oluyoki batiyo artik bana ama ben illa cocukta istiyorum ikinciyi cok ortada kaldim (

canım ben ilk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ve emzirmeyi kesmeye yakın bu ameliyat fikri girdi aklıma eninde sonunda olucam dedim ama bende kesinlikle ikinci bebeği istediğim için ve arada çok yaş olmasını istemediğim için önce ikinci bebek sonra ameliyat dedim seninde dediğin gibi her bebek bu ameliyatı en az 3 yıl ertelemek demek şimdi benim küçük oğlum 2 yaşına girdi ve bu yaz inş artık sıra bende.. ( aaa buarada ben hala aradayım sayılır eşim 3. çocuğu kesinlikle istiyo bunun sonu yok yani benimde içim gidiyo ama hem çok yorulduk biz çocuklardan hem de ben artık bu noktadan sonra başa saramam belki 5 yıl sonra kısmet artık )

Eger ikinci cocugu mutlaka dusunuyorsan mutlaka bekle derim ben, benim de 2 cocugum var ve bende göguslerdeki deformasyon ikincide ilk çocuga gore cok daha fazla oldu. Ve ikinci cocugumu da 1 yıl emzirdikten sonra ameliyatı düşündüm, iyi ki de oyle yapmışım. Şöyle düşün, her hamilelikte ortalama 3 katına çıkıyor meme hacmi, eger sen gögsunde protezle hamile kalırsan ilk çocukta zaten esnemiş olan derin daha da esneyecek ve emzirmeler bitince proteze ragmen gevsek bir meme dokun olacak. Bilmem anlatabildim mi? Benim ilk cocuktan sonra gittigim dr bu sekilde acıklayıp eger ikinciyi dusunuyorsan operasyon için bekle demişti, sayesinde bekledim ve daha yeni oldum ameliyatımı.

benım bıldıgın dum duz olmasaydı bende belkı evlenmeyı beklerdım ama cok psıkolojımı bozdugu ıcın yaptırdım..ılerde eclenıp hamılelık yasarsam nolur bılemem ama suan ıcın mutluyum..bu arada atıyorum meme amelıyatı oldun dıyelım ve cocuktan sonra sarkma oldu dıyelım sılıkon cıkarmadan dıklestırme amelıyatıda yapıyolar ama nasıl bı operasyondur bılmıyorum.sadece sılıkonu cıkarmaya gerek kalmadan dıklestırme yapıldıgını bılıyorum..
ıyıce dusun bence nasıl mutlu olacaksan o sekılde davran.
burda emzırmıs arkadasların tecrrubelerı var ve onlar la doktor gorusmelerını harmanla..
bı kere gelıyosun dunyaya nasıl mutlu olacaksan o sekılde davran.

gizemcim merhaba 10 hazirana aldım tarihimi cenk beyden.öncesinde tahlillerimi yaptıracağım sigarayla ilgili bişey söyledi.bi hap falan kullanacakmıyım öncesinde bana bişey söylemedi.bir de ameliyata giderken sence neler götürmeliyim.mesela kusunca falan üstüm batarmı.neler lazım oluyo bana yazarsan sevinirim

canım orda kaplar var plastık kullan at seklınde onun ıcın bısey goturmene gerek yok.benımde kuzenlerım 3 u amelıyat olacak temmuz 17 yada 29 gıbı..
sıgara 1 hafta oncesınde ıcmemen gerekıyo dıye bılıyorum ama tam bılmıyorum ıcmeme suresını.
hap kullanmayacaksın sadece amelıyattan 1 gun once antıbıotık alacaksın 1 tane ve amelıyattan sonra o antıbıotık bıtene kadar kullanacaksın.
senı zaten amelıyatttan 1 gun oncesınde arar mutlaka blgılendırır.
bu arada benım ustum falan kusunca etkılenmedı ama sen yınede onden fermuarlı kıyafet gotur yanında cunku dıgerlerını gıymek ımkansız kollarını yukarı dogru hareket ettırıp tshırt falan gıyerken cok zorlanırsın.
arzum a sorabılırsın o guzel bı canta yapıp gıtmıstı hastaneye. ıslak mendıl bıde mıde bulantını bastırması ıcın tuzlu kraker goturebılırsın.
anestezı uzmanımız aynı olacak buyuk ıhtımalle senle. asırı mıde bulantın olur ve yemek yıyemezsen erkan beyle konusup daha etkılı bı ıgne yaptırabılırsın ama bunda tansıyon durumu onemlı. tansıyonu dusuk olanlarda yada yuksek olanlara bu ıgneyı yapmıyo dıye bılıyorum.
yanı mıde bulantısı herkeste olmuyo bunyeye gore degısıklık gosterıyo.

Son düzenleme:

Minenaz, oncelikle ameliyatin hayirli olsun gun almissin. Bende sigara kullaniyordum, ameliyatimdan 3 ay once biraktim. Canim sigara istedigi zamanlar bol bol spor yaptim. Kendimi spora vererek kurtuldum diyebilirim:)birkac kilo fazlaligim vardi, ameliyat oncesi istedigim kiloyada ulasmis oldum bu sayede. Ameliyat tarihin 10 haziran olduguna gore simdiden biraksan iyi olur. ameliyat gunu icin kendime kucuk bir valiz hazirlamistim. hava sicak oldugu icin onden fermuarli kisa kollu bir esofman takimi, onden dugmeli pijama takimi, havlu, islak mendil, Arzum arkadasimin hatirlatmasiyla bir de sal almistim yanima, ihtiyacin olabilir. tarak, kremlerim, terlik hatirladiklarim bunlar canim.

çoook pişmanım evlenmeden önce yaptırmadığıma oysaki yıllarca dümdüz dolaştım okadar utanıyordum ki ergenlikte bile kendime güvenimi kaybettim hatta o yüzden kamburluk başladı bende göğsümüm olmadığı belli olmasın die kambur durmaktan ve hayat boyu sırtım için spor yapmam lazım düzenli 1 hafta yapmasam gene yamuluyorum ( nekadar silikonlu iç çamaşırı kullansamda yok yok bi giydiğim yakışmıyo ya bikinilerimin içine bile silikon koyduruyorum 3-4 tane yok yani hem ben cocukta yaptım onda bile büyümedi böylelikle geldim 29 uma ama gel gelelim bizim tedavisiz cocuğumuzda olmuyo 30 undan sonra hiç olmaz die ki illa 2. cocukta olsun die istediğimizden çoooook çooook zor durumda kalıyorum. tedaviyle cocuk yapmaya çalısıcaz gene ki olursa olmazsa maalesef göğüs operASyonuda çöpe gidicek çünkü zamanımda yok ben türkiyede yaşamıyorum ( yani gerçekten kötü durumdayım sinirim bozuluyo neden önceden yaptırmadım ki ( utanıyorum kendimden ya okadar berbatdurumdayım ki burda benım yaşımdaki bayanlar çoook güzeller vücutları muhteşem onları görünce ağlamak istiyorum kıskançta oldum bu yüzden ( ama dedim ya ilk bebek deniycez sanırım çünkü bir daha sansım olmıyabilir (

hayırlısı olsun canım doktorun kim birde hangi hastanede olucaksın birde sende yaklaşık olarak sana maliyeti ne olucak bu ameliyatın bana kısa bilgi verebilrimisin

beratticim teşekkür ederim.bırakamıyorum ben bu sigarayı ya,bu arada spor yapıyorum biraz kilo fazlam dediğin gibi birkaç kilo, sigara konusu çok keyfimi kaçırıyo.bide çok heycanlıyım aklıma kötü kötü şeyler geliyo.herkes de oldumu böyle şeyler sadece bende mi bilmiyorum.sakinleşmeye çok ihtiyacım var.10 hazirana bişey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…