• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmir'de gelin saç-makyaj için kuaförrr önerisi

063398, member: 606553"]aaa tatlım benimde nisan ayında düğünüm :KK68: düğündaşız desene :) benim kuaför konusunda hiç bir bilgim yok çok fazlada kuaföre gitmem.mahsuru yoksa hidayet pehlivan ile ne kadara anlaştın?[/QUOTE

Bana sorabilirsin tum Kuaforleri canim:)
Yaklasik 1 seneye yakndir hepsini Arastiriyorum:).ben makyaja onem verdigimden makyoz getirticektim ama onda da guvememedim bide gelmez falan makyoz Falan die:)hidayet pehlivanda normalde 650 tl gelin basi icinde sac provasida var.benim tanidigim surekli oraya gittiginden kina dahil 750 ye ayarladik.

Bana sorabilisin tum
ben gitsem bana daha fazla söyle 700 tl den fazlası beni aşar.hiç tanıdığım yok orada.işte alaybey tansasın karşısındaki eva da 700 tl dedi tanıdık diye o da güvenilir mi bilmiyorum kı :(( napıcam ben yaa:KK61:

ben git bana daha fazla söyle 700 tl den fazlası beni aşar.hiç tanıdığım yok orada.işte alaybey tansasın karşısındaki eva da 700 tl dedi ta

Bana 500 dedi canim.isim verme ama sey de arkadasim soledi ona kina ve dugun paketi yapmissiniz de 500 e de evaya evaya sakin 500 den fazla sakin verme sen deki arkadasima yazidiginiz kagidi gördüm 500 yazmissiniz normalde 500 düğün 200 kina ama sizz peşin 500;yazmissiniz de evaya de.wala cnm 700e sakin yaptorma yanlis anlasilmasin ama mahalle arasi bi kuaföre 700 hayatta verilmez.istersem BN 6 şubatta provaya gidicm hidayete konusaim snn içinde.hem dediğim.gibi evadaki makyaj yapan bayan doğurur yakinda bide olmaz falan o.bide cnm ksk tenisin orda sokakta turan kuaför var onunda cokbguzel face te sc makyaji birde orayla gorus
ben gitsem bana daha fazla söyle 700 tl den fazlası beni aşar.hiç tanıdığım yok orada.işte alaybey tansasın karşısındaki eva da 700 tl dedi tanıdık diye o da güvenilir mi bilmiyorum kı :KK43:( napıcam ben yaa:KK61:

çok haklısın canım . baktım fotolarına hidayet için cidden cok güzel.bilmiyorum nasıl olur tanımadığın biri için yapar mısın ama benim için görüşebilir misin bende oraya gideyim istersen bi şekilde bende gelebilirim çok sevinirim.ama cidden sorun diil bu kadar fikir vermen bile yeter çok teşekkür ederim canım

çok haklısın canım . baktım fotolarına hidayet için cidden cok güzel.bilmiyorum nasıl olur tanımadığın biri için yapar mısın ama benim için görüşebilir misin bende oraya gideyim istersen bi şekilde bende gelebilirim çok sevinirim.ama cidden sorun diil bu kadar fikir vermen bile yeter çok teşekkür ederim canım

AA askUOTE="tuubats, post: 39064225, member: 606553"]çok haklısın canım . baktım fotolarına hidayet için cidden cok güzel.bilmiyorum nasıl olur tanımadığın biri için yapar mısın ama benim için görüşebilir misin bende oraya gideyim istersen bi şekilde bende gelebilirim çok sevinirim.ama cidden sorun diil bu kadar fikir vermen bile yeter çok teşekkür ederim canım[/QUOTE]
Aa ask olsun cnm sonuçta hepimiz birbirimize yardimci olmak zorundayi ben eşinden sadece iyi bi kuaföre gidicem ona gore ne kadar olursa olsun dedim keye nikahimda gittim ama inan sac super tamam ama.makyajda normaldir BN bide kozmetik sektöründe calistigimdan neler kullandigini neler iyi biliyorum artik.dilersen ben provaya giitgimde gel.sende ole konusuruz.ve kuaföre gdwrkende yanina kimseyi alma zaten orada fiyatlar yuksek yakin bi arkadasini akrabani alyeter

tamam canım çok tesekkür ediyorum
AA askUOTE="tuubats, post: 39064225, member: 606553"]çok haklısın canım . baktım fotolarına hidayet için cidden cok güzel.bilmiyorum nasıl olur tanımadığın biri için yapar mısın ama benim için görüşebilir misin bende oraya gideyim istersen bi şekilde bende gelebilirim çok sevinirim.ama cidden sorun diil bu kadar fikir vermen bile yeter çok teşekkür ederim canım
Aa ask olsun cnm sonuçta hepimiz birbirimize yardimci olmak zorundayi ben eşinden sadece iyi bi kuaföre gidicem ona gore ne kadar olursa olsun dedim keye nikahimda gittim ama inan sac super tamam ama.makyajda normaldir BN bide kozmetik sektöründe calistigimdan neler kullandigini neler iyi biliyorum artik.dilersen ben provaya giitgimde gel.sende ole konusuruz.ve kuaföre gdwrkende yanina kimseyi alma zaten orada fiyatlar yuksek yakin bi arkadasini akrabani alyeter[/QUOTE]

tamam canım çok teşekkür ediyorum bi aksilik çıkmazsa senin provana gelerim ve konusuruz olmadı ben telefonla bi görüseyim ya da yüzyüze bakalım bana ne der .çok çok teşekkür edrim tekrar sana bi ömür mutluluklarrrr diliyorummm:KK36:

Hidayet ablaya sor canim telefonla arkadasim hande ayarlamis onermiste bana ne yapabilirsiniz die
tamam canım çok tesekkür ediyorum

Aa ask olsun cnm sonuçta hepimiz birbirimize yardimci olmak zorundayi ben eşinden sadece iyi bi kuaföre gidicem ona gore ne kadar olursa olsun dedim keye nikahimda gittim ama inan sac super tamam ama.makyajda normaldir BN bide kozmetik sektöründe calistigimdan neler kullandigini neler iyi biliyorum artik.dilersen ben provaya giitgimde gel.sende ole konusuruz.ve kuaföre gdwrkende yanina kimseyi alma zaten orada fiyatlar yuksek yakin bi arkadasini akrabani alyeter

tamam canım çok teşekkür ediyorum bi aksilik çıkmazsa senin provana gelerim ve konusuruz olmadı ben telefonla bi görüseyim ya da yüzyüze bakalım bana ne der .çok çok teşekkür edrim tekrar sana bi ömür mutluluklarrrr diliyorummm:KK36:[/QUOTE]

Ben
[QUO
aksilik çıkmazsa senin provana gelerim ve konusuruz olmayüzyüze bakalım bana ne der .çok çok teşekkür edrim tekrar sana bi ömür mutluluklarrrr diliyorummm:KK36:[/QUOTE][/QUOTE]

Canim bendee sana mutluluklar diliyorum hersey istedigin gibi olsun seninde kafana takilan olursa yaz ozeldende canim yardimci olurum.
Senin dugunun nerede canim nereyi ayarladin

Ben Bornovaliyim canım :) bi kere Soner saç tasarım için en iyisi diyorlar ama kesinlikle değil. Ben orada yaptırdım ve hatırı sayılır bir miktar verdim kaldı ki makyaj malzemelerimi filan kendim. Almıştım herkes saçın sanki olmamış demişti k.parkta ki ibrahim ibrahime gidenler var arkadaşlarımdan hepsi memnun kaldı ama fiyat ne kadar bilmiyorum. O civarda yusuf zehrs dal diye bir kuaför var oraya giden arkadaşımda çok memnundu pazarlıkla filan fiyati indirirsin hatta sana bi kaç öneri daha bulup yazıcam :)

kızlar merhaba bende dün soner saç tasarımla anlaştım. Soner Saç Tasarım'da Caner Girgin diye bir makyöz var. Instagram'dan filan baktım güzel makyajlar yapıyor ama insanın en önemli günü olunca bir türlü rahat edemiyor. Boleynkızı senin makyajını kim yapmıştı?

Son
kızlar merhaba bende dün soner saç tasarımla anlaştım. Soner Saç Tasarım'da Caner Girgin diye bir makyöz var. Instagram'dan filan baktım güzel makyajlar yapıyor ama insanın en önemli günü olunca bir türlü rahat edemiyor. Boleynkızı senin
makyajını kim yapmıştı?

Sonerde çok çok güzeldir canim bende Bornova taraflarında oturmuş olsam soneri ayarlardim.sende çok II bi secim yapmissin için rahat olsun

Sonerde çok çok güzeldir canim hatta bende o taraflarda

Son

Sonerde çok çok güzeldir canim bende Bornova taraflarında oturmuş olsam soneri ayarlardim.sende çok II bi secim yapmissin için rahat olsun

Sonerde çok çok güzeldir canim hatta bende o taraflarda
çok teşekkür ediyorum canım umarım hepimiz doğru tercihler yapmışızdır :) ben karabağlar tarafında oturuyorum ama bu tarafta düzgün bir yer bulamadığım için uzaklığa razı oldum soneri ayarladım :)

mahalle kuaförü var düğün için buraların tek tercihi hatta.minik bir dükkan ama şuan kadar gördüğüm tüm gelin saçları başarılıydı.makyaj konusu herkesin zevki farklı nede olsa, fiyat konusunu bilmiyorum.en çok işi o yapıyor :)

kızlar merhaba bende dün soner saç tasarımla anlaştım. Soner Saç Tasarım'da Caner Girgin diye bir makyöz var. Instagram'dan filan baktım güzel makyajlar yapıyor ama insanın en önemli günü olunca bir türlü rahat edemiyor. Boleynkızı senin makyajını kim yapmıştı?

Canim provaya git mutlaka birde kaprisli davran alttan alma hiç hoşuna gitmezse direk sildir ben böyle alttan alan sessiz bir tipim ondan da olabilir benimle ilgilenmedi ler çok :)
soner yaptı makyajımida gökhan diye bir adam gerçi yaptı değil yapamadı ama :) umarım senin içine siner canım

Ben
[QUO
aksilik çıkmazsa senin provana gelerim ve konusuruz olmayüzyüze bakalım bana ne der .çok çok teşekkür edrim tekrar sana bi ömür mutluluklarrrr diliyorummm:KK36:
[/QUOTE]

Canim bendee sana mutluluklar diliyorum hersey istedigin gibi olsun seninde kafana takilan olursa yaz ozeldende canim yardimci olurum.
Senin dugunun nerede canim nereyi ayarladin[/QUOTE]
canım ben simdi aradım güzel bi konusma gecti ama mesajını sonradan gördüğüm için ismini söyleyemedim :( ayrıca kızıyla konustum gidip konusucam bakalım .bilmiyorum ama sana çok güvenesim geldi içime sindi gibi inşallah makul bi fiyatta anlaşırız ikimizde orda gelin olur ve tanışırız çokkk isterim :KK36:

Canim provaya git mutlaka birde kaprisli davran alttan alma hiç hoşuna gitmezse direk sildir ben böyle alttan alan sessiz bir tipim ondan da olabilir benimle ilgilenmedi ler çok :)
soner yaptı makyajımida gökhan diye bir adam gerçi yaptı değil yapamadı ama :) umarım senin içine siner canım

İnşallah canım çok teşekkür ederim düğünden 1 hafta önce provaya alıcaklarmış bakalım gidicem muhakkak :)

s
İnşallah canım çok teşekkür ederim düğünden 1 hafta önce provaya alıcaklarmış bakalım gidicem muhakkak :)
düğününüz nezman benım mayısta soneremı gtsm dıye dusunuyorum bende ne kadara anlaştnız birde?

s

düğününüz nezman benım mayısta soneremı gtsm dıye dusunuyorum bende ne kadara anlaştnız birde?

Merhaba canım düğünüm 14 haziran. Ben kına, düğün ve fotoğraf çekimi için toplam 1.050 TL'ye anlaştım.

Merhaba canım düğünüm 14 haziran. Ben kına, düğün ve fotoğraf çekimi için toplam 1.050 TL'ye anlaştım.
Duz yapamadiniz mi:KK53: hayirli olsn bende orcun guzellikle konustum bugun provali gelin saci ve makyaji 400 dedi ona tamam dicem galiba

Back