• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Selam..şimdiden mutluluklar diliyorum..Ekol denilen hastanede sakın olmayın..resmen ticarethane..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar forumda estetik cerrahi ile ilgili yorumlara bakarken yorumunuzu gördüm ancak söylemeden de geçemedim ablam dahil kuzenim ekolde ameliyat oldular ve şuan ki durumlarından çok memnunlar ilgi alaka gayet iyiydi bir an bile ablamın yanından ayrılmadılar ameliyat sonrası doktorlara istediği an ulaşıp kafasındaki tüm sorunlara güzelce cevapladılar ve maddi olarak normal bir aile olmamıza rağmen fiyatlarda hiç uçuk değildi. Tabi sizin yaşadığınız durumu bilemem ama biz çok memnun kalmıştık.

merhabalar forumda estetik cerrahi ile ilgili yorumlara bakarken yorumunuzu gördüm ancak söylemeden de geçemedim ablam dahil kuzenim ekolde ameliyat oldular ve şuan ki durumlarından çok memnunlar ilgi alaka gayet iyiydi bir an bile ablamın yanından ayrılmadılar ameliyat sonrası doktorlara istediği an ulaşıp kafasındaki tüm sorunlara güzelce cevapladılar ve maddi olarak normal bir aile olmamıza rağmen fiyatlarda hiç uçuk değildi. Tabi sizin yaşadığınız durumu bilemem ama biz çok memnn kalmıştık.

merhabalar forumda estetik cerrahi ile ilgili yorumlara bakarken yorumunuzu gördüm ancak söylemeden de geçemedim ablam dahil kuzenim ekolde ameliyat oldular ve şuan ki durumlarından çok memnunlar ilgi alaka gayet iyiydi bir an bile ablamın yanından ayrılmadılar ameliyat sonrası doktorlara istediği an ulaşıp kafasındaki tüm sorunlara güzelce cevapladılar ve maddi olarak normal bir aile olmamıza rağmen fiyatlarda hiç uçuk değildi. Tabi sizin yaşadığınız durumu bilemem ama biz çok memnun kalmıştık.
Ben sağlık camiasının içindeyim. Bende ameliyatlar ekol de yapılıyor diye istememiştim o doktoru. Doktorun kalitesi kadar hastane ve kullanılan malzemelerin kalitesi önemlidir.

Ben sağlık camiasının içindeyim. Bende ameliyatlar ekol de yapılıyor diye istememiştim o doktoru. Doktorun kalitesi kadar hastane ve kullanılan malzemelerin kalitesi önemlidir.
açıkçası bende ameliyat olucam tekrardan bi araştırmak istedim. Ablam ve kuzenimide göz önüne aldım ama doktor tavsiyeleri adlı bir siteyede baktım sonra doktorların instagram hesaplarınada baktım bu forumada baktım :) ekol hakkında çok fazla kötü yorum göremedim burdada.Hijyen konusunda hastaneyide gördüğüm için hastaneye gidip görüşücem.

Vaser high definition olmak istiyorum izmirde kimi önerirsiniz reha gençosmanoğlu diyorlar ben özlem silistireli ye meme büyütme ameliyatı yaptirmistim ama yağ alma konusunda nasıldır bilmiyorum yardım lütfen

kızlar merhaba izmir de Dr. Aslı Can a meme silikonu ameliyatı olan var mı? olan varsa acil yazarmısınız

2007 de can kopal yaptı ameliyatımı gazi hastanesinde çokta memnunum yine olsa ona yaptırırım hiç kimse estetik bir burun olduğunu anlamıyor bile..

Fotoğraflarıma yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim....Dr um Can Kopal....Dr'um ve sevgili refakatçimin özeni sayesinde 11. günkü durumum bu ...Umarım herkesin burnu dilediği gibi olur....

Fotoğraflarına bakamıyorum bide fiyat öğrenebilirmiyim

ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz
Bugün kontrole gittim ilk günkü gibi çok ilgilii davrandıı çok mennnum çok

Ben hiç memnun kalmadım kendisinden. EKOL KBB Dr. Fatih Uygur 5 sene geçti göğüs ameliyatımdan, izler geçmedi halat gibi düzensiz yamuk yılık boğum boğum izler. Meme başlarını küçültecekti birini diğerinden büyük yapmış. Öyle kötü ki.. İzmir dışındayım, mahkemeye başvuracaktım, eşim fotoğraf çekilsin yorum yapılsın istemediği için öylece kaldı, birşey yapamadım. Tavsiyeediyorum.com ve benzeri sitelere yazdım, yazımı sildiler. Doktorlar hakkında sadece iyi yorumları bırakan siteler var, ben de iyi yorumları okuyunca onlara güvenip ve bu kişiyi seçmiştim ama çok pişman oldum sonrasında.

Arkadaşlar Eray Copçu ya burun ameliyatı olan var mı? Her yere bakıyorum Eray Beyin burun ameliyatları ilgili bir yorum yok..varsa bu konuda deneyiminiz yazar mısınız lütfen..benim için çok önemli..

Merhaba bende yeni yeni araştırıyorum ve Dr Aslı Can a meme protez ameliyatı olanınız var mı?

Bende aslı can hanımı araştırmaya başladım ama hiç yorum göremedim yaptıran varsa bilgi verin kızlar lutfeen

Cenk tokata oldum. 10 yıl geçti. Bu süreçte emzirdimde. sütte sıkıntı yaşamadım.izmirdeki en başarılı cerrah

Arkadaşlar Eray Copçu ya burun ameliyatı olan var mı? Her yere bakıyorum Eray Beyin burun ameliyatları ilgili bir yorum yok..varsa bu konuda deneyiminiz yazar mısınız lütfen..benim için çok önemli..
Ben Eray Bey' e ameliyatımı oldum ve başkalarına da yardımcı olsun diye. o dönemde yazıştığım birine attığım msj buraya da yazıyorum. tavsiye diye dusunmeyin. her doktorun başarılı olduğu ve olmadığı ameliyatları vardır. benim sürecim bu şekildeydi. Ameliyatı 2019/Mayıs ayında oldum. tecrübemi buraya yazarım. ben buralardan fikir sahibi oldum. Başkası da olsun diye dusunmustum. O yüzden gecikmeli de olsa paylaşmak istedim.
--------
Merhaba. Ben artık bu riski alcam dedim ve geçen cuma iki ameliyatı birlikte Eray beylere yaptırdım..göğüs gerçekten zormuş.iki gün ağrısı oldu.ama burunda ikinci ameliyat olduğu ve kırma işlemi olmadığı için çok sorun olmadı.bir de ameliyat uzun sürdüğü için çok narkoz verildi herhalde iki defa kustum.ama bugün bayağı toparladım. uyandığımda hemşirenin biri burnun çok güzel oldu dedi.doktor Şule hanım da çok iyi geçti dedi ameliyatların. hastane sürecinde ikisi birlikte 3 defa ziyaret ettiler .biri oncesinde, diğer ikisi sonrasında ki ilk burun ameliyatımı yapan Muhammed beyi ben sadece ameliyathane de görmüştüm.cok ilgilendiler. eray bey de burnun beklentimizin de üstünde iyi geçti. göğüslerin çok iyi oldu dedi..ben Muhammed beyin ameliyatından sonra nefes sorunu yaşıyordum.simdi ameliyatimin 3.gunundeyim ama bazen ağzımı kapatıp nefes alabiliyorum.tampon koymadilar.goguslerimi çok az gorebildim ama istediğim ölçülerde gibi duruyor..daha çok erken o yüzden başlıklara yazmiycam, tam netlestiginde yazacam.ben böyle ağır bir ameliyatı gecirdigime ve şuanda sonucun iyi olduğuna halen inanamıyorum.şoktayim sanki.diger doktorlar hiç öyle pozitif konusmayinca, bir doktor hariç ben de sonucun iyi olabileceğine inanmakta zorlanıyorum..ve kesinlikle iyi ki Muhammed beye yaptırmamışim diyorum. bakalim umarım 6 ay sonraki sonuçta yüzümü güldürür. yine haberleseriz.kendine iyi bak

Bir de son durumu paylaşayım:) Bu arada buranın şifresini unuttum, günlük telaş filan derken tekrar yazmam bu yüzden uzun sürdü. Eray Copçu ve ortağı Doktor Şule Hanım’a burun revizyon ameliyatımı ve meme küçültme ameliyatımı aynı anda 2019/Mayıs ayında yaptılar. burun revizyon ameliyatı sonrası çoğu sorun hal oldu ama bir taraftaki çöküklük devam etti. doktora 6 ay sonra durumu söyledim. o da burun tıpası verdi ki o zaman 400 TL. civarıydı, kendisi karşıladı. 6 ay kullanınca düzeldi. şimdi burnumdan hiç şikayetim yok. Göğüslerim de güzel oldu. ama ufak tefek sorunlar var. bana göre halen bir tık büyük ve meme uçlarımdan özellikle biri düz. yalnızca üşürsem biraz çıkıyor. göğüs ucundaki kahverengiliklerde ufak tefek dikiş hataları var. Ama genel görünüm güzel .doktor işinin epey arkasında duruyor. Yaklaşık 8-10 ay kadar ameliyat izlerini yok etmek için lazer yaptı ki. tüm lazer seanslarına kendi girdi. İzlerim nerdeyse hiç anlaşılmıyor. Göğüs uçlarına hiç dokunmadım aslında dedi ama yine de istersen göğüs ucunu düzeltmek ve biraz daha küçülmek için ikinci ameliyat yapabiliriz dedi. Büyüklüğü de ideal aslında dedi. Bu sefer aynı günde çıkarsın dedi. 2021/nisan ayında yapalım dedi. ben 2. bir ameliyat yaşamak konusunda kararsız kaldım. Öylece kaldı. Belki bu aralar bir gidip son kararı vermek için görüşebilirim.

nazmi yoğurtçu ile ilgili bilgi verecek olan var mı aranızda? meme küçültme ve karın germe yaptırmayı düşünüyorum kendisine

Reha gençosmanoğlu hakkında bilgisi olan var mı ? Meme büyütme konusunda . Teşekkürler

Back