kızlar burun ameliyatı olucam estetik amaçlı uzun zamandır düşünüyorum ama..dr.a karar veremedim...tavsiye sitelerinden ufuk bilkay var aklımda ve adnan menderes içiniçin iyi duyumlarım var.ADNAN MENDERES hakkında varsa bilbilerinizi paylaşır mısınız....
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandr bu siteyi takip ediyorum. araştırmalarım sonucu izmirde öne çıkan isimler ali barutçu ve ufuk bilkay.. ufuk bilkaydan ameliyat günü bile aldım ama ali barutçu hala aklımın bi köşesinde.. ameliyattan sonra keşke demek istemiyorum..2 hafta kaldı ameliyatıma ne yapcam bilmiyorum. kararsızlık beni mahvediyor.. yardım edin ali barutçu mu? ufuk bilkay mı?
kızlar evlenme niyeti ile yola çıkmış fakat miniklere kafa takmış biri olarak bana yardımcı olucğınızı ümit ederekten kadınlar kulübüne üye olmuş durumdayım:1shok:.hatta bliyomusunuz geçenlerde 3,5 yaşındaki yeğenim benimkillere eli çarpınca küçüüüük diyiverdi çocuk .hem de bütün akrabaların yanında.:1shok:beni tabi tahmin edersiniz sırayla kırmızı,yeşil,mor. izmirde ameliyat olmayı düşünüyorumtavsiye edebileceğiniz yada sakın şuna gitme diyebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?.hangi marka silikonlar iyi.pıp,mentor?:enbuyukkk:
bu yazı 2 yıl önce yazılmış.arkadaşlar ben de doc.dr ufuk bilkay ile prof.dr.adnan menderes arasında kaldım.adnan menderese estetik burun ameliyatı olan yokmu? Lütfen yardımcı olun((
burun estetiği yaptıralı 13 gün oldu.izmir de ekol hst. Cem Karas a ameliyat oldum,arkadaşlarımız tavsiyesiyle.ücret olarak bana çok uygun geldi,ilk başta elbet korkularım vardı,tedirgin oluyordum ancak dr um beni çok aydınlattı. genel anestezi oldum. atel ile 10 gün geçirdim. atel pazatesi alındı.şuan ufak şişlikleri saymazsak süper:))) şişlikler için masaj yapıyorum hergün.bir aya geçicek dedi dk um. ağrısız sıkıntısız bir operasyon geçirdim hemde bu sıcak havada :))) gözüm kapalı öneriyorum...
çok geçmiş olsun.umarım hayal ettiğin gibi bir buruna kavuşmuşsundur.darısı bizim başımıza inşallah.
bir arkadaşım da o doktora ameliyat olmuştu ama pek memnun kalmamıştı açıkçası.nedenini hatırlamıyorum şu an. sen de memnun kaldığını söyledin. bu doktora karar verme aşaması çok meşakkatli.
ücret olarak ne kadar aldı peki doktorun. ben şunu merak ediyorum. ssk sağlık operasyonlarını karşılıyor ya.deviasyonu da karşılıyor.peki doktora belli fark verilse oluyor mu öyle bişiler. eskiden olurdu dayaklaşık 5 sene önce bir arkadaşım o şekilde oldu ameliyatını.doktora elden fark parası ödedi.ama sonra kaldırıldı yasaklandı gibi hatırlıyorum.öyle ha deyince de 3500-4000tl çıkarıp verilmiyor doktora da.malum çoluk çocuk olunca masrafları vs vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?