• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar ben iki defa burun ameliyatı oldum 9 eyl.de fonksiyonları yerinde ama estetik olarak hiç beğenmedim.o nedenle revizyon olmayı planlıyorum.bence kbb ciler sadece fonksiyonel olarak düzeltebiliyorlar gerisi plastik cerrahlara kalıyor.bana bora karaali ile ilgili bilgi verecek arkadaşları bekliyorum.

arakadaşlar ben adını varmem uygun olmayacak yılların deneyimli doktoruna gittim.bilirsiniz seçkin yerlerde muayehaneleri oluyor.bu arada ben öğretmenim.ayrıca olmasamda çok önemli değil bence.fakat adam benimle resmen dalga geçti.sanki belli bir zümre dışında hiç hastası olmamış gibi küstah ve iticiydi.nerdeyse bu maaşla nasıl olacaksın deme cürretinde bulunacaktı.çok pişman oldum fakat parayıda vermiş oldum.insanların profesyonelce hizmet verme anlayışı yoksa baştan kaybediyorlar bence.bir doktorun karşısında rahat olabilmek çok önemli.

askask ben de aynı dertten müzdaribim fakat çok korkuyorun benimde tekrar olursam 3. ameliyatım olacak.ilk ikisi kbb yaptı.güya rinoplasti fakat:((duygularını paylaşırsan ve tabi fotolarında sevinirim.

doktorumdan memnunum fakat zamanla beklentiler değişiyor ismini vermeyi burdan uygun bulmuyorum özelinden verebilirim fakat burda yeniyim.çünkü bende çok ilgisi ve emeği var

merhabalar atay atabeye ameliyat olan var mi aranizda burundan merak ediyorum nasil acaba atay hoca? bilgisi olan varsa yazsin lutfennnn

2009 yılında biraz sivri ama büyük olmayan burnumun ucunu biraz yuvarlaklaştırmak için boğaziçi tıp merkezine başvurdum dr. salih mollaosmanoğlu sadece burun ucu ameliyatı olduğu için basit bir operasyon olduğunu söyledi ve ameliyatımı yaptı ameliyatta benim onayım olmadan burun kanatlarımı kesmiş ve sıkı dikmemiş burnum şişince bütün dikişlerim patladı 15 gün beni bekletti ve yaralar o şekilde kaynadı çok derin iz yapınca iğneyle uyuşturdu ve tekrar kesti bu kez kanatlar iyice küçüldü ve iğnenin etkisi geçince eve giderken yolda acıdan bayıldım ama yine olmadı yine izler çok derindi burun deliğimin biri diğerinin iki katıydı ve kurum bu hatanın üzerine tekrar ameliyatı üstlendi ve dr. tuğrul maral iki kez revizyon ameliyatı yaptı ama yine de o ucunda yamukluk düzelmedi üstüne üstlük tuğrul beyde hiç doğal olmayan kalkık bir burun yaptı ve benim burun kemerimde hiç sorun yokken ucu çok küçüldüğü ve kıkırdak kaybı olduğu için kemerinide iyice inceltti ve yapay görünümlü bir burnum oldu daha da kötüsü yara izlerim çok derin ve kırmızı iki yıl geçti ama hiç düzelmedi ne güzel burnum vardı yüzüm rezil oldu çok pişmanım salih mollaosmanoğlu yüzümü rezil etti. Asla tavsiye etmiyorum...:43:

Kzlar cemil tugayı dusuorum ama devilasyn da olucam estetk olarak cok iyi dye duydum ki resmleride grdm cok begndm ama devisynda nasl hc bi fkrm ykk bilgsi olan vrmi acaba

Forumdaki tüm yazılanları okumaya çalışıyorum ama okudukça da kafam daha çok karışıyor:(
Cüneyt Özek ve Ufuk Bilkay arasında kaldım ama Cemil Tugay'la Atay Atabey'in isimleri de çok geçiyor. Karar vermek ne zor yüzündeki en önemli ve göze çarpan bişiyle ilgili.

can kopala amelıyat olanlar var mı su son zamanlarda ıcınızde?ben kendıısıne amelıyat olucam ınş.en yakın zaman da ama bır turlu hakkında detaylı bır bıllgı edınemedım ve yaptıgı burunlardan forumda bır kısıden harıç kımseyı gormedım bu duurmda bıraz kafamı karıstırıyor ne yapacagımı bılmıyorum baska bır dr. desem o da zor..kendısı bana en uygun fıyatı verdı bılıyorum bu gıbı ıslerı ucuza mal olsun dıye herkeste yaptırmamamk lazım ama benım de fazla bır maddı gucum yok..kafam cok karısık dogru mu yapıyorum bılmıyorum..

bende 30 hazirana gün aldım ama benimde teredütlerim var...ayrıca ben ailemden gizli ameliyat olcam:77:

merhabalar atay atabeye ameliyat olan var mi aranizda burundan merak ediyorum nasil acaba atay hoca? bilgisi olan varsa yazsin lutfennnn

rarlım ben atay atabeye oldum ve ınan cok menunum ne acı ne memnunıyetsızlık yasadım profılımde albumum var dılersen bakop fıkır edın canımö

Kesinlikle katılıyorum. Ali Barutçu kelimenin tam anlamıyla süperdir. Burnum kırıldığında yerine koyan oydu. Çok araştırma yapmıştık bu konuda ve herkes aynı ismi verdi. Hatta burnum alçıdayken Asancakta yemek yiyiyordum yan masadan çok hoş bir hanım Ali Barutçu mu yaptı burnunuzu diyince şaşırmıştım:)
Ali Barutçu 9 Eylül Ünv. Estetik ve Plastik Cerrahi nin Ana Bilim Dalı Başkanıdır.
Çok ilgili bir insan aynı zamanda, benim için tatlini bölüp Bodrum dan gelmişti.
Üstelik paragöz biri de değil...

merhaba ben de geçen ay burun ameliyatı için 9 eylül hastanesine gitmiştim.ama herkes 9 eylül hastanesinin eskisi gibi bir önemi kalmadığını söyledi.özelde olsan daha iyi olur dediklerinde vazgeçtim. şimdi bu yazıyı okuyunca acaba ameliyat olsam nasıl olurdu diye düşündüm.bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim...bu ameliyatı kesin olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsızım:53:

kızlar yazdıklarınızın çoğunu okudum,ancak çoğunuz burun estetiğiyle ilgili yazmışsınız.ben önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum,izmirde göğüs estetiği olupta memnun kalan arkadaşlardan yardım ve fikirlerini bekliyorum!!!

Back