• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar ben ameliyat olalı 10gün oldu.her kesin çektiği sıkıntıları çektim bende,fakat ameliyat olduğumda,hatta ilk alçılarım çıkarılana dek,burnum bayağı kalkıktı ve çok mutluydum.2.alçıyıda doktorum 3gün önce yaptı burnumun ucu bu seferde bana düşmüş gibi geldi.ilk zamanlar şiş olduğu için böyledir diye düşünüyorum,fakat dahada düşecek diye :2:canımda sıkılıyor.sizdede böyle bir sıkıntı oluştumu bilgi verirseniz sevinirim.doktorumla randevum salı günü gidince soracağım.açısının normal olduğunu telefonda zaten söyledi ama ben üzülüyorum

arkadaşlar ben ameliyat olalı 10gün oldu.her kesin çektiği sıkıntıları çektim bende,fakat ameliyat olduğumda,hatta ilk alçılarım çıkarılana dek,burnum bayağı kalkıktı ve çok mutluydum.2.alçıyıda doktorum 3gün önce yaptı burnumun ucu bu seferde bana düşmüş gibi geldi.ilk zamanlar şiş olduğu için böyledir diye düşünüyorum,fakat dahada düşecek diye :2:canımda sıkılıyor.sizdede böyle bir sıkıntı oluştumu bilgi verirseniz sevinirim.doktorumla randevum salı günü gidince soracağım.açısının normal olduğunu telefonda zaten söyledi ama ben üzülüyorum

arkadaşlar,burnum açılsın size nasıl olduğunu aktaracağım.sonra beğenirsem doktorumu paylaşacağım

Merhaba arkadaslar bende 10. ayada liposuction yaptirmak istiyorum ama burdaki doktorlarin hangisini sececegim karar veremedim nekadar zor ismis, birde yurtdisinda olmam dezavantaj tabiki. Genelde burun ameliyati yaptirmissiniz hic liposuction yaptiran varmi izmirde hangi dok önerirsiniz.

Cüneyt özek , Can kobal , Ahmet saylan, Ufuk bilkay, Ulvi güner
bu doktorlari hepsini bu sitede duydum sizce hangisi iyi tavsiyelerinizi bekliyorummm.:5:

arkadaşlar bugün burnumdaki alçı alındı.bu benmiyim anlamadım ya.hala şiş olmasına rağmen süper görünüyorum.yıllarca saçlarımı toplamazdım resim çektirmezdimyan profilden.ama şimdi ayna elimden düşmüyor.dotorumsa süper ilgili ve mükemmel.türk lokumu burun yapıyor.inanın şuana kadar gördüğüm en harika yapılmış burun.çünki benim burnumun 2.ameliyatı ve ilk ameliyatta kıkırdak namına birşey kalmamıştı.isteyenlere doktorumun adını verebilirm.

arkadaşlar bugün burnumdaki alçı alındı.bu benmiyim anlamadım ya.hala şiş olmasına rağmen süper görünüyorum.yıllarca saçlarımı toplamazdım resim çektirmezdimyan profilden.ama şimdi ayna elimden düşmüyor.dotorumsa süper ilgili ve mükemmel.türk lokumu burun yapıyor.inanın şuana kadar gördüğüm en harika yapılmış burun.çünki benim burnumun 2.ameliyatı ve ilk ameliyatta kıkırdak namına birşey kalmamıştı.isteyenlere doktorumun adını verebilirm.

elmina , doktorun kim merak ettim. fotograf da eklesen de gorsek:)

elmina , doktorun kim merak ettim. fotograf da eklesen de gorsek:)

bülent kale,askeri bir hekim ben ameliyatımı manisa vatan hastanesinde oldum.fotoğraf eklemeyi bilmiyorum yeni üyeyim.fakat öğrendiğime göre ünlü profösör onur erolla çalışmış ve onun taktiğini uyguluyor.bülent beyi ayrıca kardiyoloji profösörü olan abim önerdi.mükemmel bir doktor.çokta ilgili.:89:

bu arada izmir de en iyi kim simdi kafam karisti benim. cemil beyi cok oneren oldu ona ameliat olan var mi?

ben Cemil Beye ameliyat oldum canım ben şahsen çook memnunum doktorumdan ben çok beğeniyorum kendi burnumu çok ilgili bir doktor bana yaptığı tasarımın aynısını hatta daha güzelini yaptı ben Cemil Tugayı öneriyorum.

kızlar merhaba burnumun ucu düştü gibi geliyor yani burnu kaldırmak için konulan destek off.acaba kalkarmı bilgisi olan varmı

kesinlikle ekol hastanesi ve :nazar:cem karas diyorum ve başkada bişey demiyorum,kendisine 10 gün önce ameliyat oldum ve çok çok çok mutluyum.hiçbir sorun yaşamadım,işinin hakkını veren mükemmel bir doktor.her hastasıyla ayrı ayrı ilgileniyor ve zaten boş vakti hiç yok,böyle güvenilir bir dr bulmak kolay oladı ama ALLAH bana nasip etti çok mutluyum

kesinlikle ekol hastanesi ve :nazar:cem karas diyorum ve başkada bişey demiyorum,kendisine 10 gün önce ameliyat oldum ve çok çok çok mutluyum.hiçbir sorun yaşamadım,işinin hakkını veren mükemmel bir doktor.her hastasıyla ayrı ayrı ilgileniyor ve zaten boş vakti hiç yok,böyle güvenilir bir dr bulmak kolay oladı ama ALLAH bana nasip etti çok mutluyum

eliff burnunu gorebilirmiyim ve nerde ameliyat oldun????

ben Cemil Beye ameliyat oldum canım ben şahsen çook memnunum doktorumdan ben çok beğeniyorum kendi burnumu çok ilgili bir doktor bana yaptığı tasarımın aynısını hatta daha güzelini yaptı ben Cemil Tugayı öneriyorum.

burnunuzu gorebilirmiyim????

merhaba dokuz eylül kbb de burun ameliyatı olan var mı? veya olduğunu bildiğiniz kimse var mı sonuçlar nasıl? teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle kulupte yeniyim.herkese merhaba.ben iki defa burun ameliyatı geçirdim.profilden fena değil fakat önden çok tombul özelliklede ucu.smyrna yanılmıyorsam benimle aynı durumda.ikinci ameliyatımı 2007 de oldum bir kbb uzmanına.o zamanlar tüm derdim nefes almaktı fakat şimdi biraz da güzel olsun istiyorum.önerilerinizi bekliyorum

Back