arkadaşlar bugün burnumdaki alçı alındı.bu benmiyim anlamadım ya.hala şiş olmasına rağmen süper görünüyorum.yıllarca saçlarımı toplamazdım resim çektirmezdimyan profilden.ama şimdi ayna elimden düşmüyor.dotorumsa süper ilgili ve mükemmel.türk lokumu burun yapıyor.inanın şuana kadar gördüğüm en harika yapılmış burun.çünki benim burnumun 2.ameliyatı ve ilk ameliyatta kıkırdak namına birşey kalmamıştı.isteyenlere doktorumun adını verebilirm.
elmina , doktorun kim merak ettim. fotograf da eklesen de gorsek:)
bu arada izmir de en iyi kim simdi kafam karisti benim. cemil beyi cok oneren oldu ona ameliat olan var mi?
kesinlikle ekol hastanesi vecem karas diyorum ve başkada bişey demiyorum,kendisine 10 gün önce ameliyat oldum ve çok çok çok mutluyum.hiçbir sorun yaşamadım,işinin hakkını veren mükemmel bir doktor.her hastasıyla ayrı ayrı ilgileniyor ve zaten boş vakti hiç yok,böyle güvenilir bir dr bulmak kolay oladı ama ALLAH bana nasip etti çok mutluyum
ben Cemil Beye ameliyat oldum canım ben şahsen çook memnunum doktorumdan ben çok beğeniyorum kendi burnumu çok ilgili bir doktor bana yaptığı tasarımın aynısını hatta daha güzelini yaptı ben Cemil Tugayı öneriyorum.
burnunuzu gorebilirmiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?