İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

arkadaşlar yarın ufuk bilkayla randevum var burun estetiği için ... ufuk beye ameliyat olan varsa yardımcı olabilirmi yani foto felan görsem içim rahatlasa yahu teşekkür ederim..

bende izmirde ikikez cem karasa oldum maaleseffffffffff burun estetiği ve deviasyon hem şekil hemde nefes problemim düzelmedi iki ameliyat sonucuda maalesef cok kötüüüüüüüüü.2.ameliyatımın üzerinden 1 yıl gectı 3.revizyon ameliyat için doktor arastırıyorum ama hala karar veremdim o kadar zor kııııııı ıkı basarısız operasyondan sonra 3..yü olmak ,en ii doktoru bulabılmekkkkkk,mikado arkadaşımızın cok güzel olmus revizyon oldugu için onu örnek gösterdim acaba can kopal beyle bi görüşsemmi?hep olumlu yorumlar okudum can bey için?....başka revizyon olan arkadaslar varmı acaba kendısıne?

arkadaşlar yarın ufuk bilkayla randevum var burun estetiği için ... ufuk beye ameliyat olan varsa yardımcı olabilirmi yani foto felan görsem içim rahatlasa yahu teşekkür ederim..

en son burda ufuk beye laika ameliyat oldu. onunla bi görüş istersen bir de milkinis var

Arkadaşlar Prof. Dr. Ahmet Seyhan ı Tavsiye ederim Kepçe Kulak Burun Ve Göğüste oldukça Başarılı gördüm bizzat olan hastaları bende..

Mikado derken beni kastediyorsanız ben revizyon olmadım...İlk ve tek ameliyatımdır...Ancak burnum çok berbat vaziyetteydi......Belki ondan aklınızda öyle kalmıştır....

can bey'i baya öven var. siz ne dersiniz kızlar??
ben istanbul'da olmayı düşünüyorum ama can bey için izmir'i de düşünebilirim.

selam papatya ben sizin yazılarınızı okuyorum baştan buyana.ben kararımı okuduktan sonra pazar günü verdim.çarşamba günü ameliyatımı oldum.şişliklerim hayli fazla.ben doktorumun adını ona sormadan veremem fakat şukadar söyleyeyim.süper bir doktor.benim 2.ameliyatım ilki 17yaşında kbbye yaptırmıştım içinde kıkırdak dokusu bile bırakmamış doğru düzgün,resmen felaketti.şimdi burnuma alçıların arasından bakıyorum çok hoşuma gidiyor.minik kalkık bir burun ve bir insanı nekadarda değiştiriyor bilseniz.şimdide sorunum mutluluktan iştahım arttı.göz altlarım mosmor.tek sorunum ödemler ve temizlemek.ama daha 5gün oldu.tamponlarım 2.gün alındı.alçıda çarşamba günü alınacak çok heycanlıyım.belki inanmayacaksınz ama doktorum ben burnumu temizleyemiyorum diye evimize kadar geldi.dediğim gibi mükemmel bir doktor.

çok kararsızım doktorunuz kim

lütfen yardım doktorunuz kim acaba , çok kararsızım

arkadaşlar Cemil Tugaya ameliyat oldum ben. Ve çook memnun kaldım süper bir doktor bence İzmir'deyseniz Cemil beylede mutlaka görüşün derim.Hiçbir ağrım olmadı morluk ve şişlik olmadı. Kent hastanesinde yapıyor zaten ameliyatları bir gün hastanede kalıyorsunuz ilgi alaka çok çok iyi. Ben doktorumu burdan buldum bende yardımcı olursam ne mutlu bana:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…