Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yarın ufuk bilkayla randevum var burun estetiği için ... ufuk beye ameliyat olan varsa yardımcı olabilirmi yani foto felan görsem içim rahatlasa yahu teşekkür ederim..
bende izmirde ikikez cem karasa oldum maaleseffffffffff burun estetiği ve deviasyon hem şekil hemde nefes problemim düzelmedi iki ameliyat sonucuda maalesef cok kötüüüüüüüüü.2.ameliyatımın üzerinden 1 yıl gectı 3.revizyon ameliyat için doktor arastırıyorum ama hala karar veremdim o kadar zor kııııııı ıkı basarısız operasyondan sonra 3..yü olmak ,en ii doktoru bulabılmekkkkkk,mikado arkadaşımızın cok güzel olmus revizyon oldugu için onu örnek gösterdim acaba can kopal beyle bi görüşsemmi?hep olumlu yorumlar okudum can bey için?....başka revizyon olan arkadaslar varmı acaba kendısıne?
selam papatya ben sizin yazılarınızı okuyorum baştan buyana.ben kararımı okuduktan sonra pazar günü verdim.çarşamba günü ameliyatımı oldum.şişliklerim hayli fazla.ben doktorumun adını ona sormadan veremem fakat şukadar söyleyeyim.süper bir doktor.benim 2.ameliyatım ilki 17yaşında kbbye yaptırmıştım içinde kıkırdak dokusu bile bırakmamış doğru düzgün,resmen felaketti.şimdi burnuma alçıların arasından bakıyorum çok hoşuma gidiyor.minik kalkık bir burun ve bir insanı nekadarda değiştiriyor bilseniz.şimdide sorunum mutluluktan iştahım arttı.göz altlarım mosmor.tek sorunum ödemler ve temizlemek.ama daha 5gün oldu.tamponlarım 2.gün alındı.alçıda çarşamba günü alınacak çok heycanlıyım.belki inanmayacaksınz ama doktorum ben burnumu temizleyemiyorum diye evimize kadar geldi.dediğim gibi mükemmel bir doktor.
selam papatya ben sizin yazılarınızı okuyorum baştan buyana.ben kararımı okuduktan sonra pazar günü verdim.çarşamba günü ameliyatımı oldum.şişliklerim hayli fazla.ben doktorumun adını ona sormadan veremem fakat şukadar söyleyeyim.süper bir doktor.benim 2.ameliyatım ilki 17yaşında kbbye yaptırmıştım içinde kıkırdak dokusu bile bırakmamış doğru düzgün,resmen felaketti.şimdi burnuma alçıların arasından bakıyorum çok hoşuma gidiyor.minik kalkık bir burun ve bir insanı nekadarda değiştiriyor bilseniz.şimdide sorunum mutluluktan iştahım arttı.göz altlarım mosmor.tek sorunum ödemler ve temizlemek.ama daha 5gün oldu.tamponlarım 2.gün alındı.alçıda çarşamba günü alınacak çok heycanlıyım.belki inanmayacaksınz ama doktorum ben burnumu temizleyemiyorum diye evimize kadar geldi.dediğim gibi mükemmel bir doktor.
Kimse bu konuda yardımcı olmuyor, forumda biyerlerde yazıyordu ama nerede...Ufuk bey'in muayene ücreti 200 tl. imiş sordum.fakat ameliyat ücreti konusunda bilgisi olan var mı? kendisine mail attım 2 hafta oldu, izinden yeni döndüğünden mi bilmiyorum, cevap yok..
yagmurdamla eger bir seyler ogrenmek istiyorsan burun estetigi bolumundeki konulari teker teker arastiracaksiniz, okuyup kim kimin hastasi ogreneceksiniz, hatta burnunu merak ettigin kisileri arkadas olarak ekleyip resimlerine bakacaksiniz, kabul etmezlerse ozelden mesaj gondereceksiniz falan...yani burdan birilerinden cevap beklemek yerine konulari arastirin ve okuyun zaten o zaman herseyi ogrenirsiniz.
yani birilerinden yardim beklemeyin cunku her gun baska biri ''izmir'de kime ameliyat olmaliyim'' diye soruyor, herkese ayri ayri cevap verilmez ki...
konulari inceleyin sorularinizin cevabini mutlaka bulacaksiniz boshayallersmile
bu arada ben ufuk beyin hastasiyim resimlerime bakabilirsin.
merak ettigin seyler de benim konularimda mevcut.
sevgiler...
yukarida yazdiklarimi da size de yazmisim farzedin nevin_izm
sevgiler gamyoncuiremsu
Uyuyangüzel
Beni arkadas listene eklersen sevinirim. Izmir de doktor arastiriyorum
Mikado derken beni kastediyorsanız ben revizyon olmadım...İlk ve tek ameliyatımdır...Ancak burnum çok berbat vaziyetteydi......Belki ondan aklınızda öyle kalmıştır....
merhaba ufuk beye ameiyat olmaktan neden vazgeçtinizevet vazgeçtim 22 ocaktı ameliyat tarihim ben vazgeeçtim..benim olayım çok komplike onu söyleyeyim..