Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karar vermek grçktn çok zorr
Kimse bu konuda yardımcı olmuyor, forumda biyerlerde yazıyordu ama nerede...Ufuk bey'in muayene ücreti 200 tl. imiş sordum.fakat ameliyat ücreti konusunda bilgisi olan var mı? kendisine mail attım 2 hafta oldu, izinden yeni döndüğünden mi bilmiyorum, cevap yok..
yagmurdamla eger bir seyler ogrenmek istiyorsan burun estetigi bolumundeki konulari teker teker arastiracaksiniz, okuyup kim kimin hastasi ogreneceksiniz, hatta burnunu merak ettigin kisileri arkadas olarak ekleyip resimlerine bakacaksiniz, kabul etmezlerse ozelden mesaj gondereceksiniz falan...yani burdan birilerinden cevap beklemek yerine konulari arastirin ve okuyun zaten o zaman herseyi ogrenirsiniz.
yani birilerinden yardim beklemeyin cunku her gun baska biri ''izmir'de kime ameliyat olmaliyim'' diye soruyor, herkese ayri ayri cevap verilmez ki...
konulari inceleyin sorularinizin cevabini mutlaka bulacaksiniz boshayallersmile
bu arada ben ufuk beyin hastasiyim resimlerime bakabilirsin.
merak ettigin seyler de benim konularimda mevcut.
sevgiler...
yukarida yazdiklarimi da size de yazmisim farzedin nevin_izm
sevgiler gamyoncuiremsu
Ben bu mesajı baya önce yazmıştım yerimseniben Ben de 2 sene falan araştırdım hatta doktorların isimlerini, forum konularını ezberledim diyebilirim.boshayallersmileGüncel olarak sormuştum şuanki durum nasıl diye, onların da zaten cevaplarını biraz burdan biraz Ufuk Bey'den aldım sağolsunyerimseniben
Tekrar yardım edenlere teşekkürlervereliniortak
Ben bu mesajı baya önce yazmıştım yerimseniben Ben de 2 sene falan araştırdım hatta doktorların isimlerini, forum konularını ezberledim diyebilirim.boshayallersmileGüncel olarak sormuştum şuanki durum nasıl diye, onların da zaten cevaplarını biraz burdan biraz Ufuk Bey'den aldım sağolsunyerimseniben
Tekrar yardım edenlere teşekkürlervereliniortak
sorularina cevap alabildigine sevindim :hulya:
OP.DR.EBRU DURMUŞ ...arastırın arkadaslar... cok iyi bir cerrah... ben kendim sahsen kendısıyle calısıyorum...yanı bır cok amelıyatını bırebır goruyorum..ve onerıyorumm:lepi:[/Qfiyat aalığı nasıl peki?
Alçıları çıkardık,sonuç çok iyi.