• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

karar vermek grçktn çok zorr

evet kesinlikle cok zor...
ben aylarca dusundum bu konuyu ameliyattan once...
yaklasik bir yil kadar surekli netten aklimda olan doktorlari arastirdim.
memnun olmayan var mi, sikayeti olan var mi diye...
doktor secimi cok zor...
ama en sonunda akliniza bi doktor yatacak ve onu sececeksiniz iste kizlar yerimseniben

Kimse bu konuda yardımcı olmuyor, forumda biyerlerde yazıyordu ama nerede...Ufuk bey'in muayene ücreti 200 tl. imiş sordum.fakat ameliyat ücreti konusunda bilgisi olan var mı? kendisine mail attım 2 hafta oldu, izinden yeni döndüğünden mi bilmiyorum, cevap yok..

yagmurdamla eger bir seyler ogrenmek istiyorsan burun estetigi bolumundeki konulari teker teker arastiracaksiniz, okuyup kim kimin hastasi ogreneceksiniz, hatta burnunu merak ettigin kisileri arkadas olarak ekleyip resimlerine bakacaksiniz, kabul etmezlerse ozelden mesaj gondereceksiniz falan...yani burdan birilerinden cevap beklemek yerine konulari arastirin ve okuyun zaten o zaman herseyi ogrenirsiniz.
yani birilerinden yardim beklemeyin cunku her gun baska biri ''izmir'de kime ameliyat olmaliyim'' diye soruyor, herkese ayri ayri cevap verilmez ki...
konulari inceleyin sorularinizin cevabini mutlaka bulacaksiniz boshayallersmile

bu arada ben ufuk beyin hastasiyim resimlerime bakabilirsin.
merak ettigin seyler de benim konularimda mevcut.

sevgiler...

yukarida yazdiklarimi da size de yazmisim farzedin nevin_izm

sevgiler gamyoncuiremsu

Ben bu mesajı baya önce yazmıştım yerimseniben Ben de 2 sene falan araştırdım hatta doktorların isimlerini, forum konularını ezberledim diyebilirim.boshayallersmileGüncel olarak sormuştum şuanki durum nasıl diye, onların da zaten cevaplarını biraz burdan biraz Ufuk Bey'den aldım sağolsunyerimseniben

Tekrar yardım edenlere teşekkürlervereliniortak

Ben bu mesajı baya önce yazmıştım yerimseniben Ben de 2 sene falan araştırdım hatta doktorların isimlerini, forum konularını ezberledim diyebilirim.boshayallersmileGüncel olarak sormuştum şuanki durum nasıl diye, onların da zaten cevaplarını biraz burdan biraz Ufuk Bey'den aldım sağolsunyerimseniben

Tekrar yardım edenlere teşekkürlervereliniortak

sorularina cevap alabildigine sevindim :hulya:

MikaDo35 merhaba,

Daha once espoir dan bilgi aldim Istanbul da Onur Erol a yaptirmayi dusunuyordum, hala da bilmiyorum aslinda ne yapacagimi, ama aslen Izmir liyim, sanirim Izmir de bir doktor bulup yaptirmak daha kolay olacak. Beni arkadas listene ekleyebilirsen sevinirim. Fikir alabilmek icin ben de senin fotograflarini gormek isterim. Tesekkurler.

Uyuyangüzel

Beni arkadas listene eklersen sevinirim. Izmir de doktor arastiriyorum ve senin yazdiklarini okudum, sonucu ben de gormeyi diliyorum.
Simdiden tesekkurler

Uyuyan guzel
Ancak simdi tekrar girebildim foruma, beni eklemissin tesekkurler, fotograflarina da baktim, cok guzel olmus burnun..burun ucu kikirdagina bir operasyon yapilmis miydi?

Reha Gençosmanoğlu hakkında bilgisi olan, ona ameliyat olmus birileri var mı acaba??

bende ameliyat olacağım muhtemelen önümüzdeki hafta .özel doktor. araştırmalarıma dayanarak onda karar kıldım yaptığı burunlarıda gördüm inşallah umduğum gibi olur bir sorun yaşamam diğe ümit ediyorum bugun doktorun yapmam icin verdiği testleri yaptırdım akşam sonucları alacağım ve muhtemelen önümüzdeki hafta düşünüyorum ameliyat olmayı gelişmeleri sizlerle dilerseniz paylaşa bilirim arkadaşlar sizinde aklınızda fikir olmuş olur emeliyat olduktan sonra öncesi ve sonrası fotoraflarıda paylaşacağım mail yolunla

arkadaşlar 3 . kez burun ameliyatı olmayı duşunuyorum ıkı kez ust uste kırdım bırıncısı ıyı gectı ama ıkıncı amelıyattan memnun kalmadım ALİ BARUTÇU ya ameliyat olmuştum ...Şimdi dr UĞUR ÇERÇİ ye gittim daha önce ona ameliyat olan varmı.Yada izmirde ameliyat olabileceğim bir doktor önerebilir misiniz???

arkadaslar ben 3 dr.dan randevu aldım bayadır arastryorum bu dr.lar hakkında genelde ıyı yorum yapılmıs ama olan ark.bana bılgı verırsenız cok sevınırım cnku ben karar veremıyorum :( cemıl tugay atay atabey ve ufuk bilkay hangı dr. nasıldır yazarsanız cok sevınıcem cnku bı an once su ameliyatı olup kurtulmak ıstıyorum :(

Arkadaşlar benimde kulaklarımla ilgili sorunum var. Ahmet seyhan mı yoksa cemil tugay mı bu iki doktor arsında gidip geliyorum henüz karar veremedim. Daha önce kepçe kulak ameliyatı olan varssa bu doktorlara, lütfen yardımcı olabilrler mi cevaplarınızı bekliyorum:49:

bende can kopala olmayı düşünüyorum elifin verdii bilgiler çok samimi geldi can hocayla görüşmeye de gittim açıkçası olumlu izlenim bıraktı bnde gerçi olmana gerek yok dedi ama şimdi elif eğer okuyorsan burnunun fotolarına ihtyacım vaar:(

Back