İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

ekim13 cüm işte sorunda bu ben şehir dışında görev yapıyorum. izmirde değilim izne gidicem 2 hafta sonra bi daha da imkanım olmaz. o yüzden karar vermek zorundayım. iznimde kısıtlı zaten

evet gerçekten ali barutçu ve ufuk bilkay hakkında çok güzel yorumlar var.
fakat ben üstüne basa basa CÜNEYT ÖZEK diyorummm..
bende eylülde olucam cüneyt özek ameliyatımı. bu kararı verirken inanın çok düşündüm çok araştırma yaptım en son bi arkadaşım oldu kendisine ve inanamassınız müthiş ötesi kelimenin tek anlamıyla harika. sadece arkadım oldu diye de değilde hastanede gördüm konuştum ameliyat olanlarla gerçekten hepsi çok hoştu.
sonra hakkında bilgi filan topladım bi kere kendisi yurt dışında estetikle ilgili bi sınavı geçmiş tek doktor türkiyede. gerçi araştırırsanız zaten hakkında herşeyi öğrenebilirsiniz. ben sıcakta olmak istemedim o yğzden eylülde oluyorum kesinlikle cüneyt özekk.. ayrıca çok iyi çok ilgili çokta tatlı kendisi:)
sevioree seni cüneyt özekk.

arkadaşlar diz çevreme liposakşın yaptıracağım op.dr.bahadır özkeskin hakkında bilgisi olan varmı.

canım ben kendi fikrimi söyledim. cüneyt hoca gerçekten çok iyi.
yardımcı olmak adına paylaşmak istedim. istersen araştır sende.
ama ben cuneyt hocada karar kıldım.istersen bi görüş tel filan istersen verebilirm cuneyt hocanın..yüz yüze görüşmek daha etkili oluyor daha iyi tanıyabiliyosun.

cüneyt hocanın teli var bende. az zamanım kaldı.. bi daha ne zaman gidicem izmire kimbilir? neyse bi gideyim görüşeyim de.. peki ufuk beyle görüştün mü hiç? onun hastalarını gördün mü?

Ufuk hocanın bı hastasıyla konuŞtum gÜzeldı ama estetık olduĞu bellıydı.arkadaŞım konuŞtu ufuk hocayla ama cÜneyt hocada kakar kıldı.zaten yan yana odaları. Sankı cÜneyt hocanın yaptıĞı amelıyatlar daha doĞal geldı bıze.
DedıĞım gıbı ben cÜneyt hocada karar kıldım ..
Sen ne zaman olmayı dÜŞÜnÜyosun amelıyatını?

dora
cüneyt hocaya arkadaşların ne ameliyatı oldular sen ne amelıyatı olmayı planlıyorsun?
ben ufuk bilkaydan ameliyat günü aldım ama sanki bişiler içime sinmedi. gögüs büyütme istiyorum cüneyt hoca nasıldır acaba?

burun ameliyetı ile karın gerdirme ameliyetı oldu.
ben de burun ameliyatı olucam. arkadaşım ufuk hocaylada görştü ama dedin gibi içine sinmedi daha sonra cüneyt hocada karar kıldı.

tatlım bu ameliyatların çoğunda estetik olduğu zaten belli olur bu kaçınılmaz bişy..tamamen allah vergisi olan burunlar gibi hayal edersek çok hayalkırıklığına uğrarız. kendimizi kötünün iyisine hazırlamammız lazım.yüzde yüz doğal mükemmel burun yapan hangi doktor varki.. insan eli nede olsa..

ufuk hocadan ameliyat günü alanlardan biride benim.ama şimdi cüneyt bey de bu yazılanlardan sonra kafama takıldı daha güel buunlar yapıyor demekki daha doğala yakın.ama ufuk hocada n ameliyat günü alıp tekrar yan odadaki diğer hocadan da ameliat günü almak konuşmak ayıp olmazmı..?? ve cüneyt beyle nasıl görüşülür ki.randevu mu alınıyor direk odasınamı dalalım + randevuda para alınıyormu.ben ufuk bey giderken sekreter 150 demişti ama ben para konusunu bile açmadım.girdim konuştum çıktım..tabi çıktığımda ameliyat günü alınmıştı bel ki de ondan muayene ücreti almadı..bilemiyorum

vala canım senin durumun karışık:) yok cüneyt hıocada para almıoo
yalnız daha önce yazdığın estetik olduğu belli oluyor kısmına katılmıyorum.
hııı tabiki ameliyet sonuçta bazı riskleri var ama çok yakın arkadaşım oldu ve ben bilmesem oldunu ben bile anlamam yani gerçekten o kadar doğal. sadece arkadaşım deil orda gördüm olanarı genelinde böyleydi.

kızlar ben ameliyat oldum bugün 10. günüm alçım çıktı bant var şimdi daha görmedim burnumu umarım güzel olmuştur. bu arada ufuk beyden de çok memnum kaldım. işini bilen ilgili bi doktor. ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. çok rahat bi ameliyat sonrası dönem geçirdim. tavsiye ederim.

gecmis olsun karcan,güzel günlerde ve saglikla kullan...

merhaba karcan
geçmiş olsun öncelikle
fotoğraflarını görebilir miyim ?
ben de ufuk bey.e ameliyat olmayı düşünüyorum da

ben de ufuk hocadan gün aldım hatta 10 gün kaldı ameliyata ama sanırım vazgeçicem.yani kendisi çok iyi bir doktor ona gerçekten güveniyorum ama cüneyt hocayla da görüştüm.ikisi birbirinden %100 farklı konustu.şok oldum.cüneyt hoca daha detaylı düşünüyor hatta annem cüneyt beye yaptıralım diye tutturdu.kafam çok karışık, ne yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…