kızlar ben ameliyat oldum bugün 10. günüm alçım çıktı bant var şimdi daha görmedim burnumu umarım güzel olmuştur. bu arada ufuk beyden de çok memnum kaldım. işini bilen ilgili bi doktor. ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. çok rahat bi ameliyat sonrası dönem geçirdim. tavsiye ederim.
nasıl yanii __??ben de ufuk hocadan gün aldım hatta 10 gün kaldı ameliyata ama sanırım vazgeçicem.yani kendisi çok iyi bir doktor ona gerçekten güveniyorum ama cüneyt hocayla da görüştüm.ikisi birbirinden %100 farklı konustu.şok oldum.cüneyt hoca daha detaylı düşünüyor hatta annem cüneyt beye yaptıralım diye tutturdu.kafam çok karışık, ne yapsam acaba?
canım ufuk hoca burun kökün ince güzel olur, burunun yüksekliği biraz alıncak, birde burun kanatların içeriye kıvrılcak dedi.cüneyt hoca da burun kökün geniş orayı daraltıcaz burun deliklerini kesmeden içeriden kıkırdak alarak küçültücem yoksa nefes alamzsın dedi.şimdi ben hangisinde karar kılmam gerektiğini bilmiyorum.bir de ufuk hoca açık, cüneyt hoca kapalı teknikle yapıyo ameliyatları.ufuk hoca açık tekniğin daha iyi olduğunu savunuyo daha başarılı sonuçlar elde edilir diyo.kısacası ben karmakarışık bi durumdayım.
Bende ufuk beye 27 temmuzda amelİyat olucam ama cÜneyt bey kafama takıldı sonuÇlar daha doĞal mı..bİrde cem karaŞ var kafamda ama o bu hafta yok vaktİmde daraldı ama ..İkİsİylede gÖrÜŞmeden amelİyata gİrmmemeye karar verdİm
ben de ufuk hocadan gün aldım hatta 10 gün kaldı ameliyata ama sanırım vazgeçicem.yani kendisi çok iyi bir doktor ona gerçekten güveniyorum ama cüneyt hocayla da görüştüm.ikisi birbirinden %100 farklı konustu.şok oldum.cüneyt hoca daha detaylı düşünüyor hatta annem cüneyt beye yaptıralım diye tutturdu.kafam çok karışık, ne yapsam acaba?
ee ne oldu görüşmednmi daha ali barutçu ilee??
yok ben kararımı verdim cüneyt özek de. artemis anlattıya ikisi de farklı söyledi diye alibarutçuyla görişeyim dedi o yüzden sordum.. gerçi ben cüneyt hoca dediyse dorudur diyorum ama. evet inşaah herkesin istediği gibi olur ama en güzel ve en doğal benimkisi olucak::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?