p. tesi gunu ablam ümit filiz e ameliyat oldu ,ama biirşey demek için daha çok erken,çok ilgili bir doktor diyorlar onun için.
Doktorum, Bülent Kale, askeri hekim, ama akşamlar mesai saatinden sonra izmir özel ege sağlık hastanesinde bulabilirsiniz. İzmirde yeni , daha önce Onur Erol'la falan çalışmış onun tekniği uyguluyor, ben de arkadaşım da memnun kaldık yani. Telefon numarası falan için özelden mesaj atabilirsiniz.
Arkadaşlar çok uzun zamandır fotom burdaydı kaldırmak istedim artık. Ufuk hıcaya güvenmeniz yeterli. Sanırım merak edenlere yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler
arkadaşlar aranızda reha gençosman oğluna ameliyat olan yada ameliyatlarını gören var mı acaba?
ya izmirde oturanlar ufuk bilkayı duymadınız mı hiç gidin bi görüşün, konuşun.. öyle karar verin ben farklı bir operasyon yaptırdım memnun kaldım.. tavsiye ederim
karcan kardes madem bu kadar kararsiz kaliyorsun bence ameliyattan önce git bi görüs konus aklin takili kalmasin...kaybedecek hic bi seyin olmaz, izmirdesin gitme imkanin vardir elbete...bak ben yurtdisindayim...sengözlerimebaksanabelindeki imkani kullan yani derim...merhaba arkadaşlar bende uzun zamandr bu siteyi takip ediyorum. araştırmalarım sonucu izmirde öne çıkan isimler ali barutçu ve ufuk bilkay.. ufuk bilkaydan ameliyat günü bile aldım ama ali barutçu hala aklımın bi köşesinde.. ameliyattan sonra keşke demek istemiyorum..2 hafta kaldı ameliyatıma ne yapcam bilmiyorum. kararsızlık beni mahvediyor.. yardım edin ali barutçu mu? ufuk bilkay mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?