• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Merhaba arkadaslar, bende Izmirde Dr. Ufuk Bilkaya burun ameliyati oldum ve cok memnunum.
cok cana yakin ve hastasiyla iyi ilgilenen bir Doktor.
kesinlikle tavsiye ediyorum burun ameliyati olmak isteyen arkadaslara

Merhaba kızlar, bende burdayım artık.
10 yılın sonunda burun ameliyatı için eşimden izin kopardım nihayet. herkes burnumu yaptırmamamı söylüyor . ama ben karar verdim. doktor araştırıyorum. iTANBULDA BİR KAÇ DOKTORLA GÖRÜŞTÜM. erdem tezel dahil. erdem bey çok nazik ve hemen mailime yanıt verdi . tlfonla görüştüm . çok kibar. biliyorsunuz ki çok ünlü bir cerrah . tek sorun çok pahalı . ama bir muayene olucam .Dr. Tuğrul Maral la da görüştüm fiyatı çok uygun arjkadaşım oldu ameliyat ve güzel olmuş ama ben emin değilim. neyse. izmirde ameliyat olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum. Ali Barutçu , Ufuk Bilkay, Cüneyt Özek. bunlara ameliyat olmuş arkadaşlardan öneri bekliyorum. resimlerinizi de paylaşırsanız mailimden sevinirim. yardım bekliyorum

arkadaşlar merhaba,

izmirde göğüs estetiği yapan iyi bir cerrah tavsiye edebilir misiniz? bütün izmir forumunu inceledim. sadece burun ameliyatı olanlar deneyimlerini yazmış. anlaşılan ufuk bilkay iyi bir cerrah. ancak göğüs estetiği konusunda nasıl acaba? fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun bana... şimdiden teşekkürler...

hadi kızlar bekliyorum. burun ameliyatını en iyi kim sizce? ameliyat olanlar! Can Kopal nasıl sizce?

hadi kızlar bekliyorum. burun ameliyatını en iyi kim sizce? ameliyat olanlar! Can Kopal nasıl sizce?

benim tanıdığım 3 kişi oldu can kopal beye e çok da memnunlar aslında bende düşünüyorum ama bilemiyorum dr. olarak iyi ama sanırım açık teknik uyguluyormuş bende i kalır ve iyileşme sürece uun oluyor diye açık düşünmüyorum.Bilemiyorum ama istanbulda Dr.Barış Çakır ı araştrıyorum memnun olan çok ve iyi bir dr. ama istanbul oluşu tek dezavantaj

arkadaşlarrr,

lütfen yardımmmm....kimse yok mu göğüs estetiği yaptıran???:sinifsinif:

izmirde iyi bir hastahane ve doktor adı verirseniz çok iyi olur. çünkü izmiri iyi tanımıyorum..eski ankaralı yeni izmirliye biraz destek lütfen:uhm:

benim tanıdığım 3 kişi oldu can kopal beye e çok da memnunlar aslında bende düşünüyorum ama bilemiyorum dr. olarak iyi ama sanırım açık teknik uyguluyormuş bende i kalır ve iyileşme sürece uun oluyor diye açık düşünmüyorum.Bilemiyorum ama istanbulda Dr.Barış Çakır ı araştrıyorum memnun olan çok ve iyi bir dr. ama istanbul oluşu tek dezavantaj

Teşekkür ederim ekin. can kopal e gidicem. fakat ameliyat olanlar varsa resim bekliyorum. ufuk beye cüneyt özek beye olanlarda resim bekliyorum ve önerilerinizi. aralıkta ameliyat olucam kismet olursa. sağolun kızlaralkisalkisalkis

Merhaba Arkadaşlar..a.s.
Uzun zamandır formu takip ediyorum.İlk defa yazıyorum.Bayramınızı kutluyorum.

Artemis88 nasılsın?Seni merak ettim.Burun amaliyatını oldun mu.?Nasıl geçti?inşallah memnun kalırsın.Ha kime ameliyat oldun canim.Lutfen bilgi ver.

ızmir'de ameliyat olacak arkadaşlar; ben de ızmir'deki doktorları epeyce araştırdım.Ve Özgür ERDEM'de karar kıldım.Temmuz 17 de ameliyat oldum.Deviasyon+rinoplasti oldum.Gayet iyi geçti.Sonuçtan memnunum.

arkadaşlar ekol kbb Dr. Cem'e ameliyatımı yaptırmayı düşünüyorum bilgisi olan var mı bu konuda sizce nasıl bir doktor? Ve ücretleri nedir şuan için 2000tl ayırabiliyorum umarım bunu geçmiyodur fiyatı :((

kent hastanesi ÇAĞHAN BAYTEKıN i önerebilriim arkadaşlar size
benimde bi tedavim olmuştu kendisinde ben memnun kaldım çok iyi bir doktor..
en azından mutlaka bi görüşün derim ;)

Cüneyt Hocayı herkes çok övüyor ve çoğunluk mutlu ..yani izmrdeki arkadaşlarımdan ona ameliyat olanlar..:))

maalesef ozelden msj yazamiyorum, o yuzden bazi sorulara burdan cevap vericem. cem karas ablamin burnunu 1500'e yapti sanirim...paraci bir adam degilmis ama...bu paranin bir kismi sigortadan alincakmis ama bir sorun cikmis ablam sigortadan para alamamis, doktor da onemli degil senin verdigin yeter demis...bu doktor iyi ya da kotu demicem cunku ablamin burnunu bir kac foto ve web cam disinda yakindan goremedim...ablam memnundu ama iki kasinin arasindaki odem hala gecmemis o yuzden biraz morali bozuktu en son...ama memnun olanlari duydum...sadece DUYDUM tanimiyorum kimseyi yanlis yonlendirmiyim arkadaslar...

canım eger barışçakıra yapatırma şansın varsa zaten hiç düşünme derim.burda ona ameliyat olmuş o kadar çokinsan varkii..ben sadece izmirle sınırlısın sanıyordum.ben eger istanbulda olsam barışçakır listemde ilk sıralarda yer alırdı..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eger barışçakıra yapatırma şansın varsa zaten hiç düşünme derim.burda ona ameliyat olmuş o kadar çokinsan varkii..ben sadece izmirle sınırlısın sanıyordum.ben eger istanbulda olsam barışçakır listemde ilk sıralarda yer alırdı..

Sevgili Sipring. Sen Cüneyt beye ne kadar ödedin?

Back