Arkadaşlar çok uzun zamandır fotom burdaydı kaldırmak istedim artık. Ufuk hıcaya güvenmeniz yeterli. Sanırım merak edenlere yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler
merhaba herkese..
yaklaşık bir aydır burun ve gözkapağı estetiği için izmirde iyi bir doktor arıyorum.. öncelikle doçent olması, sonra da ege ünv. hastanesinde ameliyatlarını gerçekleştirmesi ve son olarak da kendisine gönderdiğim maile hemen yanıt vermesi nedeniyle ufuk bilkay'da kitlendim kaldım.. bu siteyi de doktor araştırıken buldum.. gerçekten çok faydası oldu bana.. burda tecrübelerini tüm açıkyüreklilikleriyle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.. burda okuduklarımdan sonra ameliyat öncesi ve sonrası yaşanacaklara şimdiden adapte oldum...
redoşcum, öncelikle çok geçmiş olsun, bayağı sıkıntılı günler atlatmışsın.. şimdi mutlu olmana sevindim ben de.. eğer sakıncası yoksa öncesi-sonrası fotoğraflarını ben de görebilir miyim?
salı günü ufuk bey'le randevum var.. bana mailinde muayeneye gittiğimde fotoğraf çekip, ameliyat günü, yaptığı çalışmalardan birini seçeceğimizi söyledi..
ben mayıs ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.. iyileşme süreci yaz aylarına denk gelecek çok sıkıntı olur mu sizce? çünkü gözkapağıyla birlikte yaptırmak istiyorum..
ufuk hocanın yanısıra bugün cüneyt özek de takıldı kafama, ona da bir mail attım.. bir randevu da ondan mı alsam acaba, ne dersiniz? ama her doktora muayene ücreti vermekten ameliyat parasının dibini görmek istemiyorum :)
çevremizde estetik ameliyat yaptıran kişilere rastalamak diğer ameliyatları geçirenlere rastlamaktan daha zor olduğu için (bir de gizleryenler var malum, onu da hiç anlamam ya neyse) bu ameliyatla ilgili bilgi edinmek çok kolay değil.. bu nedenle mümkün olduğunca fotoğraf paylaşımında bulunmak istiyorum.. ben de hayırlısıyla olup bitirirsem ben de paylaşacağım ihtiyacı oln arkadaşlarla..
sakınca görmeyen arkadaşlardan fotoğraf görmek isterim..
ve tek tek hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..
mutlu kalın :)