• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

p. tesi gunu ablam ümit filiz e ameliyat oldu ,ama biirşey demek için daha çok erken,çok ilgili bir doktor diyorlar onun için.

gssibelcimm bende ümit filize ameliyat olmayı düşünüyorum ama hakkında çok az bilgim var?? senin ablanın ameliyatı nasıl geçti bilgi alabilir miyim???

Merhaba Pınar,

Mesaj atalı çok olmuş ama acaba dermabrazyonu yapan doktorun adını verebilir misin? benim de kötü bir tecrübem var da bu konuda.

sevgiler,

Doktorum, Bülent Kale, askeri hekim, ama akşamlar mesai saatinden sonra izmir özel ege sağlık hastanesinde bulabilirsiniz. İzmirde yeni , daha önce Onur Erol'la falan çalışmış onun tekniği uyguluyor, ben de arkadaşım da memnun kaldık yani. Telefon numarası falan için özelden mesaj atabilirsiniz.

merhaba lal..
ben de bülent bey'le görüşmek isterim.. telefon numarasını ve mail adresini almak isterim senden mümkünse..?

arkadaşlar merhaba,
forumu hep okumama rağmen aranıza yeni katıldım. birbirinize olan desteğinize ve verdiğiniz bilgilere hayran kaldım. ben de estetik açıdan çok dertliyim ve tecrübelerinizle bana yardım etmenizi rica ediyorum. ben çok minyon ve ince bir bayanım, gögüslerim hiç bir zaman büyük olmadı ama son iki senedir olduğu gibi de degildi. son iki senede erimeye ve sarkmaya başladı, meme ucu nun etrafında çatlaklar oluştu. özelliklede sol gögsüm sağ gögsüme göre iyice düz kaldı. bu durum beni çok üzüyor ve kendime güvenimi çok sarsıyor, kendimi hasta gibi görüyorum. ailem hem ameliyata karşı hem de masraflarını tamamen ben karşılamak durumun da kalıcam. gögüslerimin çok doğal görünmesini ve komplikasyonların en az olmasını istiyorum bildiğiniz,ameliyat olduğunuz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı? Lütfen yardım edin bana durumum artık keyfi olmaktan çıktı kızlar!!!
Yardımlarınızı bekliyorum!!!

Arkadaşlar çok uzun zamandır fotom burdaydı kaldırmak istedim artık. Ufuk hıcaya güvenmeniz yeterli. Sanırım merak edenlere yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler

merhaba herkese..
yaklaşık bir aydır burun ve gözkapağı estetiği için izmirde iyi bir doktor arıyorum.. öncelikle doçent olması, sonra da ege ünv. hastanesinde ameliyatlarını gerçekleştirmesi ve son olarak da kendisine gönderdiğim maile hemen yanıt vermesi nedeniyle ufuk bilkay'da kitlendim kaldım.. bu siteyi de doktor araştırıken buldum.. gerçekten çok faydası oldu bana.. burda tecrübelerini tüm açıkyüreklilikleriyle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.. burda okuduklarımdan sonra ameliyat öncesi ve sonrası yaşanacaklara şimdiden adapte oldum...

redoşcum, öncelikle çok geçmiş olsun, bayağı sıkıntılı günler atlatmışsın.. şimdi mutlu olmana sevindim ben de.. eğer sakıncası yoksa öncesi-sonrası fotoğraflarını ben de görebilir miyim?
salı günü ufuk bey'le randevum var.. bana mailinde muayeneye gittiğimde fotoğraf çekip, ameliyat günü, yaptığı çalışmalardan birini seçeceğimizi söyledi..
ben mayıs ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.. iyileşme süreci yaz aylarına denk gelecek çok sıkıntı olur mu sizce? çünkü gözkapağıyla birlikte yaptırmak istiyorum..

ufuk hocanın yanısıra bugün cüneyt özek de takıldı kafama, ona da bir mail attım.. bir randevu da ondan mı alsam acaba, ne dersiniz? ama her doktora muayene ücreti vermekten ameliyat parasının dibini görmek istemiyorum :)

çevremizde estetik ameliyat yaptıran kişilere rastalamak diğer ameliyatları geçirenlere rastlamaktan daha zor olduğu için (bir de gizleryenler var malum, onu da hiç anlamam ya neyse) bu ameliyatla ilgili bilgi edinmek çok kolay değil.. bu nedenle mümkün olduğunca fotoğraf paylaşımında bulunmak istiyorum.. ben de hayırlısıyla olup bitirirsem ben de paylaşacağım ihtiyacı oln arkadaşlarla..
sakınca görmeyen arkadaşlardan fotoğraf görmek isterim..
ve tek tek hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..

mutlu kalın :)

kızlar burun ameliyatı olucam estetik amaçlı uzun zamandır düşünüyorum ama..dr.a karar veremedim...tavsiye sitelerinden ufuk bilkay var aklımda ve adnan menderes içiniçin iyi duyumlarım var.ADNAN MENDERES hakkında varsa bilbilerinizi paylaşır mısınız....

merhaba arkadaşlar.
Bende burun ameliyatı düşünüyorum ve çok uzun süredir araştırıyorum.izmirde ufuk beyle görüştüm çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum aslında, güveniyorum da ama, benim gözümü korkuttu çok teferruatlı bir ameliyat olucakmış gibi konuştu.Kararsız kaldım istblda naci çelik te çok iyi ama bana mesafe olarak çok uzak bilemiyorum.

arkadaşlar FAZIL APAYDIN'a ameliyat olan var mı? görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinicem...herkese gecmıs olsun

ben de son olarak burun estetiği konusunda FAZIL APAYDINA takıldım.bugün 17de randevum var görüşmek için..ama forumda hakkında pek iyi yorum okumadım.kafam karıştı açıkçası....sanırım ufuk bilkay.adnan menderes. ve fazıl apaydın arasından bir seçim yapıcam yakında

güzel arakadaşlarım,
ameliyatı olan tüm arkadaşlara acilen sağlık ve mutluluk diliyor,ameliyat günlerini alan ve ameliyat olmayı amaçlayan arkadaşlarada en sağlıklı biçimde bir an önce ameliyatlarını geçirmelerini diliyorum öncelikle.
sizden dileğim izmir'de gögüs ameliyat olmuşlarınız varsa lütfen beni bilgilendirin doktor seçimi konusunda bilgi sahibi degilim. ızmirli arkadaşlar gögüs estettiği ve doktor tecrübelerini paylaşırsa çok yardımcı olmuş olacaklar.
haberlerinizi bekliyorum
sevgiler hepinize

arkadaslar,
ablam bir hafta once izmir ozel ekol hastanesinde Cem Karas'a burun amelitayi oldu, rinoplasti. ablamin burnunu daha gormedim bile cunku yurt disindayim ben. ben de yaptirmayi dusunuyorum yazin izmir'de ama bu doktor nasil, hic yaptirmis ya da iyi-kotu diye duymus olan var mi??? bilgilerini yazin lutfen kizlaarrr. ablamin burnunu gorunce ben de size bi yorum yazicam, web cam'dan gorurum yakinda:) ablamin bi arkadasi yaptirmis 8 ay once ablam da o yuzden orayi secti.

arkadaşlar aranızda reha gençosman oğluna ameliyat olan yada ameliyatlarını gören var mı acaba?

ben gördüm , çok tecrübeli ve başarılı bir cerrahtır. Gözü kapalı evet diyebileceğin bir isim, çok dürüsttür gereksiz hiç bir ameliyatı yapmaz hatta sen istesen bile yapmayabilir.

arkadaşlar aranızda reha gençosman oğluna ameliyat olan yada ameliyatlarını gören var mı acaba?

ben gördüm , çok tecrübeli ve başarılı bir cerrahtır. Gözü kapalı evet diyebileceğin bir isim, çok dürüsttür gereksiz hiç bir ameliyatı yapmaz hatta sen istesen bile yapmayabilir.

arkadaşlar ahmet seyhana burun ameliyatı olan yada bilgisi duyumu olan var mı?? bilgilerinize ihtiyacım var

selam kizlar ayni sorunum oldugundan bayadir buralarda yazilanlari okudum.. Int.de diger yerleride dolasip bilgi toparlamaya calisiyorum halen, kendim yurtdisindayim yaz tatilinde TR,ye geldigimdede zaten bir ay gibi bir süre oluyor genelde bundan dolayida izmirde olan Dr.lara bakiniyorum.. sitenin bu sayfasini ve diger sayfasini sürekli zamandir takip etmekteyim...ama halen net olarak izmirdeki doktorlarla alakali bir düsünceye varamadim..
ben suana kadar izmirdeki doktorlarin isimlerine ulastim(liste eskide olabilir)..listedeki doktorlarin hakkinda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini aktarirsa listedeki doktor isimlerini eleyerek en iyi olanlarin üzerinde yogunlasabiliriz..zaten karar vermek cok zor birde bukadar doktor olunca ve fiyatta sanirimcogumuz icin önem tasiyordur diye düsünüyorum...listeyi bir elden gecirsek diyorum...ismini hic duymadigim isimlerde var listede, belki icinizde bu isimleri bilenlerde olabilir.
simdiden herkeye tesekkürler...

Liste
Op.Dr.H.Tolgahan ALPAYDIN
Doç.Dr.Cüneyt ÖZEK
Dr.Cenk TOKAT
Dr.Ruhi ÇANKAYALI
Prof.Dr.Ahmet SEYHAN
Op.Dr.Fahri MOLA
Dr.Can KOPAL
Prof.Dr.Atay ATABEY
Dr.Nejdet ŞİŞMAN
Dr.Bahadır ÖZKESKİN
Dr.Ebru DURMUŞ
Dr.Çağhan BAYTEKİN
Dr.Yavuz KEÇECİ
Dr.Cenk GÖRKEN
Dr.Arman ÇAĞDAŞ
Dr.Ali Gökçen AKDAL
Prof.Dr.Tahir GÜRLER
Dr.Ulvi GÜNER
Prof.Dr.Ali BARUTÇU
Dr.Ahmet AKSOYLAR
Dr.Cemil TUGAY
Dr.Can KARACA
Dr.Şakir BULANALP
Dr.Yalçın AKIN
Dr.Adnan MENDERES
Dr.Ecmel SONGÜR
Yrd.Doç.Dr.Cenk DEMİRDÖVER
Doç.Dr.Haluk VAYVADA
Dr.Özgür ERDEM
Dr.Ali ÖZDEMİR
Doç.Dr.Eray COPCU
Dr.H. Tolgahan ALPAYDIN
Dr.Haluk MIDIOĞLU
Dr.Haluk VAYVADA
Doç.Dr.Mustafa YILMAZ
Dr.Önder TAN
Dr.Feza KESKİN
Dr.Yücel ÖZTAN
Dr.Güliz YILMAZ TUGAY
Dr.Suzin TANAY
Dr.Ahmet Cemil YILDIZ
Dr.Erdal TUĞSEL
Dr.Salih MOLLAOSMANOĞLU
Dr.Halil İYİGÜN

ya izmirde oturanlar ufuk bilkayı duymadınız mı hiç gidin bi görüşün, konuşun.. öyle karar verin ben farklı bir operasyon yaptırdım memnun kaldım.. tavsiye ederim

ya izmirde oturanlar ufuk bilkayı duymadınız mı hiç gidin bi görüşün, konuşun.. öyle karar verin ben farklı bir operasyon yaptırdım memnun kaldım.. tavsiye ederim

nasil farkli bir oparasyon??? burun ameliyati cogunlukta sohbeti geciyorda, ben gögüs kücültme konusunda Dr.arastiriyorumda...

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandr bu siteyi takip ediyorum. araştırmalarım sonucu izmirde öne çıkan isimler ali barutçu ve ufuk bilkay.. ufuk bilkaydan ameliyat günü bile aldım ama ali barutçu hala aklımın bi köşesinde.. ameliyattan sonra keşke demek istemiyorum..2 hafta kaldı ameliyatıma ne yapcam bilmiyorum. kararsızlık beni mahvediyor.. yardım edin ali barutçu mu? ufuk bilkay mı?

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandr bu siteyi takip ediyorum. araştırmalarım sonucu izmirde öne çıkan isimler ali barutçu ve ufuk bilkay.. ufuk bilkaydan ameliyat günü bile aldım ama ali barutçu hala aklımın bi köşesinde.. ameliyattan sonra keşke demek istemiyorum..2 hafta kaldı ameliyatıma ne yapcam bilmiyorum. kararsızlık beni mahvediyor.. yardım edin ali barutçu mu? ufuk bilkay mı?
karcan kardes madem bu kadar kararsiz kaliyorsun bence ameliyattan önce git bi görüs konus aklin takili kalmasin...kaybedecek hic bi seyin olmaz, izmirdesin gitme imkanin vardir elbete...bak ben yurtdisindayim...sengözlerimebaksanabelindeki imkani kullan yani derim...

Back