• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

kızlar ben ameliyat oldum bugün 10. günüm alçım çıktı bant var şimdi daha görmedim burnumu umarım güzel olmuştur. bu arada ufuk beyden de çok memnum kaldım. işini bilen ilgili bi doktor. ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. çok rahat bi ameliyat sonrası dönem geçirdim. tavsiye ederim.

selam karcan ben de ufuk bilkaya ameliyat olucam 24 temuzda.ama hala süphelerim var ve vazgeçmek üzereyim mereak ettiğim şey şu ki benim burun deliklerim daraltılcak ve kıvrımlarda 5 6 mm dikiş izleri kalıcak.sende daraltılma oldu mu ve bu izler seni rahatsız etçek kadar göze çarpıyo mu?

ben de ufuk hocadan gün aldım hatta 10 gün kaldı ameliyata ama sanırım vazgeçicem.yani kendisi çok iyi bir doktor ona gerçekten güveniyorum ama cüneyt hocayla da görüştüm.ikisi birbirinden %100 farklı konustu.şok oldum.cüneyt hoca daha detaylı düşünüyor hatta annem cüneyt beye yaptıralım diye tutturdu.kafam çok karışık, ne yapsam acaba?
nasıl yanii __??
farklı konuştular derken biras daha açarsan bu konuyu çok sevinicem.

canım ufuk hoca burun kökün ince güzel olur, burunun yüksekliği biraz alıncak, birde burun kanatların içeriye kıvrılcak dedi.cüneyt hoca da burun kökün geniş orayı daraltıcaz burun deliklerini kesmeden içeriden kıkırdak alarak küçültücem yoksa nefes alamzsın dedi.şimdi ben hangisinde karar kılmam gerektiğini bilmiyorum.bir de ufuk hoca açık, cüneyt hoca kapalı teknikle yapıyo ameliyatları.ufuk hoca açık tekniğin daha iyi olduğunu savunuyo daha başarılı sonuçlar elde edilir diyo.kısacası ben karmakarışık bi durumdayım.

gerçekten çok karışık:....
ben ufu hocaya hiç gitmedim böle çok doktora gitmekte kafa karıştırıyo vallahi. ne diyim değişik bi drum..
aynı üniversitenin 2 doçenti ve ikiside farklı çok şaşkınım gerçekten..

canım ufuk hoca burun kökün ince güzel olur, burunun yüksekliği biraz alıncak, birde burun kanatların içeriye kıvrılcak dedi.cüneyt hoca da burun kökün geniş orayı daraltıcaz burun deliklerini kesmeden içeriden kıkırdak alarak küçültücem yoksa nefes alamzsın dedi.şimdi ben hangisinde karar kılmam gerektiğini bilmiyorum.bir de ufuk hoca açık, cüneyt hoca kapalı teknikle yapıyo ameliyatları.ufuk hoca açık tekniğin daha iyi olduğunu savunuyo daha başarılı sonuçlar elde edilir diyo.kısacası ben karmakarışık bi durumdayım.

bence bu durumda en iyisi bir 3.cüye gitmek..

artemis bence sen 3.cü bi doktorun fikrini al, ve bak o ne dicek..birde internetten bilgi edinmeye calis, her iki doktorun söyledigi teknikler hakkinda...belki o zaman aklina daha cok yatan bi teknikte karar kilarsin...

hayirlisi olsun arkadasim kolay degil karar vermek iyi bilirim,allah kolaylik versin.....

ekime katılıyorum. bence sen 3 cü bi doktara git bakalım.. daraltma ve küçültme hakkında ne diyicek valahi çok merak etttim.
yalnızz bizede haber verrrr.

kızlar ben de zaten ali barutçu ile de görüşmeye karar verdim. bakalım artık onun dediğine göre kıyaslama yapıcam.bu yaz bundan kurtulmak istiyorum inşallah kendim için en doğru olana karar veririm.ali barutçuyla konustuktan sonra buraya yazıcam

Bende ufuk beye 27 temmuzda amelıyat olucam ama cÜneyt bey kafama takıldı sonuÇlar daha doĞal mı..bırde cem karaŞ var kafamda ama o bu hafta yok vaktımde daraldı ama ..ıkısıylede gÖrÜŞmeden amelıyata gırmmemeye karar verdım

Bende ufuk beye 27 temmuzda amelİyat olucam ama cÜneyt bey kafama takıldı sonuÇlar daha doĞal mı..bİrde cem karaŞ var kafamda ama o bu hafta yok vaktİmde daraldı ama ..İkİsİylede gÖrÜŞmeden amelİyata gİrmmemeye karar verdİm

Ben cüneyt hocanın yaptığı burunları gördüm inan acayip sıradan normal burunlar hocam benimki böyle olmasın dedim düşün.yani onunkiler de çok doğal açıkçası ben çevremdekiler anlamazsa ölürüm kahrımdan o zaman neden ameliyat olayım ki?ben öyle deyince bi kızın fotosunu gösterdi kız da benim gbi tutturmuş arkadaşımla gözlerimizi alamadık tek kelimeyle süper yapmış.yani cüneyt hocanın doğal yapıyorum diye gösterdiği burunlar benim tarzım değildi ama önemli olan senin istediğin nasıl istersen öyle yapar.sen bi git bakalım hangisi kafana yatarsa...bu arada cem karas kbb ci değil mi?

artemis canım cem karaskbb ci.ekol kbb de..onuda bi tavsiye eden oldu..tabi kafm gün geçtikçe karışıyr.bennim anlamadığım demişsinki cüneyt hoca acayip dğal yapıyr sıradan yapıyor bu iyi bişry değilmi yani.bence ne güzel.sen birebir gördünmü o muhteşem burunlu arkadaşı .. bak bu bende iyi bir izlenim yarattı.cünkü ufuk beyin hastalarını gördüm.fea değil ama benimyüzüme onun yaptığı tarz burunlar gitmez gibime geliyor.peki cüneyt hocaya neşekilde ışaabilirim.ücret alıyormu ve hastasıyla ilgileniyormu bu da mesele.ve istediğim tazrz burunu ben ne şekil istersem sorgulamadan kabul edecekmi??cüneyt beye kafam yatmaya başladı.senin fikrin nedir???

ben de ufuk hocadan gün aldım hatta 10 gün kaldı ameliyata ama sanırım vazgeçicem.yani kendisi çok iyi bir doktor ona gerçekten güveniyorum ama cüneyt hocayla da görüştüm.ikisi birbirinden %100 farklı konustu.şok oldum.cüneyt hoca daha detaylı düşünüyor hatta annem cüneyt beye yaptıralım diye tutturdu.kafam çok karışık, ne yapsam acaba?

artemis sen hangi gün olucan ufuk hocadan gün aldım demişsin bende aldım 27 temmuz sanırım sen benden heen bir iki gün evveline gün almışsın...arka arkaya olucaz demekki

ne tuhaf dimi hepimiz bir doktor telaşı içindeyiz paniklemiş kararsız bi halde oraya buraya sldırıyoruz deyim yerindeyse.kimimi ufuk bilkay kmimiz cünyt özek kimimiz ali barutçudan yana.aslında hepsi iyi doktr ama bir doktoru iyi yapan yada kötü yapan bizim hislerimizde bıraktığı izlenim sanırım... işallah hepimiz gönlümüzde yatan aslanı buluruz..

yok ben kararımı verdim cüneyt özek de. artemis anlattıya ikisi de farklı söyledi diye alibarutçuyla görişeyim dedi o yüzden sordum.. gerçi ben cüneyt hoca dediyse dorudur diyorum ama. evet inşaah herkesin istediği gibi olur ama en güzel ve en doğal benimkisi olucak::)

yok ben kararımı verdim cüneyt özek de. artemis anlattıya ikisi de farklı söyledi diye alibarutçuyla görişeyim dedi o yüzden sordum.. gerçi ben cüneyt hoca dediyse dorudur diyorum ama. evet inşaah herkesin istediği gibi olur ama en güzel ve en doğal benimkisi olucak::)

canım ne güzel böyle pozitif füşünmen:lepi:ben bugün tatilden yeni geldim yarın gidicem inşallah.bakalım ne dicek randevu almıcam umarım girebilirim o şekilde ameliyat için biriktirdiğim parayı görüşmeye dağıtamıcam zaten ufuk hocaya bayıldım 150 lirasırnaşık şey neyse yarın yazıcam

Back