• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

slm canim.

benim ameliyat 27 ekime ertelendi.babam rahatsizlandi. biraz kotu gunler geciriorum.onun ameliyati ertelettirdim

sibelciğim...... seni çok merak ettim caba ameliyatı daha da önemi çekti acaba dedim..babanın rahtsızlığına üzüldüm geçmiş olsun canım..senin ameliyata gelince herşeyin hayırlsı vardır bi hayır canım.....geç olsunda güç olmasın derlerya:teselli:

mrblarrr rubi aslnda bende burun ameliyatı olmak için dr.. araştırıyorum. gsibel de burun ameliyat olacaktı ufuk beye .....ondanda haber bekliyorum.Siz daha önce hiç ufuk beye esnetik ameliyat oldunuzmu ....olduysanız benimle paylaşırmısınz.Tşkler

vallahi olmadım canım ya işte buraları takip ediyoruz ve kendimizce en doğru zamanda en doğru şeyi yapmaya uğraşıyoruz bizde..

Kızlar merhabalar.. Çok güzel bir paylaşım ortamı yaratmışsınız burda, harikasınız..Öncelikle gssibel babana geçmiş olsun diliyorum...

Sizlerin yazılarını okuduktan sonra yıllardır olmam gereken ameliyatı olmaya karar verdim gibi, bayağı bi cesaretlendim..ufuk bey bana da çok mantıklı geldi, en kısa zmanda egeye gidip bi görüşmek istiyorum..Aslında benim burnum çok kötü sayılmaz, kavisi çok güzel mesela ama maalesef ucu biraz büyük , burun deliklerim de geniş..Hem estetik açıdan güzellşsin küçülsün istiyorum hem de nefes alma sorunum çözülsün istiyorum..İnşallah kısa zamanda kesin karar verir, hallederim..Çünkü Aralık Ayı gibi de bebek yapmayı düşünüyoruz..Bebek olduktan sonra da , hamileliktir emzirmedir derken ameliyat falan olamam yıllarca..

slm canim.

benim ameliyat 27 ekime ertelendi.babam rahatsizlandi. biraz kotu gunler geciriorum.onun ameliyati ertelettirdim

Gssibelcim merhaba cnm, gecmis olsun diliyorum,
Allahin izniyle babacigin sagligina kavusur, kendini moralini iyi tutmaya devam et.
istanbuldan sevgilerimle
not: burdan gerekli birseyler varsa cekinme ltfn tanismak tanismamak onemli degil. agri gibi birseyse bir dua ogrendim arzu edersen sana gonderirim.

izmirde en çok duyduğum reha gencosmanoğlu,mustafa palandöken ve bi doktor daha vardı güzellik yarışmalarında jüri üyeliğide yapıyordu izmirli adını unuttum :( ve ento kbb merkezinde denizhan özkayaya muayene oldum süper bir görüşme ve cok ilgili bir doktordu her konuda bilgi aldım kendisinden saolsun 5dkda başından savan doktorlardan değildi.benim burnumda septum deviasyonu ve koka büyümesi var bunları ssk karsılayacakmıs bunların haricinde estet,k müdahale 2..500 YTL dedi.septum ameliyatı skkya ait olan kısım sadece 250 YTL dedi açıkçası buna pek inanmadığım için ona ameliyat olmaktan vazgeçtim.başka bir yerden aldığım bilgiye göre septum ameliyatları 1.800 civarındaymış çünkü..!

Gssibelcim merhaba cnm, gecmis olsun diliyorum,
Allahin izniyle babacigin sagligina kavusur, kendini moralini iyi tutmaya devam et.
istanbuldan sevgilerimle
not: burdan gerekli birseyler varsa cekinme ltfn tanismak tanismamak onemli degil. agri gibi birseyse bir dua ogrendim arzu edersen sana gonderirim.

canım çok çok teşekkür ederim, şu an her şey yolunda bakalım,Allah yardımcımız olsun..

Sanirim en erken zamanda ufuk bilkaya ben amaliyat olacagim allah nasip ederse 13.nde resimlerimi koyarim ;) ben hizliyim hepinizden:)

hayırlsı inşallah , biran önce olur ve kurtulursun senden hayırlı haberler bekliyoruz.Baban nasıl oldu umarım iyileşmiştir canım.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bu güzel paylaşımlar için.izmirde bildiğiniz iyi bir doktor varmı bu işi yapan.adres verebilirseniz sevinirim

Arkadaşlar Ümit Filiz hakkında bilgisi olan varmı ?kent hastanesi ,ilgi tıp merkezi yada ento k.b.b'da ameliyat olan yada olan tanıdığınız varmı..

Arkadaşlar Ümit Filiz hakkında bilgisi olan varmı ?kent hastanesi ,ilgi tıp merkezi yada ento k.b.b'da ameliyat olan yada olan tanıdığınız varmı..

p. tesi gunu ablam ümit filiz e ameliyat oldu ,ama biirşey demek için daha çok erken,çok ilgili bir doktor diyorlar onun için.

merhabalar.....
kadınlar klübünden ameliyat için araştırma yaparken sizi okudum. burun ameliyatı için bende cüneyt özek ile görüştüm. resimlerinizi merak ettim. mümkün olursa görebilir miyim? çünkü tam karar veremedim. çok teşekkür ederim...

mrblar gökkuşğı ameliyat olduğunuzu yazmışsınız eğer burun ameliyatı ise biraz bahsedermisiniz neler oldu bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum da tşkler.

Merhaba evet amaliyatimi oldum hala sis olsada hergecen gun iyiye gidiyo diyebilirim ama soguk havalarda biraz daha sisiyo ve hafif sizi yapiyo ama doktor agri kesici alabilecegimi soyledi ama ben kullanmak istemiyorum cunki siddetli degil sizi... evet ben ayin 12.de doktorla hastanede gorustum daha oncesinde 3 degisik acilardan cekilmis resim gonderdim tasarimlar yapti ama benim istedigim gibi degildi sanki ve doktorla gorusmeye gittigim gun yeni resimler cektik 4-5 cesit diyebilirim ertesi gun ben amaliyatimi olmak icin hastaneye gitttim ve amaliyattan yarim saat once gene yeni resimler hakkinda gorustuk (bu arada ben yurtdisindan gittigim icin 2 hafta zamanim vardi o yuzden amaliiyat oncesine kaldi) daha sonra hemsireler beni hazirladirlar o sirada baya bi heycanlandim neyse amaliyat bittti beni yogum bakima aldilar amaliyatim 3,5 saat surmus ve narkozun etkisindemmi bilmiyorum acayip usumusum dislerim sakir sakir titriyordu ayak tabanlarim boynum sizliyordu ve hemen hemsire asi yapti hic bisiyim kalmadi ilk iki gun zor gecdi nefes alamadigim icin sonralari alisdim iste boyle canim sormak istedigin bisi varsa sorabilirsin ;)kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba:)
izmirde op.dr bahadır özkeskinle ilgili bilgisi olan varmı???

merhabalar
ben mor kediye ulaşamıyorum ona doktoru le ilgili önemli bir sorum var
bana ulaşırmısın mor kedi :(((

Back