- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
- 83
- Konu Sahibi pohpohperi
-
inş canım..bende rapor çıkartmak istiyorum ama erdal bey sana rapor vermezler dedi benim yumurta rezervim bitti gibi bişey git direk evlat edin edin uğraşma derler dedi bende öle olunca hiç araştırmadım vermezler diye...
selam kızlarr ocak ve martta 2 tüp bebek denemesi yaptık malesef ikisidee tutmadıerdal beyi ve ekibini çok seviyorum canan, tülin hemşireler çok tatlılar erdal bey güler yüzlü, negatif sonucumda bile acımı paylaştılarr teselli ettiler... şimdi tekrar düşünüyoruzz ama aynı yerdemii olsaaa başka yerdemi olsaaa karar veremiyorum ben doktorumu çok seviyorumm onunlaa devam etmek istiyorum bi yandandaa şansımı birde başka bir merkezdee denemek istiyorum kafam karışıkkk....
Allahım hepimize yardımcı olsun
ugraşmazlar yani ben iki aşilama yaptirdim rapor versinler diye ikinci aşilamam tuttu o kadar sevindim dünyalar benim oldu ama üzülme diyorum kendime ama elimde degil kafamdan beynimden çikmiyor bu ikinci bebegimi kaybettim biride diş gebelikti buda düştü trafik kazasi geçirdik nasipte yok sanirim herkesi görüyorum bebeyi kuçaginda kiskaniyorum itiraf etmek gerekirse çok istiyorum rabbim ikimize ve tüm isteyenlere hayirli evlat versin . umudumu hiç kaybetmedim olacak allahin izniyle.... iinşallah
çok üzüldüm canım allah bida öle kötü şeyler yaşatmasın gelecek bebeklerine ömür versin inş..seni çok iyi anlayabiliyorum bende aynı şeyleri hissediyorum canım yanıyo bi hamile görsem bebek görsem ama buda bizim sınavımız allahım sabır versin inş en yakın zamnda bebeklerimize kavuşuruz..
merhaba arkadaşlar.benimde dün tınaztepede transferim yapıldı.ayın 14.ünde belli olacak.bakalım hayırlısı.doktor ve ekibi muhteşem.gerçekten çok memnun kaldık.
merhaba arkadaşlar.benimde dün tınaztepede transferim yapıldı.ayın 14.ünde belli olacak.bakalım hayırlısı.doktor ve ekibi muhteşem.gerçekten çok memnun kaldık.
mrb canım hayırlı olsun inş bebeğin senle olur..sorununuz neydi bende eylül gibi 2. tedavime başlıcam kısmetse....
Ayin 14 u yarin.insallah yarin belli olacak.haber veririm insallah hayirli haber.
Arkadaslar bugun aldim sonucu pozitif.insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.darisi hepinizin basina insallah
Arkadaslar bugun aldim sonucu pozitif.insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.darisi hepinizin basina insallah
ya arkadaşlar sizin eşleriniz bu çoçuk konusunda nasillar benim eşimin hiç bir cabasi yok ve sinir oluyorum o kadar üzülüyorum ki biktim bu adamdan ben çok bişemi istiyorum anne olmak istiyorum .bu benim hakkim rapor çikcak gidelim çiksin artik diyorum işim var acelesi yok 40 yaşina gircek acelemiz yok biliyorum allah nasip edecekki olsun ama sende caba gösteceren nolcak böyle bilmiyorum sinirlerim bozuldu . piskolojim lat üst oldu içimden hep aglamak geliyor .allah sonumuzu iyi etsin(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?