Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Arkadaslar deger 222 cikti.erdal bey igne ve ilsclara devam dedi.pazartesi tekrae bir kan testi yapcaz.sonra 10 gun icinde ultrasonda gorunur dedi.insallah hayirlisi bahar senin icinde hayirlisi olsun.

çok güzel çıkmış değerin inş güzel bi şekilde katlanır sorunsuz bi hamilelik geçirirsin..

Arkadaslar deger 222 cikti.erdal bey igne ve ilsclara devam dedi.pazartesi tekrae bir kan testi yapcaz.sonra 10 gun icinde ultrasonda gorunur dedi.insallah hayirlisi bahar senin icinde hayirlisi olsun.

inşallah hayirli saglikli evlat olur

Sagolun arkadaslar.hepimiz icin hayirlisi.yumurtalar toplandiktan sonra 5 gun arayla kullandigim igneler vardi.doktor onlara 2 tane daha ilave etti.

Bu igneler tedavide kullandiklarimiz degil.bunlar farkli.bi de jel var.onuda 11 haftalik olana kadar kullanacam.yoksa kaybedebiliriz dedi doktor.2 tane transfer yapilmisti.hayirlisi artik

Arkadaslar bisey sorcam tup bebekte hafta nasil hesaplaniyor.transfer tarihine gore mi

koyuldugu günden sanirim bende başliyorum rapor çikardamadik ssk 4 yillik benim beş olmasi lazimmiş sen raporlumu yaptirdin yoksa üçretlimi üçretliyse toplam ne kadar tuttu

Nursimam bizde rapor cikaramadik.cok erken baslamak gerekiyor evrak islerine.son 6 ay icinde yapilmis 3 tane aralikli sperm testi istiyolardi.biz yetismez diye ucretli yaptirdik.tinaztepede ucreti parca parca aliyolar.once baslarken 750 oduyosun.yumurta toplanirkrn 1500 tl oduyosun.transfer gunude 1250 oduyosun.ksn verirken para odemiyosun.hepsi bunun icinde.benim ilaclarimda yaklasik 1000 tl tuttu.ama ilac miktari kisiden kisiye degisiyo. Yani tup bebek ilaclar harcinde 3500 tl.

çok sAOL canim benim ya ne bilim erkekten kan alirken felan üçret alirlarsa devlette yaptirayim dedim almiyolarsa sorun yok ne zaman görcen ultrasonda dedimi doktor

çok sAOL canim benim ya ne bilim erkekten kan alirken felan üçret alirlarsa devlette yaptirayim dedim almiyolarsa sorun yok ne zaman görcen ultrasonda dedimi doktor

ya birşey daha sorcam alttan rahimi inceledilermi zor oluyomu bu süreçte hiç yerinden kalkmadinmi koyulduktan sonra yani

Canim zaten ilk muayeneye adetliyken gidiyosun.ben ilk gun gittigimde gorusmeye hastaydim.doktor alttan bakti ve adet bitimine histeroskopi yapacaz dedi.rahime bakti gebelige uygun mu diye.zaten tup bebek tedavisinde muayenede hep alttan bakiyo.transferden sonnrada 2 gun dikkat et demislerdi.agir kaldirma edilet.bunun disinda normal hayatina devam ediyosun.zwten ekip cok iyi.herseyi anlatiyolar.kafana takilan bisey olursa arayip sorabiliyosun onlarA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…