- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi pohpohperi
-
hayirlisi olsun canim. seninde erken yapilmis. 3gun var aramizda.kac tane kac hucreli transfer yapildi
Tesekkuler canim evet 3 gun ondesin benden.2 tane ama kac hucreli diye bisey demedi.durum bekledigimden iyi dedi sadece..sana sotlediler mi kac hucreli diye
masallah masallah canım ne guzel cıkmıs yumurtalalrın ınsallah hepsı saglıklı olur dondurma hakkında bılgın varmı fıyat soyledıler mı canım sana?ınsallah bır sure sonrada hamıleyımmm yazarsın burdan benım 6 ay ılac kullanmam gerekıyo 6 ay sonra tup bebek yapabılcekmısım kanımda toxo mkrobu cıktı malesef
kimsede ses yok.yeni gelen kimse yok muuu
ben de gidiyorum kızlar..0.2 negatif.bi dahaki sefere işallah
sonucun ne çok merak ediyorum photpori sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun cnm
hayırlısı olsun cnm ben henüz iğnelere başlamadım raporlarımın çıkmasını bekliyorum çıksın hemen başlayacağım ve bunun için çok sabırsızlanıyorum
arkadaşlar biz sona geldik bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 hafta olduk ama yok hafta içi kürtaj olmayı düşünüyorum..hayırlısı böleymiş inş bigün olcak bebeğim.
canim ya çok üzüldüm nasip degilmiş çok zor bir şey ben seni çok iyi anliyorum mayis ayinda bende hamile kaldim aşilamadan ama gelişimi durdu nasipde yok napcan en kisa zamanda hayirli evlatlarimiz olur inşallah
nasip değilmiş demekki bebeklrmiz bize çok zor bi durum ama elimizden bişey gelmiyo hayat devam ediyo inş allahım tekrar nasip eder bu sefer kucağımızada alırız inş.
inşallah bu güzel günler hürmetine ikinciyi ne zaman deniycen nasipse ben ramazan çiksin başliycam içimden bir ses bu sefer olacak diyo inşallah hayirlisiyla
eylülde başlamayı düşünüyorum ben karamsarım hiçbişey hissedemiyorum..benden önce başlıyosun inş güzel heberlerini alırız..
slm arkadaslar ben irenbede tup bebek yaptirmistim kimyasal gebelik oldu irenbeden cok memenun kaldim ama tinaztepeyi duydum bilgi verebilirmisiniz memnun kalanlar ve basari oranlari nasil
eylülde başlamayı düşünüyorum ben karamsarım hiçbişey hissedemiyorum..benden önce başlıyosun inş güzel heberlerini alırız..
hayirlisi olsun canim bu sefer mutlulugumuz tam olur saglikli hayirli evlatlarimiz olur büyük ihtimal ayni başlariz ben rapor çikaracagim anca hayirlisi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?