Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Gunaydinlar kizlar.ilk dondurma 750 tl.sonraki her yenilenen sene icin 250 tl aliyolare

ben de gidiyorum kızlar..0.2 negatif.bi dahaki sefere işallah

yaa çok üzüldüm cnm allah hayırlısını versin inş. ben bekliyorum tedaviye devam 2 ay sonra tüp bebek deniyeceğim allah izin verirse.hiç üzülme birbirimize hepimiz dua edelim bu cumA günü allah hiçbirimizin kucağını doldursun boş bırakmasın diye.

hayırlısı olsun cnm ben henüz iğnelere başlamadım raporlarımın çıkmasını bekliyorum çıksın hemen başlayacağım ve bunun için çok sabırsızlanıyorum

mrb rapor için ne istiyolar nerde çikardiniz bende rapor çikaracagim

arkadaşlar biz sona geldik bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 hafta olduk ama yok hafta içi kürtaj olmayı düşünüyorum..hayırlısı böleymiş inş bigün olcak bebeğim.

canim ya çok üzüldüm nasip degilmiş çok zor bir şey ben seni çok iyi anliyorum mayis ayinda bende hamile kaldim aşilamadan ama gelişimi durdu nasipde yok napcan en kisa zamanda hayirli evlatlarimiz olur inşallah

canim ya çok üzüldüm nasip degilmiş çok zor bir şey ben seni çok iyi anliyorum mayis ayinda bende hamile kaldim aşilamadan ama gelişimi durdu nasipde yok napcan en kisa zamanda hayirli evlatlarimiz olur inşallah

nasip değilmiş demekki bebeklrmiz bize çok zor bi durum ama elimizden bişey gelmiyo hayat devam ediyo inş allahım tekrar nasip eder bu sefer kucağımızada alırız inş.

nasip değilmiş demekki bebeklrmiz bize çok zor bi durum ama elimizden bişey gelmiyo hayat devam ediyo inş allahım tekrar nasip eder bu sefer kucağımızada alırız inş.

inşallah bu güzel günler hürmetine ikinciyi ne zaman deniycen nasipse ben ramazan çiksin başliycam içimden bir ses bu sefer olacak diyo inşallah hayirlisiyla

selam kızlarr ocak ve martta 2 tüp bebek denemesi yaptık malesef ikisidee tutmadı erdal beyi ve ekibini çok seviyorum canan, tülin hemşireler çok tatlılar erdal bey güler yüzlü, negatif sonucumda bile acımı paylaştılarr teselli ettiler... şimdi tekrar düşünüyoruzz ama aynı yerdemii olsaaa başka yerdemi olsaaa karar veremiyorum ben doktorumu çok seviyorumm onunlaa devam etmek istiyorum bi yandandaa şansımı birde başka bir merkezdee denemek istiyorum kafam karışıkkk....

Allahım hepimize yardımcı olsun

inşallah bu güzel günler hürmetine ikinciyi ne zaman deniycen nasipse ben ramazan çiksin başliycam içimden bir ses bu sefer olacak diyo inşallah hayirlisiyla

eylülde başlamayı düşünüyorum ben karamsarım hiçbişey hissedemiyorum..benden önce başlıyosun inş güzel heberlerini alırız..

slm arkadaslar ben irenbede tup bebek yaptirmistim kimyasal gebelik oldu irenbeden cok memenun kaldim ama tinaztepeyi duydum bilgi verebilirmisiniz memnun kalanlar ve basari oranlari nasil

eylülde başlamayı düşünüyorum ben karamsarım hiçbişey hissedemiyorum..benden önce başlıyosun inş güzel heberlerini alırız..

slm arkadaslar ben irenbede tup bebek yaptirmistim kimyasal gebelik oldu irenbeden cok memenun kaldim ama tinaztepeyi duydum bilgi verebilirmisiniz memnun kalanlar ve basari oranlari nasil

canım doktorda ekibide iyiler ben memnunun 2. denememide tınaztepede yapıcam başarı oranları yüksek diye biliyorum gerçi bu topikte sadece 1 tane hamilemiz var ama eminimki daha birçok kişi vardır tınaztepeye gidip hamile olan senin için neresi hayırlıysa orası olur inş.

hayirlisi olsun canim bu sefer mutlulugumuz tam olur saglikli hayirli evlatlarimiz olur büyük ihtimal ayni başlariz ben rapor çikaracagim anca hayirlisi inşallah

hayirlisi olsun canim bu sefer mutlulugumuz tam olur saglikli hayirli evlatlarimiz olur büyük ihtimal ayni başlariz ben rapor çikaracagim anca hayirlisi inşallah

inş canım..bende rapor çıkartmak istiyorum ama erdal bey sana rapor vermezler dedi benim yumurta rezervim bitti gibi bişey git direk evlat edin edin uğraşma derler dedi bende öle olunca hiç araştırmadım vermezler diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…