- Konu Sahibi pohpohperi
Belirti olarakta kasik agrilarim cok.halada devam ediyo.gogusler hasas.bide hemen yoruluyorum.uykum geliyo falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar deger 222 cikti.erdal bey igne ve ilsclara devam dedi.pazartesi tekrae bir kan testi yapcaz.sonra 10 gun icinde ultrasonda gorunur dedi.insallah hayirlisi bahar senin icinde hayirlisi olsun.
Arkadaslar deger 222 cikti.erdal bey igne ve ilsclara devam dedi.pazartesi tekrae bir kan testi yapcaz.sonra 10 gun icinde ultrasonda gorunur dedi.insallah hayirlisi bahar senin icinde hayirlisi olsun.
aminnnnnn çok güzel agrilarin geçtimi doktora israrlar söyle agrin varsaArksdaslar bugun 2.testi yaptik.1841 cikti deger.bir hsftada 222 den 1841 e cikti.cok sevindik.darisi bssiniza
Agrilar gecti sayilir.2 transfer yspilmisti acaba ikiz mi diye merak ediyorum
Arkadaslar bisey sorcam tup bebekte hafta nasil hesaplaniyor.transfer tarihine gore mi
Nursimam bizde rapor cikaramadik.cok erken baslamak gerekiyor evrak islerine.son 6 ay icinde yapilmis 3 tane aralikli sperm testi istiyolardi.biz yetismez diye ucretli yaptirdik.tinaztepede ucreti parca parca aliyolar.once baslarken 750 oduyosun.yumurta toplanirkrn 1500 tl oduyosun.transfer gunude 1250 oduyosun.ksn verirken para odemiyosun.hepsi bunun icinde.benim ilaclarimda yaklasik 1000 tl tuttu.ama ilac miktari kisiden kisiye degisiyo. Yani tup bebek ilaclar harcinde 3500 tl.
çok sAOL canim benim ya ne bilim erkekten kan alirken felan üçret alirlarsa devlette yaptirayim dedim almiyolarsa sorun yok ne zaman görcen ultrasonda dedimi doktor