• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

selam canım naber nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. ben bugün kontrole gittim. sadece 2 yumurtam var. biraz üzüldüm. belki daha sonradan birkaç tane daha eklenir dediler. senin nasıldı.başta kaç taneydi.

selam canım naber nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. ben bugün kontrole gittim. sadece 2 yumurtam var. biraz üzüldüm. belki daha sonradan birkaç tane daha eklenir dediler. senin nasıldı.başta kaç taneydi.

merhaba canım.. benden 4 tane toplandı ilk muayenedede 3-4 tane çıkar demişlerdi yumurta toplandıktan sonra 4 tane çıktı. 2 tanesi işleme alındı diğer ikisi bozukmuş. 2 sinide transfer ettiler ama bana tekmiş gibi geliyor çarşamba günü gidicez ilk kontrole kese ve kalp için.. ama üzülme 2 tane var diye sonuçta 1 tane olsun güzel olsun önemli olan bu.. diğer insanlardan 15-20 tane topluyorlar bir tane kaliteli olmayınca hepsi çöp.. 1 tane olsun kaliteli olsun önemli olan da bu..

kızlar kontrole gittim bugün.çok sayıda var yumurtan ama öne çıkan yok dedi doktor.hepsinin büyümesini istemiyoruz,yavaş yavaş büyütcez yoksa tedaviyi sonlandırmamız gerekir dedi.menagonun dozunu artırdı,gonalf aynı yine.ctesi tekrar kontrol var.bakalım ne olcak

kızlar kontrole gittim bugün.çok sayıda var yumurtan ama öne çıkan yok dedi doktor.hepsinin büyümesini istemiyoruz,yavaş yavaş büyütcez yoksa tedaviyi sonlandırmamız gerekir dedi.menagonun dozunu artırdı,gonalf aynı yine.ctesi tekrar kontrol var.bakalım ne olcak

yavas olsun saglıklı olsun cnım doktorlar 2 taneden fazla ıstemıyor zatn saglıklı olsunda 1 tanesı yeter bıze ınsallah sonu mutlu olur ıgnelerde zorlanıyormusun kendın uygulamakta?

yavas olsun saglıklı olsun cnım doktorlar 2 taneden fazla ıstemıyor zatn saglıklı olsunda 1 tanesı yeter bıze ınsallah sonu mutlu olur ıgnelerde zorlanıyormusun kendın uygulamakta?

evet canım bi tane yetiyor.iğnelerde pek zorlanmıyorum.bi gün birini sağa birini sola.ertesi gün değiştiriyom.bi tanesi çok yakıyo yalnız,bi de tatlı tatlı kaşınıyo.gelsin tatlı bebişler:)

evet canım bi tane yetiyor.iğnelerde pek zorlanmıyorum.bi gün birini sağa birini sola.ertesi gün değiştiriyom.bi tanesi çok yakıyo yalnız,bi de tatlı tatlı kaşınıyo.gelsin tatlı bebişler:)

ınsallah kolay kolay atlatırsın cnım bu surecı gelsın bebısler 2 ser ser :) ınsallah

kızlar bugün cetrotide.yi yaptığım yerde çok kaşıntım var.kızarıklık ve hafif şişlik de oluştu.beceremiyom mu acaba yan etkisi olabilir normal mi

kızlar bugün cetrotide.yi yaptığım yerde çok kaşıntım var.kızarıklık ve hafif şişlik de oluştu.beceremiyom mu acaba yan etkisi olabilir normal mi

cetroide nin yan etkisi o canım .. onun içinde alerji yapan bir madde varmış hatta bazı insanlara özellikle alerjik reaksiyonları fazla olanlara vurulamıyormuş bile.. bende de çok kaşıntı yapmıştı ve yapılan yerler mosmor olmuştu endişelenme

kızlar çok üzgünüm bende rahim kalınlaşması çıktı ve polip varmıs operasyonla alındı şimdi 3 ay illaç tedavisi dedi erdal bey tüp bebeğim iptal oldu :(((((((((

14 tane yumurta toplamışlar.yarın sabah bilgi vericekler.duruma göre transfere çağırabilirim dedi.

masallah masallah canım ne guzel cıkmıs yumurtalalrın ınsallah hepsı saglıklı olur dondurma hakkında bılgın varmı fıyat soyledıler mı canım sana?ınsallah bır sure sonrada hamıleyımmm yazarsın burdan benım 6 ay ılac kullanmam gerekıyo 6 ay sonra tup bebek yapabılcekmısım kanımda toxo mkrobu cıktı malesef

masallah masallah canım ne guzel cıkmıs yumurtalalrın ınsallah hepsı saglıklı olur dondurma hakkında bılgın varmı fıyat soyledıler mı canım sana?ınsallah bır sure sonrada hamıleyımmm yazarsın burdan benım 6 ay ılac kullanmam gerekıyo 6 ay sonra tup bebek yapabılcekmısım kanımda toxo mkrobu cıktı malesef

ay canım senin adına üzüldüm 6 ay su gibi geçer işallah.benim de çok yumurta çıktı ama bakalım akibeti nasıl oacak.fazla oluşursa dondurmak isterim tabii ki.fiyat konuşmadım hiç.bilen biri varsa paylaşsın bizle

Back