- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi pohpohperi
gittin mi bugün nasıl geçti
Gittim canim .e2 yukselmis.gonalfin dozunu 150ye cikardilar.bi de yarin olcagim cetrotide yazdi.persembe kontrole gitcem muayene de olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittin mi bugün nasıl geçti
selam canım naber nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. ben bugün kontrole gittim. sadece 2 yumurtam var. biraz üzüldüm. belki daha sonradan birkaç tane daha eklenir dediler. senin nasıldı.başta kaç taneydi.
kızlar kontrole gittim bugün.çok sayıda var yumurtan ama öne çıkan yok dedi doktor.hepsinin büyümesini istemiyoruz,yavaş yavaş büyütcez yoksa tedaviyi sonlandırmamız gerekir dedi.menagonun dozunu artırdı,gonalf aynı yine.ctesi tekrar kontrol var.bakalım ne olcak
yavas olsun saglıklı olsun cnım doktorlar 2 taneden fazla ıstemıyor zatn saglıklı olsunda 1 tanesı yeter bıze ınsallah sonu mutlu olur ıgnelerde zorlanıyormusun kendın uygulamakta?
evet canım bi tane yetiyor.iğnelerde pek zorlanmıyorum.bi gün birini sağa birini sola.ertesi gün değiştiriyom.bi tanesi çok yakıyo yalnız,bi de tatlı tatlı kaşınıyo.gelsin tatlı bebişler:)
kızlar bugün cetrotide.yi yaptığım yerde çok kaşıntım var.kızarıklık ve hafif şişlik de oluştu.beceremiyom mu acaba yan etkisi olabilir normal mi
kizlar dun transferim oldu iki temmuz tst gunum. dualarinizi bekliyorum
hayırlı olsun canım güzel haberlerini duyarız inşallah.
ne yaptin canim nasil gecti opu
14 tane yumurta toplamışlar.yarın sabah bilgi vericekler.duruma göre transfere çağırabilirim dedi.
masallah masallah canım ne guzel cıkmıs yumurtalalrın ınsallah hepsı saglıklı olur dondurma hakkında bılgın varmı fıyat soyledıler mı canım sana?ınsallah bır sure sonrada hamıleyımmm yazarsın burdan benım 6 ay ılac kullanmam gerekıyo 6 ay sonra tup bebek yapabılcekmısım kanımda toxo mkrobu cıktı malesef
Kizlar transferim oldu.5temmuz test gunum.isteyen herkese saglikli bebisler nasip olsun isaplahk