• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Runkli Runkli

rapor şartları

en az 3 yıllık evli olmak
2 igneli aşılama yaptirdigina dair belge almis olmak
esinizinde sizinde hic cocugunuzun olmamasi
bayanin 40 yasindan gün almamasi
bi de bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi

gereken evraklar
*adetin 3. günü yapilmis hormon tahlilleri
*erkeğe 3 farkli zamanda yapilmis spermiyogram tahlili
*rahim filmi raporu
*iki igneli aşılama belgesi
*dahiliyeden alinmis konsultasyon (tüp bebek icin engeli yoktur tarzi bi evrak)
*sgk hizmet dökümü (e devletten cikiyor)
*vukuatli nüfus kayit örneği
*kari koca nüfus fotokopisi
*evlilik cüzdanı fotokopisi

insallah eksik hatirladigim biseu yoktur. bu evraklari toplayip (fotokopilerini de cekip) ege uni. infertilite bölümüne direk gidiyorsun yardimci oluyorlar. gerci ben ilk rapor alirken bayaga ugrastirdilar ama ikinci raporu cok kolay aldim
[/QUOTE]
Cok saol cnm. Allah ne muradın varsa versin.

gecen sene raporlu denedim ekim ayinda tüp bebek işlemleri 2bin civari ilaclar 500 civari tuttu. raporsuz olursa tüp bebek 4-5 bin civari sanirim ilaclar da 2bin civari tutar. ilaclara bayaga zam gelmis raporlu olarak bu ay yaklasik 900 liraya aldim ilaclari
Allah şifa versinnde inşAllah kendiliğinden gebe kal cnm. Rabb'im sana,bana ve tüm bekleyenlere aratmadan tez vakitte saglıklı ,hayırlı bebekler versin . AMİN

Cok saol cnm. Allah ne muradın varsa versin.[/QUOTE]
insallah hayirli sonuclar alirsiniz cnm :) tinaztepeye gidersen rapor cikarma konusunda onlarda yardimci oluyor yönlendiriyor. ben erdal bey ve ekibini cok seviyorum ama orda 1 aşılama 2 tüp denemesi sonrasi sonuc alamayınca medicalparka gectim

bende izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek tedavisine başlıcam nisan ayında
Meraba ben de yeni başlıcam memnun kaldınizmi başarı oranı nedir ne değildir hiç bilmiyorum eşimin sperm yok azospermi gozukuo daha araştırılıo eşim tese olucak büyük ihtmal daha belli değil sizce tinaztepe hastanesi nasıl bilgi verrsn iz çok memnun olurum

Ben önceden tınaztepede 1 aşılama ve 2 tüp yaptırdım sonrada medical parkta 1 tüp denedim şimdi irenbedeyim doktorum ümit hanım çooook memnun kaldım, şuana kadar gittiğim en iyi doktor, herkese tavsiye ederim

IrenBe dediğiniz hangi hastanede sizin ne sorun vardi
İrenbe tüp bebek merkezi, alsancak ta ben de çikolata kistleri var, eşimin değerleri de pek parlak sayılmaz. Ön görüşme çoğu yerde ücretsiz tahlilleri izi alın gidin bi kaç merkezle doktorla görüşüp karar verin derim

İrenbe tüp bebek merkezi, alsancak ta ben de çikolata kistleri var, eşimin değerleri de pek parlak sayılmaz. Ön görüşme çoğu yerde ücretsiz tahlilleri izi alın gidin bi kaç merkezle doktorla görüşüp karar verin derim
Teskkur ederim bi tahlillermiz çıksın bi kaç yerlere görüşmeye gitmeyi dusunuyorum

Back