- Konu Sahibi pohpohperi
Histeroskopiden sonra diger adet doneminde basliuolar tedaviye.ilk k3z gideceksen once hastayken 2.gun muayeneye git konus.ona gore bilgilendiriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim haftaya gorunurmus kese.haftaya 6 haftalik oluyo.pazartesi gidecem artik doktora.hayirlisi
Hadi hayirlisi insallah
şükür tedaviye başliyoruz mutluyum korkuyorum ikilemdeyim ya tutmassa napcam ama içimden bir ses olcak diyo karma karişigim pazartesi 11.30 randevu aldim şifa allah diyip başliyoruz....
hayırlı olsun canım inş herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun...
sizin yaşınız kaç.umarım herşey istediğin gibi olur.
bir sürü özel hastane gibi tüp bebek dışında gerekli gereksiz masraf çıkaracak işlemler yapoyorlar. meselatüp bebekten önce herkese histeroskopi gerekmediğini bir sürü hocadan öğrendim neyseki. böylece hem ssk dan hem bizden ek gelir sağlıyorlar.%90 gebelik öranı dünyada olmaz o laf bile güvenilmezliklerini gösteriyor.aman herşeyi ayrıntılı sorup araştırmadan her söylediklerine olur deyip başlamayın.
hastanenin daracık bir köşesinde ayrı bekleme yeri bile yok. kadın doğum muayenesi yapılan yerde bütün hastalarla sıra beklersin.
hep aynı mazeret kaç merkez gezdim bilsen ultrasonla hepsi görünürmüş polip vs neyse. ancak o zaman histeroskopi yapılırmış.bütüm merkezlerde zaten tüp bebek 3500-4000 arası. 8000 liralık merkez duymadım izmirde hiç. ssk raporluda olsan ne yapıp edip alıyorlar o parayı güya ssk anlaşmalılar. kim gereksiz derki yaptığı şeye.
hep aynı mazeret kaç merkez gezdim bilsen ultrasonla hepsi görünürmüş polip vs neyse. ancak o zaman histeroskopi yapılırmış.bütüm merkezlerde zaten tüp bebek 3500-4000 arası. 8000 liralık merkez duymadım izmirde hiç. ssk raporluda olsan ne yapıp edip alıyorlar o parayı güya ssk anlaşmalılar. kim gereksiz derki yaptığı şeye.
bu arada bende tedaviye başlıyorum ilaçlarım yazıldı ve ilk adetimde vurulmaya başlayacağım buda sanırım eylülün 13 gibi olacak yuppiiiii.
lütfen tinaztepeden menmun olursunuz olmasiniz ama orada tedavi olanlara saygi gösterin kafamizi kariştirmayin ...