• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

inş canım..bende rapor çıkartmak istiyorum ama erdal bey sana rapor vermezler dedi benim yumurta rezervim bitti gibi bişey git direk evlat edin edin uğraşma derler dedi bende öle olunca hiç araştırmadım vermezler diye...

ugraşmazlar yani ben iki aşilama yaptirdim rapor versinler diye ikinci aşilamam tuttu o kadar sevindim dünyalar benim oldu ama üzülme diyorum kendime ama elimde degil kafamdan beynimden çikmiyor bu ikinci bebegimi kaybettim biride diş gebelikti buda düştü trafik kazasi geçirdik nasipte yok sanirim herkesi görüyorum bebeyi kuçaginda kiskaniyorum itiraf etmek gerekirse çok istiyorum rabbim ikimize ve tüm isteyenlere hayirli evlat versin . umudumu hiç kaybetmedim olacak allahin izniyle.... iinşallah

selam kızlarr ocak ve martta 2 tüp bebek denemesi yaptık malesef ikisidee tutmadı :43: erdal beyi ve ekibini çok seviyorum canan, tülin hemşireler çok tatlılar erdal bey güler yüzlü, negatif sonucumda bile acımı paylaştılarr teselli ettiler... şimdi tekrar düşünüyoruzz ama aynı yerdemii olsaaa başka yerdemi olsaaa karar veremiyorum ben doktorumu çok seviyorumm onunlaa devam etmek istiyorum bi yandandaa şansımı birde başka bir merkezdee denemek istiyorum kafam karışıkkk....

Allahım hepimize yardımcı olsun

tam olarak sorunun neydi canim hayirlisi olsun vardir bir zamani

ugraşmazlar yani ben iki aşilama yaptirdim rapor versinler diye ikinci aşilamam tuttu o kadar sevindim dünyalar benim oldu ama üzülme diyorum kendime ama elimde degil kafamdan beynimden çikmiyor bu ikinci bebegimi kaybettim biride diş gebelikti buda düştü trafik kazasi geçirdik nasipte yok sanirim herkesi görüyorum bebeyi kuçaginda kiskaniyorum itiraf etmek gerekirse çok istiyorum rabbim ikimize ve tüm isteyenlere hayirli evlat versin . umudumu hiç kaybetmedim olacak allahin izniyle.... iinşallah

çok üzüldüm canım allah bida öle kötü şeyler yaşatmasın gelecek bebeklerine ömür versin inş..seni çok iyi anlayabiliyorum bende aynı şeyleri hissediyorum canım yanıyo bi hamile görsem bebek görsem ama buda bizim sınavımız allahım sabır versin inş en yakın zamnda bebeklerimize kavuşuruz..

çok üzüldüm canım allah bida öle kötü şeyler yaşatmasın gelecek bebeklerine ömür versin inş..seni çok iyi anlayabiliyorum bende aynı şeyleri hissediyorum canım yanıyo bi hamile görsem bebek görsem ama buda bizim sınavımız allahım sabır versin inş en yakın zamnda bebeklerimize kavuşuruz..

inşallah canim hayirli saglikli bebişler inşallah allah yanlizlikla kimseyi sinav etmesin .

merhaba arkadaşlar.benimde dün tınaztepede transferim yapıldı.ayın 14.ünde belli olacak.bakalım hayırlısı.doktor ve ekibi muhteşem.gerçekten çok memnun kaldık.

merhaba arkadaşlar.benimde dün tınaztepede transferim yapıldı.ayın 14.ünde belli olacak.bakalım hayırlısı.doktor ve ekibi muhteşem.gerçekten çok memnun kaldık.

inşallahhhhhhh bebişin olur umut işimiz ol bende orda yaptiracagim müjdeli haberler bekliyoruz raporlumu yaptirdin

mrb canım hayırlı olsun inş bebeğin senle olur..sorununuz neydi bende eylül gibi 2. tedavime başlıcam kısmetse....

Merhaba arkadaslar.ben raporlu yaptiramadim.rapor almak icin gec kalmistik alamadik yetismedi.bizim sorunumuz esimin sperm sayisi cok dusuk hareketlilikte cok az.asilama bile olmuyor.bu 2.denememiz.bakalim hayirlisi.sizin icinde hayirlisi olsun

bu ay ben de 2. denememi yapıcam tınaztepede.hastalanınca gel dedi doktorum.dondurulmuşum var o yüzden bu sefer biraz daha kolay olucak.bakalım artık hepimizin hakkında hayırlısı.

ya arkadaşlar sizin eşleriniz bu çoçuk konusunda nasillar benim eşimin hiç bir cabasi yok ve sinir oluyorum o kadar üzülüyorum ki biktim bu adamdan ben çok bişemi istiyorum anne olmak istiyorum .bu benim hakkim rapor çikcak gidelim çiksin artik diyorum işim var acelesi yok 40 yaşina gircek acelemiz yok biliyorum allah nasip edecekki olsun ama sende caba gösteceren nolcak böyle bilmiyorum sinirlerim bozuldu . piskolojim lat üst oldu içimden hep aglamak geliyor .allah sonumuzu iyi etsin:((((((

Sagolasin nursimam
Allah seninde gonlune gore versin.insallah yuzun guler.hakkinda hayirlisi canim.erdal beylede gorustum bugun bazi ilaclara devam dedi.onlarda cok sevindiler

Arkadaslar bugun aldim sonucu pozitif.insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.darisi hepinizin basina insallah

çok sevindim canım ya bi heycanla açtım inş pozitiftir diye dua ettim allahım kucağınada almayı nasip etsin inş sağlıklı bi şekilde darısı bizlere inş...kaç çıktı değerin herhangi bi belirtin varmıydı..

ya arkadaşlar sizin eşleriniz bu çoçuk konusunda nasillar benim eşimin hiç bir cabasi yok ve sinir oluyorum o kadar üzülüyorum ki biktim bu adamdan ben çok bişemi istiyorum anne olmak istiyorum .bu benim hakkim rapor çikcak gidelim çiksin artik diyorum işim var acelesi yok 40 yaşina gircek acelemiz yok biliyorum allah nasip edecekki olsun ama sende caba gösteceren nolcak böyle bilmiyorum sinirlerim bozuldu . piskolojim lat üst oldu içimden hep aglamak geliyor .allah sonumuzu iyi etsin:((((((

canım çok üzüldüm erkeğin desteği çok önemli zaten psikolojik olarak kötü durumda oluyo insan destekte olmayınca güçlü olamıyosun...ben o konuda sorun yaşamıyorum ne gerekiyosa yapıcaz elimizden geldiği kadar diyo...çok destek oluyo bana...çoğu erkeklerde var bu sorun pek kabullenmek istemiyolar birde sorun kendilerindeyse daha zor oluyolar inş herşey gönlüne göre olur allah bizede bebeklerimizi gönderir inş..

Arkadaslar deger 222 cikti.erdal bey igne ve ilsclara devam dedi.pazartesi tekrae bir kan testi yapcaz.sonra 10 gun icinde ultrasonda gorunur dedi.insallah hayirlisi bahar senin icinde hayirlisi olsun.

Back