İzmir Sohbetleri

sagolasin canim güzel gidiyor her yer isil isil alisverisler yapiliyor hazirliklar kar yagdi
her sey cok güzel canli cokmu görmek istiyordun canim hep ayni valla bana göre
opuyorumnanaktan
Çocukluğuma doyamadığımdanmıdır bilemem.renkli ışıklı şeylere aşığım.noel hazırlıkları deliriyorum tvde gördükçe bende evimde kendimce çocukça yapıyorum bi hazırlıklarkaydirigubbakcemile2bebekimde benimle birlikte heyecan yapıyor.aldık bir ağaç süsledik ışıklandırdık el çırpıyoruz başında.
birde simli yılbaşı kartlarına çıldırıyorum zamannda belki 500 tane biriktirmiştim üniversiteye başlayınca kayboldu gittiler[/QUOTE]

olabilir canim iyi yapiyorsun cok güzel bence iyi yapmissiniz gönlünüz neselenir mutlu olmak cok güzel bence bende kizimda seviyoruz o isiltili süslü agaclari noeli cok güzel oluyor
her yer isil isil gercekten iyi eglenceler bitanem opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ACıLLLLL !!!! 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bir bebek için O Rh (-) NEGATıF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. ırt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... Duvarınızda paylaşabilir misiniz? Ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı... KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN BASKA YORUMLARA LÜTFEN COOK ACıL

arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bölümünde bir arkadasımız böyle bır topık açmış belkı yardımcı olabılırız ona

herkese selam canlarım.opuyorumnanaktan
hepinize şimdiden aileniz ve tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı huzurlu,mutlu ve umutlu bir yıl diliyorum.mutlu yıllar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…