İzmir Sohbetleri

selam kızlar ben de bir izmirli olarak size katılayım dedim. hayret şimdiye kadar nasıl görmemişim ? :)

Hoşbuldumolumunekankayizsmile Yine nick değiştirdim benohaoldumsmile
ay cikaramadim canim ben :kedi::uhm:
slmm izmirlilerr bende izmirdeyim fincandaki köpüğün kalbe dönüştüğü hoş sohpetlerle dolu bi masa kumaya ne dersiniz???
hosgeldin canim selamlar kuralim canimcimopuyorumnanaktana.s.
selam kızlar ben de bir izmirli olarak size katılayım dedim. hayret şimdiye kadar nasıl görmemişim ? :)

selamlar canim hosgeldin a.s.opuyorumnanaktan

slmm izmirlilerr bende izmirdeyim fincandaki köpüğün kalbe dönüştüğü hoş sohpetlerle dolu bi masa kumaya ne dersiniz???

hoşgeldın canım aramızaopuyorumnanaktan

sende hoşgeldın canım her zaman beklerız sızlerıopuyorumnanaktan

slm kızlar benimde sevgilim izmirde geçen hafta ordaydım:)))))

selam millet özledinizmi kuşunuzu geldim gayrı ..desibelim bitenecik ablam bitoşum.Arina kız öptüm seni şeker,çakıl sana ne diyeyimki cadolozum benem..firstladyim yaa hepinizi en kocamanından öpüyorum...zuzu hoşgeldin cnm tekrar gelirsin inşallah haberdar olursak buluşuruz belkim..seher bacım senide unutmadım yaww hepiniz aklımdasınız ...

kusum bidenem hosgeldin ablam ay sevindim valla nasilsin hamisim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bebem nasılsın? Hamilelik nasıl? Cinsiyet belli oldu mu diye sormuştum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…