Günaydın herkesebayanssulusmile
Yeniden ve yineden sizlerleyim:)
hosgeldin canim sefalar getirdinolumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
ay cikaramadim canim ben :kedi::uhm:Hoşbuldumolumunekankayizsmile Yine nick değiştirdim benohaoldumsmile
hosgeldin canim selamlar kuralim canimcimopuyorumnanaktana.s.slmm izmirlilerr bende izmirdeyim fincandaki köpüğün kalbe dönüştüğü hoş sohpetlerle dolu bi masa kumaya ne dersiniz???
selam kızlar ben de bir izmirli olarak size katılayım dedim. hayret şimdiye kadar nasıl görmemişim ? :)
Hoşbuldumolumunekankayizsmile Yine nick değiştirdim benohaoldumsmile
slmm izmirlilerr bende izmirdeyim fincandaki köpüğün kalbe dönüştüğü hoş sohpetlerle dolu bi masa kumaya ne dersiniz???
selam kızlar ben de bir izmirli olarak size katılayım dedim. hayret şimdiye kadar nasıl görmemişim ? :)
jasmınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
selam millet özledinizmi kuşunuzu geldim gayrı ..desibelim bitenecik ablam bitoşum.Arina kız öptüm seni şeker,çakıl sana ne diyeyimki cadolozum benem..firstladyim yaa hepinizi en kocamanından öpüyorum...zuzu hoşgeldin cnm tekrar gelirsin inşallah haberdar olursak buluşuruz belkim..seher bacım senide unutmadım yaww hepiniz aklımdasınız ...
kusum bidenem hosgeldin ablam ay sevindim valla nasilsin hamisim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam millet özledinizmi kuşunuzu geldim gayrı ..desibelim bitenecik ablam bitoşum.Arina kız öptüm seni şeker,çakıl sana ne diyeyimki cadolozum benem..firstladyim yaa hepinizi en kocamanından öpüyorum...zuzu hoşgeldin cnm tekrar gelirsin inşallah haberdar olursak buluşuruz belkim..seher bacım senide unutmadım yaww hepiniz aklımdasınız ...
guten tag zemuszemus benide aranıza alırmısınız:kedi: