İzmir Sohbetleri

bitoşum bu aralar pek pc elime geçmiyor. çünkü kızım laptopunu iş yerine götürüyor. orada da bırakıp geliyor. hergün getirip götürmesi zor oluyormuş. ben zaten pc me sabah ve akşamları oturabiliyorum. sabahta belli saatlerde tabii. bu yüzden kendi pc me ulaşamıyorum. artık fırsat bulursam uğruyorum. hepinizi özledim.opuyorumnanaktan

08.gif

bıtoş ablacım dogum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneler dılıyorum sana iyiki doğmuşsun ve iyiki tanımışım seni.kocaman öpüyorum ablacımopuyorumnanaktan

bitoşum doğum gününü kutlarım güzelim.
dogum_gunu_01.gif

cid0e4901c8afa72fadaed0js1.gif

tesekkürler canlarim cok mutlu oldum bende sizleri tanimaktan cok memnununum
iyiki varsiniz iyiki tanismisiz öpüyorum sizi cokkkkkkkkka.s.opuyorumnanaktan

bitoşum doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle hep mutlu ol benim doğum günümde yılbaşında mutluluklar dilerim sevdiklerin hep yanında olsun inş öpüyorum canım

iyi akşamlar ablacım nasılsın?özledim ben seni yaa görüşemiyoruz artıkmafoldumben
canim iyiyim kuzum sen nasilsin bende özledim bitanem görüsürüz opuyorumnanaktan
teşekkürederim iyiyim siz nasılsınız almanya nasıl çocukluğumdan beri hayalini kurduğum noel hazırlıkları Almanya'da nasıl gidiyoropuyorumnanaktan

sagolasin canim güzel gidiyor her yer isil isil alisverisler yapiliyor hazirliklar kar yagdi
her sey cok güzel canli cokmu görmek istiyordun canim hep ayni valla bana göre
opuyorumnanaktan

X